Tonggak 10 anjing kehilangan berat badan.

Tonggak 10 anjing kehilangan berat badan.

Membantu anjing anda menurunkan berat badan bukanlah satu tugas yang unachievable. Ia adalah dalam jangkauan anda jika anda hanya ikut Rukun 10 untuk penurunan berat badan anjing. Membacanya, membacanya lagi; dan kemudian memilih untuk berjaya.
Portioning betul kualiti makanan adalah lebih berkesan untuk mengawal berat badan daripada diet atau berat badan pengurusan makanan. Makanan yang perlu dialih keluar daripada makanan anjing diet untuk mengurangkan jumlah kalori. Masalah adalah penting lemak yang perlu untuk kulit yang sihat, kot dan mengekalkan tahap tenaga.
Mewujudkan senaman untuk anjing anda ini lebih terlibat daripada Tempahan berfikir. Anjing-anjing berlebihan perlu diperkenalkan secara beransur-ansur untuk bersenam jika mereka sebelum ini tidak aktif. Melompat terus ke dalam regimen harian berjalan boleh membawa kepada sakit sendi atau kecederaan daripada penurunan berat badan. Pelan sebelum anda memulakan perjalanan anda.
Berbasikal tempoh, frekuensi dan intensiti anjing yang berjalan akan Rejimen untuk penurunan berat badan yang maksimum dan kesihatan secara keseluruhan. Faedah-faedah Berbasikal adalah begitu besar, saya telah menulis satu sistem senaman keseluruhan mengenai topik. Jangan terlepas pandang kepentingan Berbasikal melainkan anda tidak mahu hasil yang maksimum.
Jangan gunakan makanan orang yang merawat anjing; Sebaliknya gunakan merawat anjing yang sihat seperti saderi atau lobak merah. Melayan ini masih boleh membenarkan anda untuk memberi ganjaran kepada anjing anda tanpa menambah kalori yang tidak perlu. Jangan fikir anjing anda akan makan lobak merah. Mencubanya; anda akan terkejut.
Memperkenalkan aktiviti yang lebih fizikal ke dalam rutin harian anda anjing anjing mainan menggunakan. Terdapat banyak anjing yang aktif mainan di pasaran anda. Apa-apa jenis mencecah mainan yang besar untuk anjing anda. Menggunakan bola, Frisbees, mewah mainan, pilih kegemaran anda dan membuang, membuang, membuang sehingga anjing anda dipakai. (Orang-orang dengan masalah belakang, semak anjing mainan pencarian pad. Kegemaran peribadi saya adalah mencecah pergi! Ada pada TRIMdog.com)
Menetapkan matlamat yang munasabah dan konsisten. Perlahan-lahan dan berterusan adalah dalam nama permainan untuk jangka masa panjang prestasi yang lestari. Anjing anda tidak mendapat tambahan berat semalaman dan tidak hilang dalam sekelip mata sama ada. Anjing kecil sahaja untuk kehilangan tidak lebih daripada empat auns seminggu manakala anjing yang lebih besar boleh matlamat untuk satu paun setiap minggu.
Sentiasa menganggap permukaan di mana latihan anjing anda. Sentiasa berjalan anjing di kaki lima atau asfalt yang akan meningkat dan kehausan sendi untuk anjing anda dan tuala wanita. Anjing anda berjalan di atas rumput atau Pasir bukan sahaja akan membantu sendi mereka, tetapi persekitaran baru juga mental akan merangsang rasa ingin tahu mereka; menjadikan mereka berjalan lebih bertahan dengan lebih lama.
Bersenam anjing anda di pagi hari adalah jauh daripada waktu tengahari atau malam. Oleh anjing anda berjalan kaki di waktu metabolisme anda anjing akan bersedia untuk membakar lemak sepanjang hari, walaupun pada yang lain. Ia juga disyorkan untuk berjalan kaki anjing anda sebelum Sarapan Pagi dalam keadaan fasted untuk meningkatkan jumlah kalori lemak dibakar setiap minggu. (P.S. Ia juga berfungsi besar bagi orang-orang yang ingin akan kehilangan beberapa kilogram)
Pengukuhan positif melalui ungkapan lisan dan fizikal untuk anjing anda sebelum, semasa dan selepas senaman akan bersenam lebih menyeronokkan untuk anjing anda. Anda mahu mengaitkan senaman dengan ganjaran untuk memberi motivasi kepada mereka untuk memastikan kerjasama. Ia adalah amat sukar untuk berjalan dengan anjing yang telah tidak ada keinginan untuk berbuat demikian tidak kira berapa banyak mereka suka anda.
Meletakkan semua bersama-sama. Pemakanan, senaman, motivasi, dan lain-lain. Program penurunan berat badan yang berjaya anjing perlu dianjurkan dan teliti. Ramai memilih untuk melakukannya pada sesuka hati, tetapi saya sangat mengesyorkan anda melihat ke arah profesional untuk membimbing anda. Ia adalah mungkin untuk anjing anda untuk mencapai matlamat penurunan berat badan mereka dalam beberapa bulan jika dilakukan dengan betul. Jika anda mempunyai sebarang soalan lanjut, pergi ke forum saya di www. TRIMdog.com dan bertanya secara percuma. Saya berharap untuk membantu anda dan anjing anda apa-apa cara yang boleh saya.
Ike Kinlaw
Fisiologi Exersise, B.S.
Pengasas TRIMdog.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *