Top 7 kesilapan Diet Carb perlahan

Top 7 kesilapan Diet Carb perlahan

Paling teruk Slow Carb Diet kesilapan

Mengikut Tim Ferriss, yang menerangkan diet ini dalam bukunya, ‘4-jam badan’, kira-kira 90 peratus daripada punah kehilangan berat badan adalah disebabkan oleh kesilapan hanya 3. Empat kesilapan tambahan merangkumi kebanyakan yang 10 peratus yang lain. ‘Big 3’, kerana ia telah, akan:

Kesilapan 1: Tidak memakan Sarapan Pagi

Khususnya, ini bermakna tidak mempunyai makanan tinggi protein dalam tempoh satu jam untuk bangun pada waktu pagi. Sebaik-baiknya, sebenarnya, masa paling berkesan akan makan dalam masa setengah jam untuk meningkat.

Tim memetik dua kes yang menggambarkan kesilapan ini. Dalam kes pertama, apabila bapanya diikuti diet untuk bulan pertama, beliau digugurkan 17 paun. Pada bulan kedua beliau memulakan menangguh Sarapan Pagi dan jatuh hanya 5.5 pound. Akan kembali setelah sarapan yang tepat pada masanya, tinggi protein pada bulan ketiga, beliau mempercepatkan kembali untuk kehilangan paun 18.75. Ini adalah satu contoh yang baik daripada self-experimentation yang menghala ke satu punca mungkin kelembapan Nya bulan dua: melambatkan Sarapan Pagi.

Dalam kes kedua, JayC telah dicapai dataran tinggi pada 220 paun dan tidak dapat berganjak mana-mana yang lebih rendah. Semua yang dia lakukan untuk memecahkan Dataran adalah untuk membesarkan beliau Sarapan Pagi untuk memastikan bahawa dia dimakan sekurang-kurangnya 30 gram protein pada permulaan setiap hari. Sebaik sahaja dia berbuat demikian, dia jatuh di bawah 215 paun pertama kerana beliau adalah seorang mahasiswi tahun pertama di Kolej.

Kesilapan 2: Tidak makan cukup protein

Ia adalah paling kritikal, tentu saja, bermula dengan protein yang mencukupi pada Sarapan Pagi. Ini mempunyai kesan tambahan membendung impuls carb sambil menggalakkan metabolisma lemak. Matlamatnya adalah untuk minum sekurang-kurangnya 40 peratus kalori anda sebagai protein, bererti sekurang-kurangnya 20-30 gram protein setiap kali makan.

Sumber-sumber terbaik yang tidak mengejutkan: daging, telur, keju, dan protein shake.

Kejutan kepada orang yang melakukan kesilapan ini adalah bahawa mereka sering keterlaluan dalam sayur-sayuran. Lihat, kita semua mendengar peringatan ‘ makan sayur-sayuran anda ‘ semua kehidupan kita. Walau bagaimanapun, jika anda mengambil terlalu besar salad atau terlalu besar membantu daripada sayur-sayuran hijau yang lain, anda akan melemahkan kemajuan anda dengan sekurang-kurangnya dua cara: 1) anda akan mengambil protein yang mencukupi; dan, 2) anda akan mengambil kalori yang mencukupi. Ingat, diet carb perlahan adalah berdasarkan menyekat kalori. Anda perlu mengambil makanan yang cukup untuk mengekalkan metabolisme anda dari perlahan. Sayur-sayuran hijau tidak akan membantu anda lebih pada kiraan itu.

Kesilapan 3: Tidak minum air yang cukup

Penghidratan terus jentera yang berjalan lebih lancar, terutamanya untuk fungsi hati. Jika anda minum air yang terlalu sedikit, pengambilan makanan anda akan memuat saluran penghadaman anda dan tarik air ke dalamnya. Peliknya cukup, anda akan lebih mengekalkan air di tempat-tempat ganjil, menunjukkan sebagai bengkak pergelangan kaki dan kaki yang lebih rendah, apabila anda tidak teruskan pengambilan air anda. Jika anda sampai ke dataran tinggi kehilangan berat badan, lihat berapa cepat anda kembali di landasan yang betul dengan hanya minum beberapa gelas lebih banyak air setiap hari.

Kesilapan lain

Seperti yang saya katakan sebelum ini, kesilapan di bawah adalah bertanggungjawab ke atas tidak lebih daripada kira-kira 10 peratus daripada kes-kes stalling yang telah dilihat oleh Tim. Walau bagaimanapun, mereka boleh menawarkan penyelesaian kepada Dataran anda jika tiada ‘Besar 3’ di atas tidak begitu.

Kesilapan 4: Mempercayai bahawa anda akan memasak, terutamanya jika anda adalah Ijazah Sarjana Muda

Bayangkan memasak tiga kali sehari. Tidak yang retro yang terfikir? Berikut adalah bagaimana untuk mendapatkan sekitar hampir segala masalah yang anda mungkin hadapi jika anda memutuskan untuk memasak semua hidangan anda dan mendapati bahawa tidak terdapat cara untuk mengekalkan kelajuan. Pertama, mendapatkan makanan sejuk beku yang baik. Mereka sudah dimasak, dan orang-orang yang baik mempunyai bahan tambahan (karbohidrat, gula, garam, mentega atau minyak, dll.). Bayam sejuk beku perlu mengandungi hanya bayam.

Kedua, mendapat makanan dalam tin yang baik. Jika anda menggunakan kekacang dalam tin, hanya Pastikan hanya jenama yang mengandungi hanya kekacang yang anda mahu. Terlalu banyak jenama mengandungi bahan tambahan yang tidak diingini, seperti gula (betul ke!).

Kesilapan 5: Mistiming weighings dengan kitaran haid anda

Hal ini mungkin jelas kepada orang-orang yang mengalami kitaran haid. Walau bagaimanapun, Tim sebagai Sarjana Muda dirinya, dia berfikir itu penting untuk menunjukkan ini. Apabila anda mengekalkan air semasa kitaran anda, berat badan anda bukanlah merupakan perwakilan tepat kemajuan anda Diet carb perlahan.

Kesilapan 6: Makan berlebihan makanan ‘domino’

Makanan ini adalah semata-mata, mereka disyorkan sumber karbohidrat yang perlahan yang mudah untuk makan terlalu banyak. Kacang, chickpeas humus, kacang tanah, kacang tanah, macademias. Mereka adalah makanan ringan yang indah jika dimakan secara sederhana. Hanya 5-10 badam akan menjadi jumlah yang sederhana. Bukankah begitu mudah untuk dua kali ganda! Kejatuhan saya adalah cashews. Saya boleh makan 5 handfuls daripada mereka dalam satu hari.

Nota-Nota Tim yang dia telah plateaued 3 kali dengan hanya makan badam yang terlalu banyak. Ya, ‘domino’ makanan seperti ini adalah berkhasiat. Hanya tidak makan terlalu banyak.

Kesilapan 7: Overconsuming pemanis tiruan atau semulajadi

Sirap adalah gula, tidak kira apa sumber ‘semulajadi’. Ia tidak kisah jika ia dipanggil agave, maple, rotan, beet atau apa-apa jenis lain sirap. Ia adalah sumber karbohidrat yang cepat gula. Malah, madu agave mentah yang semakin popular mungkin buruk, kerana ia mengandungi ke atas 90 peratus fruktosa, gula dahsyat sekali untuk penurunan berat badan.

Mengenai pemanis tiruan, tidak ada yang baik untuk kesihatan anda. Kerana ia adalah berkaitan diet carb perlahan, walaupun, Tim telah dinyatakan dalam dirinya dan lain-lain tidak lebih daripada 16 auns minuman buatan penyebab yang had. Selepas itu, kehilangan berat badan adalah gerai.

Satu hal lagi

Di atas adalah 7 kesilapan pemakanan yang paling umum. Dalam buku Tim, beliau termasuk kelapan satu kesilapan, yang terlalu banyak bersenam. Ini adalah satu topik kepada dirinya sendiri, yang ramai orang menderita tanpa disedari. Ya, anda boleh bersenam terlalu banyak atau bersenam dengan cara yang salah dan benar-benar menjejaskan program penurunan berat badan anda. Saya akan menulis tentang topik ini nanti, dengan sendirinya, jadi saya boleh menghabiskan lebih banyak masa untuk menjelaskan apa yang anda perlu dan tidak perlu melakukan senaman.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *