Tips untuk mengelakkan ketegangan zakar yang lemah

Tips untuk mengelakkan ketegangan zakar yang lemah

Ereksi yang lemah tidak sama seperti dysfunctions erektil kerana anda masih boleh mendapatkan ereksi separa. Malah, sesetengah lelaki mungkin masih berjaya pada seks dengan ereksi yang lemah, walaupun sesetengah mungkin tidak dapat. Tidak kira apa, lelaki tidak pernah bertungkus lumus dengan masalah ini kerana berlaku tegas dan penuh ereksi menjadi lebih menyeronokkan.

Masalah mati pucuk telah menjadi sangat biasa. Dianggarkan 10% lelaki tidak dapat mendapatkan zakar dengan betul tegak tidak kira bagaimana secara fizikal atau psikologi mereka merangsang. Ia juga terdapat dalam beberapa laporan bahawa hampir 50% lelaki berjuang dengan mati pucuk sekurang-kurangnya sekali dalam hidup mereka.

Ini adalah agak mudah. Menjauhkan diri daripada makanan berlemak terutama sebelum bersetubuh. Penghadaman lemak membuatkan mendapat ereksi yang lebih sukar. Ia juga membunuh libido dan stamina. Secara amnya, makanan lemak Kurangkan testosterone, yang kita semua tahu ini tidak baik untuk prestasi seksual.

Jika libido seolah-olah ok, pancutan pramatang adalah satu lagi sebab yang berkemungkinan untuk ereksi yang lembut. Ini boleh membawa banyak masalah dengan sendirinya, tetapi kesan sekunder menembak terlalu awal penyusutan ereksi anda. Punca yang paling biasa untuk pancutan pramatang berasa amat kuat emosi.

Walaupun Viagra adalah nama pertama yang datang ke fikiran anda sebagai rawatan untuk disfungsi erektil, hakikatnya bahawa pil ini datang dengan banyak kesan sampingan yang amat tidak diingini dan tidak diingini.

Masalah lemah zakar boleh berlaku kerana isu-isu kesihatan atau hanya hakikat penuaan. Tanya mana-mana lelaki apa Adakah ia menyangka organ yang paling penting adalah pada badannya? Zakar akan sentiasa nombor satu bagi kebanyakan. Apa yang lucu, ia benar-benar diabaikan semasa rutin kecergasan. Khas penjagaan zakar beliau adalah tidak bahkan berfikir oleh kebanyakan.

Otot ini dipanggil pubococcygeus yang atau otot PC untuk jangka pendek dan ia mengelilingi bukaan pundi kencing dan mengawal aliran air kencing. Bersenam otot ini sangat mudah dan hanya mengambil masa beberapa minit. Yang benar-benar kelihatan kepada orang lain supaya senaman boleh dilakukan di mana-mana tanpa orang lain menyedari bahawa anda akan melakukannya.

Terdapat ubat alternatif yang semulajadi dan herba untuk lelaki dysfunctions mati. Ini boleh didapati dengan meluas melalui internet dan boleh diakses kepada anda tanpa anda walaupun terpaksa meninggalkan rumah anda. Tiada siapa perlu tahu bahawa anda sedang mencari ubat-ubat tersebut.

Terdapat rawatan lisan dan ubat-ubatan yang sering ditetapkan oleh doktor perubatan. Implan dan kerja-kerja vakum peranti adalah juga cadangan-cadangan yang biasa untuk merawat masalah ereksi lelaki. Peranti vakum yang biasanya disediakan oleh preskripsi di kebanyakan negara maju.

Lelaki mati pucuk adalah masalah seks yang di mana seorang lelaki yang gagal untuk mengekalkan pendirian lama cukup untuk memenuhi keperluan Nya pasangan wanita. Mati pucuk teruk kesan ego lelaki dan kebanyakan mereka tidak pernah berkongsi masalah mati pucuk mereka dengan sesiapa sahaja.

Ia adalah masalah yang memalukan bahawa orang ramai akan pernah mengakui kepada doktor mereka, dan lemah ereksi boleh berlaku kepada mana-mana manusia di mana-mana umur. Terdapat tiada alasan untuk duduk dan mengakui kekalahan – anda mempunyai pilihan untuk mendapatkan kembali ereksi yang kuat dan kukuh.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *