Tips untuk mendapatkan pek enam – 3 Tips pemakanan

Tips untuk mendapatkan pek enam – 3 Tips pemakanan

Anda perlu mendapatkan pemakanan dan diet anda di semak jika anda ingin mendapatkan pek enam. Terlalu banyak orang bersenam GILA tetapi akhirnya datang dengan kesedaran bahawa mereka hanya tidak dapat menghilangkan sedikit TIIINY yang terakhir dari flab tambahan. Anda tahu, flab yang akan mengambil mereka “empat pek dan beberapa” untuk pek enam sepenuhnya. Jika anda sudah hampir mendapat enam pek yang saya tahu anda tahu apa yang saya maksudkan. Tip-Tip berikut mengambil serius.

1. Mengurangkan penggunaan bijirin.

Petua pertama ini adalah berdasarkan fakta bahawa peratusan besar daripada rakyat Amerika hari mengambil sejumlah besar bijirin. Ini termasuk roti, bagel, bijirin dan pasta. Statistik menunjukkan bahawa Amerika purata makan lebih daripada 30% lebih banyak pakej makanan daripada makanan yang segar dan mengambil lebih makanan berpaket satu orang daripada orang lain di dunia! Saya penyokong kuat dengan memasukkan makanan semula jadi yang lebih banyak ke dalam diet seseorang dan ia benar-benar tidak semulajadi bagi tubuh manusia untuk mengambil apa-apa yang berlebihan karbohidrat yang diproses (ditapis berasaskan bijirin kanji dan gula halus).

Jenis-jenis karbohidrat yang kita harus memberi tumpuan pemakanan kami sekitar akan kami buah-buahan dan sayur-sayuran. Itulah orang-orang betul-betul tidak lama lagi-untuk-menjadi-fit, Makan SAYURAN anda. Badan anda akan serius terima kasih untuknya. Jika anda ingin berhujah bagaimana terdapat banyak gula dalam buah-buahan dan beri, simpan. Buah-buahan dan beri mempunyai gentian (tidak seperti jus buah-buahan) untuk memperlahankan tindak balas gula darah badan. Mereka tidak baik untuk anda dan mereka akan memberi anda lebih banyak nutrien yang baik.

2. Makan protein berkualiti tinggi.

Seperti yang saya telah nyatakan sebelum ini, saya penyokong kuat dari “alam sebelah” dalam makanan. Hari ini, budaya makanan kita dengan cepat kerana dikuasai oleh Sains dengan cara yang menjadikan ia lebih sukar untuk mencari sumber makanan yang lebih semula jadi.

Apabila anda sedang bekerja keras (yang saya tahu anda akan), ia adalah pintar untuk mengambil protein yang baik selepas itu. Meningkatkan kualiti protein seperti daging diberi makan rumput, tenusu diberi makan rumput dan juga pilihan daging seperti kacang dan kacang penggunaan anda akan melakukan keajaiban untuk badan anda. Apabila anda makan protein berkualiti ini, anda akan dapati perbezaan rasa dan jumlah makanan yang anda perlu makan. Kualiti berbanding kuantiti.

3. Makan lemak sihat.

Yap, aku mengatakannya. LEMAK! Rasa ikan, kacang, avocados, minyak zaitun extra virgin, organik telur, daging diberi makan rumput, benih, dan banyak lagi! Makanan ini adalah kaya dengan jenis lemak yang perlu untuk mengekalkan keupayaan pembakaran lemak anda. Dan ingat, fikir semula jadi dalam pilihan anda. Anda akan berasa penuh lebih cepat dan anda tidak perlu makan banyak. Dompet anda tidak akan mencederakan seberapa banyak yang anda boleh fikir dan badan anda akan memberi ganjaran perhatian anda kepadanya dengan ketara.

Saya akan membuang salah satu tip lagi: memperluaskan pengetahuan anda. Untuk mempunyai enam pek, anda perlu menjadi seorang yang cergas. Ini bermakna anda tidak boleh hanya melalui gerakan dan mengharapkan anda enam pek dan tahap kesihatan yang optimum untuk menjadi sesuatu yang akan berlangsung. Anda perlu menjadi seorang yang sihat. Mendapatkan maklumat tentang apa yang dimaksudkan dalam bentuk yang terbaik dalam hidup anda.

Jika anda ingin menambah lebih banyak jus senjata anda kecergasan pengetahuan, pasti semak link saya pada tips mendapatkan pek enam untuk mendapatkan lebih banyak maklumat dan pengetahuan luar sana pada kecergasan dan falsafah Kesihatan/senaman.

www.optimumhealth.mattcha.com

Sekarang pergi dan mencapai matlamat KECERGASAN anda!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *