Top 7 Tips yang selamat bagaimana untuk menghasilkan lebih banyak sperma – cara semula jadi!

Top 7 Tips yang selamat bagaimana untuk menghasilkan lebih banyak sperma – cara semula jadi!

Jumlah air mani dan bilangan sperma meningkat adalah satu aspek penting dalam kehidupan manusia; Ia menghasilkan kehadiran seksual yang kuat untuk seorang lelaki dan juga sangat berguna jika anda dan pasangan anda cuba untuk hamil. Tan Laporan perubatan mendedahkan kaedah saintifik untuk membantu meningkatkan penghasilan sel sperma lelaki. Manakala semua ini boleh menghasilkan kesan yang baik, hal ini juga penting untuk mempertimbangkan dan memasukkan lebih selamat dan semula jadi cara-cara bagaimana untuk menghasilkan sperma yang lebih banyak.

Ia adalah satu keperluan yang penting bagi seorang lelaki untuk mempunyai kiraan sperma yang normal untuk mengelakkan masalah kemandulan. Pelbagai daripada purata normal yang biasanya diperlukan untuk sebuah konsep yang berjaya. Walau bagaimanapun, pertimbangan berhati-hati adalah diperlukan apabila berurusan dengan kiraan purata sperma, kerana telah ada kes-kes yang julat purata tidak selalu menyebabkan kehamilan yang berjaya.

Ia secara umumnya digalakkan untuk mendapatkan pendapat profesional doktor-doktor yang kompeten untuk menilai pelbagai ideal kiraan sperma anda. Ambil perhatian bahawa lebih bukanlah sentiasa diguna pakai dalam semua situasi. Tetapi dalam kes-kes kiraan yang rendah, terdapat kaedah-kaedah yang akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menghasilkan sperma yang lebih banyak dengan cara yang sihat.

Jadi bagi orang-orang yang berfikir untuk pengukuhan dan memulakan sebuah keluarga, ia secara amnya telah disyorkan untuk mempunyai bilangan sperma anda menyemak tidak lama lagi. Bagaimana jika anda tergolong Banjaran kiraan yang rendah? Anda boleh mengubah gaya hidup anda untuk meningkatkan pengeluaran sperma? Apakah cara berkesan dan semulajadi yang diketahui tentang bagaimana untuk menghasilkan sperma yang lebih banyak? Mana satu untuk memilih yang selamat, sihat dan sejajar untuk bajet anda?

Berikut adalah 7 cara meningkatkan kiraan sperma – semulajadi dan selamat.

1. Sihat Diet
Badan anda adalah refleksi sempurna daripada apa yang anda makan dan yang sama digunakan untuk kiraan seksual kehidupan dan sperma. Makan makanan yang sihat boleh meningkatkan peluang anda menghasilkan lebih banyak air mani. Adalah disyorkan untuk memasukkan sayur-sayuran berdaun hijau, bijirin dan makanan yang kaya dengan vitamin dalam diet anda.

2. Berhenti menggunakan dadah dan berhenti merokok
Penggunaan dadah rekreasi (sebagai contoh, arak, ganja, kokain) yang berpanjangan akan menjejaskan usaha anda untuk menghasilkan sperma yang lebih banyak. Tembakau rokok dan ganja akan bukan sahaja meningkatkan kesihatan umum anda tetapi juga membantu dalam memaksimumkan isipadu air mani anda.

3. Senaman
Terdapat banyak kaedah bagaimana untuk menghasilkan sperma yang lebih banyak melalui senaman yang baik. Berjalan pantas 20-30 minit tiga kali seminggu sekitar blok hanya boleh melakukan silap mata tersebut. Kerana kemandulan dan kehidupan secara umum boleh memberi tekanan, belajar untuk berehat. Tekanan bertanggungjawab kadang-kadang sesuatu masalah kemandulan seperti masalah hormon

4. Mengekalkan berat badan yang sihat
Anda akan mudah melihat bahawa kehilangan berat badan yang berlebihan tidak hanya baik untuk kesejahteraan kami tetapi boleh juga menghasilkan peningkatan dramatik pengeluaran sperma anda. Anda juga akan sedar bahawa dengan hanya bertindak pada langkah 1, 2 dan 3, boleh bermakna anda akan mula jatuh pound tambahan.

5. Elakkan pakaian yang ketat
Peningkatan suhu scrotal (disebabkan oleh Seluar ketat) boleh menjejaskan pengeluaran sperma. Haba ini boleh menjejaskan kesihatan sperma. Adalah disyorkan untuk beralih kepada peninju yang longgar dan seluar jeans longgar-pemasangan dan Seluar.

6. Lebihan haba
Pendedahan haba adalah amat merugikan kiraan sperma. Elakkan berendam di tab mandi panas atau duduk dalam sauna untuk jangka masa yang lama. Tekanan haba scrotal mempengaruhi daya maju sperma dan mobiliti.

7. Asli tambahan
Kebanyakan lelaki telah mencatat kejayaan yang besar manakala menggunakan dirumus khas pil herba untuk meningkatkan penghasilan sperma. Sesetengah yang disediakan pada masa ini boleh menghasilkan keputusan yang berkesan tanpa sebarang kesan sampingan di semua. Memilih dengan berhati-hati dan ingat bahawa suplemen semulajadi adalah cara untuk pergi.

Jawapan kepada seorang lelaki yang tertanya-tanya, “bagaimana untuk menghasilkan sperma yang lebih banyak dengan cara yang selamat dan semulajadi” adalah tidak lagi misteri. Meningkatkan jumlah sperma dan mempromosikan keseluruhan Kesihatan kesuburan lelaki adalah sesuatu yang semua manusia boleh mencapai melalui cara mudah dan semulajadi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *