Top 5 rawatan semulajadi Herpes

Top 5 rawatan semulajadi Herpes

Perkara yang menarik mengenai rawatan semulajadi di atas yang jarang sekali mempunyai apa-apa kesan sampingan yang negatif, dan mereka boleh digunakan bersama-sama dengan satu sama lain. Percubaan adalah kunci. Jika anda tidak selesa untuk cuba untuk merawat diri anda, mendapatkan bantuan seorang pakar herba.

Lauricidin (monolaurin) – Lauricidin adalah senjata terkuat dalam senjata anda terhadap papillomavirus manusia. Lauricidin adalah satu daripada beberapa bahan aktif yang sebenarnya melemahkan virus dengan memusnahkan semulajadinya. Lauricidin adalah yang berasaskan lipid asid lemak yang rosak membran luar virus seperti herpes virus. Bertentangan dengan kepercayaan popular, Lauricidin adalah asid amino.

Lysine – Lysine sebenarnya membantu dalam penghasilan semula jadi badan monolaurin. Adalah dipercayai bahawa lysine kekal tinggi dan rendah arginine diet akan mengakibatkan wabak yang kurang kerap dan kurang teruk. Produk tenusu adalah pilihan terbaik anda untuk mendapatkan pengambilan lysine harian anda. Coklat, kacang dan bijirin harus dielakkan bagi mereka kuantiti arginine.

Minyak kelapa – minyak kelapa dara mengandungi 2 asid lemak yang penting dalam rawatan wabak herpes. Asid ini 2 akan Laurat dan Asid Kaprat. Apabila kedua-dua sebatian bersentuhan sesama mereka membentuk monolaurin (lihat #1). Tempahan disediakan produk di luar sana tidak mengandungi kuantiti diperlukan asid laurik, di mana kes makanan tambahan kesihatan tambahan asid laurik yang digunakan.

Vitamin C – Vitamin C mempunyai banyak kualiti antioksidan yang membantu menguatkan sistem imun. Ia juga akan membantu dalam penghasilan protein oleh sel-sel darah untuk membantu melawan jangkitan virus. Vitamin C akan membantu Singkir badan sel-sel yang rosak, sementara menghalang masa depan wabak HPV.

Zink – zink telah terbukti untuk mengurangkan kekerapan dan kesakitan yang terlibat dengan wabak. Zink boleh disapu, atau dihadam, atau kedua-duanya. Terpakai bagi kawasan yang terjejas dalam jumlah yang kecil, mencegah virus ini daripada merebak, seterusnya, mengurangkan kesakitan. Zink juga boleh ditelan sehingga 30mg setiap hari untuk hasil yang terbaik.

Dengan ini 5 ubat semula jadi semata-mata, anda boleh lebih besar menyediakan diri anda untuk wabak. Jika ubat semula jadi ini tidak banyak mengurangkan berlakunya wabak, mereka sekurang-kurangnya akan membuat mereka lebih terkawal dan breif.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *