Top 5 sebab mengapa anda tidak akan ada Six Pack Abs

Top 5 sebab mengapa anda tidak akan ada Six Pack Abs

Jika anda telah bermimpi six pack abs dan mengepam keluar beribu-ribu crunches sehari dengan harapan menjadi pantai bersedia maka sudah tiba masanya untuk realiti. Di sini akan saya 5 sebab mengapa anda tidak akan mendapat ripped perut:

1. Terlalu banyak gula – gula ialah sebab saya nombor satu, mengapa anda tidak akan mendapat abs 6 pek anda untuk menunjukkan. Jika anda mahu lihat abs grater keju itu kemudian anda mesti menyimpan tahap gula dalam darah anda yang seimbang untuk kehilangan lemak dan ini bermakna Kurangkan gula anda.

Kebanyakan makanan kini mengandungi gula dalam satu bentuk atau lain dan kadang-kadang mereka akan sukar untuk mengesan. Berikut adalah Petua, menyemak bahan-bahan makanan dan minuman anda dan mencari apa-apa yang berakhir di “Tutup”, iaitu gula yang terselindung contohnya. sukrosa, glukosa, maltose dan lain-lain. Sebagai satu peraturan umum kebanyakan perkara-perkara yang tidak segar akan mengandungi gula semacam kerana ianya sebuah pengawet semulajadi.

2. Terlalu banyak Sit up – Cranking keluar bangun tubi 1000 yang setiap pagi tidak akan memberikan anda six pack abs. Terdapat 2 sebab mengapa bangun tubi atau crunches tidak akan membantu.

Pertama, melakukan bangun tubi tetap akan tidak membakar lemak dari sekitar perut anda, jika ia adalah untuk membakar kalori apa-apa yang hampir tidak tidak, ia akan terkeluar dalam lapisan dari seluruh badan dan bukan hanya dari dalam perut.

Kedua, bangun tubi dan crunches adalah tidak berkesan, tidak baik untuk anda kembali dan luar tabii. Untuk benar-benar menyasarkan abs yang anda perlukan untuk alamat mereka dari beberapa sudut. Perut mengambil beban dari semua arah dan hanya menjalankan mereka di sehala tidak akan mendapatkan anda keputusan yang anda mahu.

3. Melakukan kardio panjang – jika anda pergi untuk berjalan jauh atau menghabiskan waktu plodding bersama-sama di atas treadmill setiap minggu untuk membawa keluar 6 pack abs tersebut kemudian berhenti sekarang. Kajian telah menunjukkan bahawa pecah pendek tinggi intensiti cardio adalah jauh lebih berkesan daripada panjang membosankan kardio untuk letupan perut.

Jadi, jika anda ingin bahawa papan cuci perut anda perlukan untuk mula bekerja pada tahap intensiti yang lebih tinggi dan untuk tempoh yang lebih pendek. Jadi, berjalan cepat kadar selama 1 minit dan kemudian berjalan kaki selama 2 minit adalah jauh lebih berkesan daripada 3 minit kardio serba perlahan.

4. Tidak latihan kekuatan – jika anda tidak melakukan latihan latihan kekuatan badan penuh maka anda benar-benar akan tertinggal dalam abs enam pek anda berpotensi. Latihan kekuatan mencipta otot yang seterusnya menimbulkan metabolisma, yang kemudian membakar lebih banyak kalori anda, malah pada seluruh!

Mensasarkan otot-otot besar tubuh dan memukul banyak otot dalam satu pergi seperti yang anda boleh. Semua asas latihan anda sekitar yang mencangkung dan deadlift yang. Melupakan biceps dan aktiviti dan melakukan semua senaman anda berdiri jadi abs anda sentiasa berusaha. Percayalah ini akan membawa anda lebih baik daripada mana-mana duduk atau kunyah abs.

5. Terlalu banyak toksin – usus adalah digunakan sebagai anda jadi sampah jadi apa-apa yang badan anda tidak suka atau memahami sering mendapati dirinya di dalam usus. Terlalu banyak kafein, ubat-ubatan dan ubat-ubatan tiruan aditif makanan dan minuman, asap racun, alkohol, Semua mendapati tiada tempat bersembunyi sendiri di dalam usus. Jadi untuk mengelakkan yang kembung perasaan dan perut anjing anda perlu menghapuskan toksin dari kehidupan anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *