Titis beralkali – tambahan cecair pemakanan yang sihat

Titis beralkali – tambahan cecair pemakanan yang sihat

Apabila anda memikirkan tentang mengambil makanan tambahan untuk kesihatan anda, anda mungkin memikirkan untuk pop banyak pil setiap hari. Tetapi Bagaimana jika anda boleh mengambil minuman air, dengan beberapa titik cecair pemakanan tambahan dan melihat manfaat kesihatan yang hebat? Ini adalah hanya apa yang anda boleh lakukan dengan KW air.

Alkali titisan air akan titisan alkali kuat yang dimasukkan ke dalam air untuk membantu tubuh meneutralkan asid kumbahan yang mungkin telah dibina dalam sistem anda.

Jika anda tidak tahu apa yang berlaku di dalam badan anda, mari kita lihat dengan lebih dekat. Apabila anda mengambil makanan, badan anda rosak mereka. Prosedur di dalam badan adalah satu proses pengoksidaan di mana barang-barang makanan dipecahkan dan dibakar untuk mendapatkan nutrien dalam badan yang memerlukan daripada mereka.

Tetapi semua bahawa sisa kiri belakang sangat berasid dan boleh mula kesan yang memudaratkan pada tubuh. Walaupun anda mungkin berfikir bahawa apa-apa bahan buangan yang mencipta badan anda hilang dengan serta-merta di buang, yang tidak berlaku. Ia mengambil masa seketika untuk mereka bergerak dan beberapa mungkin juga mendapatkan tersumbat dalam sistem. Banyak sisa berasid yang duduk boleh membawa kepada komplikasi kesihatan. Ini adalah di mana titisan yang beralkali air datang. Menambah titisan beralkali untuk membantu sistem anda dalam mengimbangi PH yang sisa, menghentikan kesan tidak menolong sisa berasid.

Berita baik adalah bahawa menjaga bahan berasid yang benar-benar memudahkan. Suplemen pemakanan cecair hari ini membolehkan anda memastikan tubuh anda sihat bila-bila masa dan di mana-mana tempat.

Dalam banyak kes bekas titisan beralkali akan terkandung di dalam adalah satu botol kecil yang boleh disimpan di rumah atau akan mengambil ruang yang sedikit apabila anda melancong atau pergi ke tempat kerja.

Sebagai anda mendapatkan segelas air, biarkan beberapa titis jatuh dan seperti yang anda minum air anda menawarkan tubuh penyembuhan ia keperluan dari cecair pemakanan tambahan anda telah meletakkan di dalamnya.

Jika anda berfikir tentang hal itu, kita sentiasa diajar untuk minum 6-8 gelas air setiap hari untuk kesihatan badan anda. Well, ini adalah cara untuk membuat bahawa peguam yang pergi lebih jauh lagi. Selain menikmati banyak kelebihan air, dengan menjatuhkan titisan beralkali dengan air anda mempunyai dua kali ganda sehingga kesan sihat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *