Top 10 kerja yang membuat lebih 100k

Top 10 kerja yang membuat lebih 100k

Orang-orang yang lebih banyak dan lebih berminat mengetahui, apakah pekerjaan yang membuat lebih daripada $100.000! Ini adalah satu halangan yang sukar difahami dan sebaik sahaja anda boleh sampai ke tahap ini, wang akan tidak menjadi kebimbangan bagi anda. Anda akan mendapati bahawa wang menarik lebih banyak wang!

Jawatan tertinggi dalam

1.Surgeons: terkejut? Baik, yang semata-mata kerana ada serius kekurangan pakar bedah yang baik. Dan lebih-lebih lagi kerana dalam zaman ‘Cosmo’ ini, lebih ramai orang akan didiagnos dengan masalah yang kompleks dan pembedahan telah berteknologi tinggi. sebelum itu hanya mahir tangan pakar bedah yang dapat lakukan kerja-kerja. Tetapi kini, pakar bedah akan dibantu oleh robot-oleh itu mengawal robot juga memerlukan kepakaran teknikal yang hebat. Tidak hairanlah, purata gaji profesional tersebut menyentuh $200,000!

2.Anesthesiologists: tempat kedua yang telah diambil oleh anesthesiologists siapa doktor yang amat terlatih di bagi perkhimatan ini. Ini bermakna mereka juga doktor kerana mereka cemerlang dalam pengetahuan anestesia dan boleh mentadbir itu sendiri. Gaji purata mereka menyentuh $195,000!

3.Orthodontists: ini adalah orang-orang yang bertanggungjawab untuk rawatan anda penjajaran yang tidak wajar gigi anda dan merawat kecacatan jaws jika ada. Mereka tidak doktor gigi walaupun. Anehnya, mereka berkedudukan di atas doktor dan mendapat purata $193,000!

4. Perbidanan dan pakar Ginekologi: ini adalah pakar dalam penjagaan kesihatan wanita. Pertama mereka biasanya mempunyai keistimewaan dalam menangani wanita hamil dan wanita yang ibu-ibu yang baru. Mereka menarik untuk gaji tahunan $192,000!

5.Physicians: ramai orang mengelirukan doktor dengan doktor. Walaupun mereka adalah doktor juga, mereka terutamanya yang pakar dalam bidang perubatan. Mereka adalah ahli-ahli akademik yang hebat dan mendapat gaji tahunan untuk purata $165,000!

6.CEOs: ini adalah mungkin individu-individu yang paling bijak di planet ini dan bertanggungjawab ke atas kesejahteraan syarikat mereka mewakili dan Ironinya mungkin mempunyai kawasan yang lebih banyak pengetahuan daripada Pengarah Syarikat itu sendiri! Mereka bertaraf 6 dengan seorang gaji purata $160,000.

7.Dentists: memang sakit-nasib bahawa mereka angka di kedudukan 7 manakala orthodontists kedudukan lebih tinggi daripada mereka. Mereka juga, arahan dengan gaji yang dihormati dan iri hati pada $155,000.

8.Psychiatrists: pakar psikiatri dalam senarai, seolah-olah agak pelik tetapi pendapatan mereka telah meningkat dengan ketara dengan pesat selama ini. Boleh sebab kental untuk lebih banyak orang yang mempunyai masalah untuk menghadapi tekanan? Mereka mendapat gaji besar $154,000.

9.Pediatricians: dengan lebih muda darah dalam urat-urat di dunia baru, psikiatrik mempunyai yang lebih sibuk dan peranan yang lebih besar untuk bermain dalam pembangunan dunia. Mereka mempunyai seorang gaji purata $153,300.

Perjawatan Pengurus Kejuruteraan: akhirnya orang-orang yang bertanggungjawab memberi kami yang mengagumkan Kejuruteraan bangunan-bangunan yang kita pernah lihat. Mereka memikirkan pada kedudukan ke-10 dengan pendapatan $120,000!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *