Top 10 permainan Co-op PC

Top 10 permainan Co-op PC

PC tidak menjadi salah satu platform terbaik setakat permainan co-op bimbang, kerana rumah konsol sentiasa satu langkah ke hadapan dalam Jabatan itu. Walaupun imej semalam telah mencuba untuk membawa pengalaman co-op ke PC gamer, ia akan mencukupi untuk mengatakan bahawa ramai yang percaya co-op game terbaik berpengalaman pada konsol rumah.

Ada apa-apa yang lebih menyeronokkan daripada bermain sukan permainan dengan rakan-rakan anda pada tempatan co-op atau bahkan bermain kempen pemain tunggal dengan salah satu daripada rakan-rakan anda. Dengan pelancaran hari Kinect, Microsoft telah cuba untuk membawa keluarga anda ke dalam permainan dan membuat permainan video co-op yang pengalaman untuk seisi keluarga. Dengan tiada pengawal tambahan yang diperlukan untuk tiap-tiap orang, ia menjadi prospek yang murah dan menarik untuk keluarga menghabiskan lebih banyak masa bersama-sama bersenang-senang. Dengan Kinect juga dijangka menambah sokongan Windows PC, kita boleh lihat sekarang PC gaming atau beberapa permainan PC yang sedang diiklankan untuk seisi keluarga, walaupun tegar PC gamer walaupun mungkin benci pemikiran itu menjadi kenyataan.

Jadi ia boleh membawa usul game untuk PC yang satu-satunya cara untuk menolak permainan co-op atau berpecah co-op skrin yang popular pada PC? Baik, kita akan melihat tentang perkara itu tidak lama lagi, apabila Kinect yang secara rasmi melanda arena game PC dengan hacks lucu yang datang kiri dan kanan, yang sudah menjadi satu trend yang popular.

Co-op tempatan

Sesiapa sahaja yang memainkan berbilang tempatan dalam permainan fps tahu tentang skrin kemuncak iaitu meneliti skrin lawan anda untuk mencari lokasi, kesihatan atau bahkan taktik. Skrin memuncak yang menjadi popular dengan salah satu game fps terbaik sepanjang zaman, Golden Eye pada N64 sejak berkhidmat sebagai satu halangan untuk berbilang tempatan. Menjadi masalah dalam berbilang, skrin memuncak sebenarnya membantu bermain co-op tempatan dalam kempen mode atau walaupun berbilang sebagai rakan anda dan lokasi pasukan cukup banyak dapat dilihat dengan pantas. Ini membawa kepada kerja berpasukan yang lebih baik dan kurang kematian semasa pengalaman co-op.

Anda boleh selalu menggunakan gamepads untuk bermain tempatan. Tetapi sekali lagi, PC gamer sangat bangga penggunaan tetikus dan papan kekunci, pengawal tidak digalakkan dan sebagai peminat permainan video PC aku kedua pemikiran itu. Ketepatan yang datang dengan tetikus dan papan kekunci sahaja tidak ada pengawal. Di sisi lain, bermain sukan permainan dalam mod co-op adalah kemungkinan, tetapi anda perlu membeli satu pasangan tambahan pengawal USB untuk bermain dengan rakan-rakan anda.

Juga, komputer adalah kebanyakannya tidak sebahagian daripada pengalaman hiburan rumah, jadi ada kerusi daripada sofa manakala konsol biasanya duduk di sofa yang membuat ia lebih mudah untuk menikmati co-op tempatan.

Co-op dalam talian

Apabila kita memikirkan tentang videogaming pada PC, minda beralih secara automatik ke pemain tunggal pengalaman seperti separuh hayat dan usia naga. Tetapi tidak membuat kesilapan, PC adalah syurga veritable untuk permainan dalam talian, terutamanya yang dimainkan bekerjasama. Dari para StarCraft II dan kiri 4 mati untuk MMORPGs seperti Persatuan peperangan dan World of Warcraft, PC adalah satunya platform yang lebih khusus kepada koperasi permainan dalam talian. Beberapa permainan yang memerlukan yuran langganan sementara orang lain adalah benar-benar percuma untuk bermain, dan mereka akan menjalankan komputer berusia 10 tahun. Nothing beats PC apabila ia datang kepada perjudian dalam talian Koperasi kerana kebolehcapaian semata-mata PC sebagai platform permainan.

Permainan dalam talian secara amnya melibatkan berbilang yang berdaya saing, tetapi perkara-perkara yang terletak kira-kira untuk menukar dengan pelancaran Portal 2 yang mempunyai co-op sebagai perjudian co-op mekanik, dalam talian dan tempatan teras yang akan datang ke PC dengan cara yang besar dan mudah-mudahan memberi inspirasi kepada pemaju lain permainan untuk mengikuti jejak langkah injap dengan memberi kami beberapa permainan co-op yang menarik untuk PC.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *