Tips untuk mendapatkan pek enam – jus yang baik?

Tips untuk mendapatkan pek enam – jus yang baik?

Mari kedua berusaha otot imaginasi kami.

Memegang tangan anda dan bayangkan epal di dalamnya. Berapa banyak epal itu adalah cecair dan berapa banyak ia kukuh? Pergi ke depan dan gambar jumlah jus dalam epal itu memasukkannya ke dalam secawan jelas atas meja dapur. Ambil jus, warna, rasa dan tekstur. Sekarang, bayangkan orang lain meletakkan secawan jus epal yang penuh betul-betul oleh cawan. Di sebelah cawan berisi separuh jus gebu ringan berwarna yang anda mental diekstrak daripada epal adalah secawan penuh untuk rim dengan amber yang berwarna cecair dari jag yang dibeli dari kedai.

Saya tidak tahu tentang anda, tetapi bahawa cawan orang lain hanya kelihatan seperti tumpuan yang amat sangat makan “jus”.

Sesiapa yang pernah bekerja untuk mendapatkan pek enam mereka tahu bahawa enam pek yang didambakan adalah benar-benar kira-kira tiga perkara:

• Bagaimana anda bersenam.
• Apa yang anda makan.
• Bagaimana anda makan.

Jika anda ingin meningkatkan kecekapan anda dalam mendapat bahawa enam pek, melambungkan kedai membeli jus. Bahawa jenis jus tumpuan adalah hanya untuk kalori amat tinggi manis campuran. Apabila anda minum jus ini tertumpu tanpa buah-buahan yang lain, anda kehilangan gentian dan komponen lain yang berfaedah daripada buah-buahan.

Mari kita lihat beberapa kelemahan untuk menurunkan buah-buahan yang lain:

• Gentian memberikan kesan yang memuaskan nafsu makan anda. Meninggalkan gentian akan meninggalkan anda keinginan untuk lebih banyak karbohidrat selepas minum jus pekat ini.
• Dengan kepekatan tinggi gula, anda akan lebih terdedah kepada masalah-masalah yang berkaitan dengan gigi seperti kerosakan gigi dan gigi hakisan.
• Dalam jumlah yang berlebihan, ada rekod kesan fizikal bandar seperti penuaan, ketinggian, dan mendapat berat badan.

Jika anda melihat sekeliling, diet Amerika terkenal untuk dengan penggunaan campuran manis. Khususnya: Soda, jus epal dan jus oren. Sudah tentu, kita minum banyak jus buah-buahan ini bukan sahaja kerana mereka rasa, tetapi kerana perkara-perkara seperti kesenangan dengan adanya berkhasiat minuman sedia ada, Kemudahan tidak perlu menyediakan buah-buahan yang sebenar, dan juga vitamin tambahan. Point saya di sini adalah bukan untuk mengatakan, “Jus buah-buahan adalah perkara paling buruk yang pernah dibuat!” Objektif saya adalah untuk memberi anda perspektif baru untuk melihat di bahagian popular budaya kita.

Satu penyelesaian yang nyata ini akan menonton pengambilan jus dan had untuk mungkin 1 hidangan sehari. Tetapi tidak cuba untuk mengehadkan pengambilan jus anda, mengapa tidak hanya makan buah-buahan sebenar dan menikmati bukan sahaja rasa tetapi semua lain-lain manfaat kesihatan berbuat demikian?

Saya akan juga membuang diri saya sebagai contoh. Saya secara peribadi telah kehilangan kira-kira 40 paun dalam 3 bulan hanya dengan amalan pemakanan yang sihat. Saya tidak akan berkata penghapusan buah jus adalah penyumbang utama, tapi aku akan mengatakan bahawa memotong jus buah-buahan yang pekat daripada diet saya memberikan saya satu kelebihan yang kuat untuk kesihatan yang hebat dan yang banyak lebih besar penghargaan yang barangan sebenar.

Bottom line, jus buah-buahan boleh pemakanan aset yang untuk anda… Jika anda menghadkan diri anda. Tetapi jika anda sedang mencari untuk kecekapan yang maksimum dalam kehilangan pound, semakin sihat dan mendapat enam a pek, Makan buah-buahan. Anda mungkin seperti itu.

Ilmu adalah kunci untuk mewujudkan pelan tindakan yang berkesan apa-apa. Jika anda ingin menambah lebih senjata anda kecergasan pengetahuan, pasti menyemak laman web saya di tip-tip untuk mendapatkan pek enam untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Pergi dan mencapai matlamat KECERGASAN anda!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *