Top 4 remedi semulajadi bagi parasit

Top 4 remedi semulajadi bagi parasit

Ubat-ubat yang paling semulajadi bagi parasit ini akan memakan masa, sebahagian besarnya menyusahkan dan agak berkesan. Berikut adalah 4 remedi semulajadi yang terbaik bagi parasit yang telah terbukti untuk menangani 3 isu-isu di atas.

Walaupun sistem imun badan manusia menghapuskan banyak parasit usus melalui muntah-muntah, cirit-birit dan demam. Sesetengah parasit menjejaskan sistem imun kita, sehingga membuatkan tubuh lebih terdedah kepada jangkitan.

Dalam sesetengah kes, menyapu keluar parasit telah dihapuskan tanda-tanda penyakit jantung, CFIDS (Keletihan kronik dan gejala kekurangan imun), ADHD (gangguan hiperaktiviti defisit perhatian), asma, alahan dan kanser. Mereka sudah cukup pintar untuk mengelak serangan sistem imun dan juga berkhidmat kepada mereka. Malah usaha urat tuan rumah tindakbalas imun terhadap parasit menyebabkan kerosakan kepada sel-sel dan tisu-tisu tanpa menyebabkan apa-apa kemudaratan walaupun kepada penceroboh tersebut. Parasit yang pintar penceroboh yang hidup ditanggung oleh tuan rumah menggunakan sumber makanan, menyebabkan kerosakan kepada sistem imun dan alimentary dan melepaskan toksin yang banyak, iaitu produk sampingan untuk metabolisma mereka.

Terdapat beberapa ubat semula jadi bagi parasit itu, seperti yang dinyatakan di atas, sukar untuk mendapat, mengambil masa untuk menyedia dan mengambil masa yang lebih untuk memberikan apa-apa relief, jika mereka ini memberikan apa-apa relief di semua. Sebahagian daripada ini adalah:

-Aloe Vera loji
-Badan Black Walnut
-Wormwood
-Ulas bawang putih
-Benih Labu
-Goldenseal
-Bijaksana
-Tumbuhan
-Jintan hitam
-Jejaka Fern
-Serbuk kranberi
-Ekstrak biji anggur

Anda juga boleh menggunakan ekstrak biji limau gedang sebagai ubat semula jadi untuk parasit, tetapi diberi amaran rasa yang amat pahit, dan boleh mengambil sedikit semakin digunakan, jika anda boleh mengurus untuk mendapatkan yang jauh.

Kini sebahagian besar ini boleh didapati di kedai herba organik tempatan anda, tetapi keberkesanannya adalah diragui. Walau bagaimanapun, jika anda pergi laluan ini maka anda perlu menumpukan Bahagian 4 yang terpenting, Aloe Vera, Wormwood, badan hitam Walnut dan ulas bawang putih.

4) Black Walnut adalah anti-parasite dan anti-kulat dan bertindak sebagai julap yang memecat cacing dan parasit dari badan. Black Walnut oxygenates darah yang membantu untuk membunuh parasit. Black Walnut membantu membuang tapeworms, pinworms dan ringworm.

3) Wormwood harus digunakan dengan berhati-hati. Ia boleh anesthetize cacing cukup hilang bahawa ia kelayakan cengkamannya terhadap usus supaya ia boleh dihapuskan. Ini kata wormwood mempunyai beberapa sifat lain yang layak bagi satu protokol parasit semut: Ia mengurangkan kesakitan perut dan membantu melegakan anemia yang sering mengiringi parasitization sel-sel darah merah.

2) Untuk pembersihan parasit, ia adalah perlu untuk menggunakan ulas segar yang tidak irradiated. Kebanyakan rempah irradiated dengan 35,000 Jumlah radiasi yang dibenarkan di x-ray dada. Ini kononnya dilakukan untuk membasmi bakteria, tetapi rempah adalah secara amnya baik bactericides jadi sinaran yang semata-mata dengan cara memusnahkan sifat-sifat berharga rempah. Rempah bebas-irradiated boleh didapati di kebanyakan Kedai-kedai makanan kesihatan yang mewah.

1) Syor terbaik saya adalah Aloe Vera. Bahan utama dalam Aloe Vera ialah macromolecular [Parlimen] (rantaian panjang gula) yang sangat kuat antiseptik, anti radang, ciri-ciri anti-virus, anti tumor dan immunomodulatory sifat-sifat yang terbukti secara saintifik. Polysaccharides atau panjang rantaian karbohidrat dalam aloe mempunyai keupayaan yang menakjubkan untuk melalui perut dan saluran penghadaman dan bergerak ke dalam sistem peredaran darah tanpa sedang dihadam oleh sistem enzim yang dalam saluran penghadaman manusia. Mereka akan diserap melalui proses yang dipanggil endocytosis dan diambil ke dalam sel yang utuh. Mannose-mengandungi molekul ini kemudian akan extruded ke dalam sistem peredaran darah, di mana mereka akan dapat memenuhi fungsi imun-menyokong mereka.

Adakah ini bermakna yang imun yang menyokong unsur-unsur dalam aloe tidak dipecahkan oleh tubuh supaya mereka lulus ke dalam sel-sel dan sistem peredaran darah anda kerana mereka berada dalam kilang. Diambil secara dalaman, ia mengurangkan keradangan yang terlibat dalam penyakit-penyakit tersebut seperti kolitis, artritis, gastrik, membantu mengurangkan gula dalam darah dengan kedua-dua jenis I dan II kencing manis dan mempunyai kesan penyembuhan yang kuat terhadap AIDS, kanser, tumor dan banyak gangguan sistem imun yang berbeza. Macromolecular ditemui dalam aloe vera adalah sangat efektif intrasel yang obligat antioksidan yang sangat penting dalam mencegah dan merawat arteriosklerosis, masalah jantung dan penyakit Parkinson dan sangat berkesan sebagai salah satu ubat semula jadi yang utama untuk parasit.

Parasit adalah bertanggungjawab dengan keadaan kesihatan yang banyak termasuk cirit-birit, gastrousus kerengsaan faraj, kecewa, sakit sendi, penyakit saraf, imun pucuk dan Keletihan kronik. Jika anda berfikir anda mungkin mempunyai parasit usus, ia adalah penting untuk melihat pembekal penjagaan kesihatan utama untuk mendapatkan diagnosis yang tepat dan mengetahui apa jenis organisma yang menyebabkan masalah anda.
————————

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *