Top 5 perisian pengujian alat-alat automasi bagi tahun 2011

Top 5 perisian pengujian alat-alat automasi bagi tahun 2011

Tidak dapat dinafikan hakikat bahawa komputer dan perisian program dengan pantas menggantikan proses manual pada kadar yang dipercepatkan kerana masa berlalu. Alat-alat perisian telah membuat kehidupan sehari-hari dan proses perniagaan yang lebih cekap dan kos efektif, dan pengujian perisian mengesahkan bahawa perisian baru dibangunkan adalah dalam keadaan yang berfungsi sebelum ia diperkenalkan ke dalam pasaran.

Dengan lebih banyak dan lebih banyak program perisian memukul di pasaran, automasi proses pengujian perisian telah menjadi amat penting. Syarikat-syarikat pembangunan perisian menggunakan perisian pengujian alat-alat automasi untuk merapatkan jurang pada sistem-sistem yang baru dibangunkan untuk memastikan pengguna akhir menerima produk yang berkualiti yang bebas daripada pepijat. Oleh itu, jika anda tester atau pemaju, ia adalah penting untuk mencari yang terbaik perisian pengujian alat-alat automasi di pasaran. Di bawah disediakan atas 5 perisian pengujian automasi alat semalam.

Pendeta QA Pro 2011

QA Pendeta yang Pro adalah perisian automatik alat ujian yang dibangunkan oleh Seapine perisian. Perisian Seapine adalah sebuah pembekal terkemuka bagi alat pembangunan produk untuk organisasi IT di seluruh dunia. Manakala Syarikat menawarkan pelbagai alat yang berbeza ia bertujuan untuk melengkapkan pelanggan dengan menggunakan teknologi pintar, 2011 Pro Pendeta QA baru ditarafkan produk terlaris yang ditawarkan oleh Seapine. Direka untuk memberikan ujian fungsi automatik dan beban ujian, QA Pendeta yang Pro akan mengurangkan pelaburan perisian dan masa latihan Syarikat anda.

Oracle Enterprise Pengurus

Oracle terkenal dalam industri IT; Syarikat telah menyediakan aplikasi perisian perniagaan yang bersepadu selama beberapa dekad. Pengurus Syarikat Oracle direka untuk aplikasi enterprise, dan ia menawarkan perniagaan kawalan yang melampau daripada sumber-sumber IT mereka tanpa tag harga yang melampau. Pengurus Syarikat menghantar alat-alat ujian yang ketat untuk memastikan pengurusan ujian ringkas, justeru itu menggalakkan kecekapan maksimum.

Ujian di mana-mana

Ujian di mana-mana adalah mudah untuk menggunakan perisian aplikasi yang boleh memberi pengguna alat-alat yang perlu terlibat dalam ujian automatik di mana-mana ujian. Dengan 5 cara yang berbeza untuk mengautomasikan, ditambah pula dengan beberapa lanjutan ciri-ciri laporan, pengguna boleh mengurangkan jumlah kos pemilikan dan mengurangkan jumlah masa yang diambil untuk menguji program perisian oleh sebanyak 60%. Permohonan ini menawarkan dipercayai automasi yang pintar dan revolusi teknologi untuk skrip dan ujian direkodkan.

AppLabs

AppLabs dakwaan perisian pengujian dan kualiti pengurusan syarikat terbesar di dunia. Mereka alat pengujian automasi yang canggih membolehkan pelanggan untuk mencapai optimum pulangan ke atas pelaburan perisian mereka secara berkesan. Tujuan utama alat-alat automasi AppLabs adalah untuk memanfaatkan teknologi dan meningkatkan fleksibiliti masa masih mengurangkan kos.

SmarteSoft

SmarteSoft membuat ujian automasi mudah dan berpatutan. Penyelesaian ini akan menguruskan dan memantau keperluan projek anda dan akan laporan kecacatan dan kes-kes ujian dalam satu persekitaran yang selesa. Jika anda mahu ujian regresi dan akses ke Pusat Kawalan bersepadu dengan alat-alat ujian secara manual dan automatik, pertimbangkan untuk menggunakan pengurusan ujian SmarteQM.

Kesimpulan

Alat automasi pengujian perisian adalah cara yang berpatutan bagi organisasi untuk menguji dan memantau prestasi program-program perisian yang baru dibangunkan. Layari melalui rancangan harga dan ciri-ciri setiap ujian penyedia penyelesaian secara automatik dan memilih satu yang sesuai dengan keperluan organisasi anda yang terbaik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *