Top 6 terlaris bandar memakai pakaian gaya

Top 6 terlaris bandar memakai pakaian gaya

Bandar memakai pakaian adalah berkait rapat dengan fesyen muzik, yang diperkenalkan pada awal tahun 1970. Satu bahagian penting dalam gaya bandar adalah utiliti dan fesyen. Utiliti yang berkaitan dengan pakaian anda atas sebab-sebab praktikal bersama-sama dengan memakainya secara bebas. Aliran bandar kerap memakai perubahan tetapi terdapat beberapa gaya yang bertahan lama.

Rupa hip hop rekabentuk bandar Haus telah ditangkap dalam perjalanan besar sebagai pakaian baggy dan terang berwarna telah menjadi arus perdana terutama di Amerika yang telah benar-benar membuat perkara-perkara yang baru bagi pereka. Bandar memakai pakaian mempunyai kesan yang besar dan luas kepada budaya dan muzik kerana ia telah memberikan satu identiti baru. Pakaian bandar yang mencerminkan keindahan dan kreativiti pereka dan artis-artis dalam industri hip-hop. Bandar memakai pakaian yang mempunyai kesan-kesan kedua-dua positif serta negatif. Kesan ini menggambarkan rupa lebih bandar yang meningkatkan imej individu. Kesan semua pakaian dalam bandar adalah sangat besar kerana ia menjangkau dunia yang lengkap dan berbeza budaya dan bangsa. Terdapat beberapa artis memakai bandar yang mempunyai talian pakaian hip hop mereka sendiri.

Bandar memakai pakaian yang mempunyai pelbagai pilihan pakaian yang termasuk pendants yang terlalu besar, sut flashy dan terang, denim yang ‘anti-fit’, dan aksesori biasa. Salah satu pilihan yang biasa bagi wanita yang ingin memakai puncak kulit ketat dengan seluar jeans kenaikan rendah. Bandar fesyen wearing bukanlah semua tentang fabrik yang anda memakai tetapi ia adalah mengenai sikap yang anda pakai. Terdapat beberapa item yang disertakan dalam bandar memakai pakaian seperti cermin mata, barang kemas, topi dan juga Seluar besar yang indah direka oleh pereka fesyen yang berlainan untuk trend fesyen. Top 6 terlaris bandar memakai pakaian yang panjang buat hampir sepanjang tahun termasuk baju t, seluar jeans dan Seluar kain kapas.

1. Jaket dan Hoodies pakaian memakai bandar utama yang diutamakan oleh kedua-dua lelaki dan perempuan. Pakaian jenis ini dianggap 1 tiada kualiti mereka.

2. Baju panas juga adalah penting dan sangat popular sebagai bandar memakai pakaian.

3. Baju T yang gaya grafik yang kompleks yang juga sangat popular sebagai bandar memakai pakaian yang. Ini adalah pilihan kedua-dua dengan lelaki dan perempuan kerana gaya dan reka bentuk mereka. Terdapat jenis logo yang cantik pada baju t yang bersulam artistik.

4. Seluar Jeans adalah juga sangat terkenal di hari ini dan lama lepas hampir sepanjang tahun. Seluar baggy dan terang difikirkan untuk dipakai pada Majlis-Majlis mana-mana pada bila-bila masa.

5. T dengan rompers adalah sangat popular di kalangan kanak-kanak perempuan dan boleh didapati dalam pelbagai jenama. Kualiti rompers ini juga adalah sangat bernilai melihat.

6. Capri dalam gaya yang berbeza dan saiz berbeza. Capri yang dibuat dalam denim yang item pengiklanan yang panas dan juga dijual di musim-musim yang banyak dalam gaya yang berlainan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *