Top 10 cadangan untuk De-junk Diet anda

Top 10 cadangan untuk De-junk Diet anda

Perlukan Pembersihan sampah yang baik! Yang tidak sekali-sekala?! Apabila pantri anda mula mengisi dengan item-item yang tidak sihat, anda akan mendapat makan yang remeh ’til telah pergi. Inilah masanya untuk menghentikan tabiat jahat ini. Ikuti Tip-Tip gaya hidup sihat, bebas-remeh.

1. Cuba makan makanan segera tidak lebih daripada sekali dalam seminggu. Dan pilih satu rantaian yang anda tahu menawarkan beberapa pilihan yang lebih sihat.

2. Pakej Makan siang tanpa remeh. Ingatkan diri anda bahawa makanan yang anda makan pada waktu makan tengahari petang anda mengisi mewujudkan dan awal petang aktiviti. Makanan ringan tidak bahan api.

3. Menentang mempunyai makanan ringan untuk Snek petang anda. Stok rumah atau tempat kerja dengan bahan-bahan untuk makanan ringan ringan yang menyeronokkan seperti lemak gandum Keropok keju, yogurt dengan buah-buahan dan boleh kacang atau gula-gula keseluruhan-bijirin bijirin sarapan anda.

4. De-junk pantri anda. Mengisi pantri anda dengan makanan yang lebih sihat dan produk-produk yang anda menikmati makan.

5. De-junk anda peti sejuk dan beku. Mengisi peti sejuk anda dengan barang-barang yang sihat yang anda suka. Menganggap ringan salad beku yang mengandungi daging tanpa lemak, sayur-sayuran dan mungkin sebutir.

6. Jika anda membeli makanan ringan, had pelbagai. Ini akan mengurangkan kuasa menggoda. Tidak mempunyai beberapa beg cip atau kotak biskut untuk dipilih; Pilih hanya satu.

7. Bawa sendiri makanan ringan yang sihat untuk bekerja, ke gimnasium, atau untuk menyimpan dalam kereta anda, supaya anda akan kurang terdedah kepada Mesin Layan Diri dan Bar Snek.

8. Bahagian kawalan makanan ringan anda. Jangan duduk beg untuk keseluruhan cip, pint Aiskrim atau kotak biskut. Memutuskan Berapa besar yang sebahagian anda akan mempunyai, dan melekat dengan.

9. Makan makanan sihat pada kebanyakan masa. Jika anda makan makanan seimbang, serat yang tinggi, anda akan lebih cenderung untuk melalukan remeh ini antara menu.

10. Mengenalpasti makanan ringan yang memberikan anda keseronokan kebanyakan makan mereka secara sederhana. Tidak menghabiskan peruntukan makanan ringan anda pada makanan yang anda tidak benar-benar menikmati.

Jika makanan yang buruk adalah kejatuhan anda, tips ini akan benar-benar membantu anda. Gantikan gula dengan item-item yang lebih berkhasiat dan anda akan berasa lebih baik daripada sebelumnya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *