Tips untuk memilih Kasut wanita untuk memakai untuk kerja-kerja

Tips untuk memilih Kasut wanita untuk memakai untuk kerja-kerja

Salah satu beban besar yang wanita yang bekerja perlu menanggung adalah kesakitan di kaki mereka. Ini tips untuk mengetahui apa yang bekerja terbaik untuk anda akan membantu anda untuk hanya membeli kasut wanita yang membuat hidup lebih mudah.

Bagaimana untuk mendapatkan keselesaan tanpa menjejaskan gaya

Pengalaman adalah satu-satunya cara untuk memastikan penampilan yang elegan dan digilap dan masih boleh menggunakan kaki anda dalam masa lima jam datang. Ini bermakna anda akan menghabiskan lebih banyak masa untuk membeli-belah untuk kasut dan Jangan sekali-kali membeli pada gerak hati. Ia bermaksud mempunyai pengetahuan tentang apa yang membuat Kasut selesa dalam jangka panjang. Semasa menimbangkan semua pasangan yang bergaya, melihat kembali pada pengalaman lepas. Apakah ciri-ciri Kasut secara konsisten telah membawa kesedihan? Tahu kaki anda, sama ada anda perlu gerbang sokongan atau tidak, di mana tumit perlu pada Kasut, jika kaki anda adalah luas atau sempit, bagaimana kerja tali ke belakang jari kaki anda buku lali dan bergantung. Jika anda mempunyai arches tinggi, cuba Menggilap liner yang menambah sokongan yang anda perlukan, dan cuba Kasut baru dengan sokongan yang tergelincir di. Hanya beli Kasut untuk kerja-kerja yang memenuhi keperluan anda kaki, serta hanya orang-orang yang cantik.

Memilih warna-warna yang betul

Untuk menentukan warna apa kasut anda perlu membeli, melihat almari pakaian anda. Muslihatnya ialah untuk membeli kasut dalam warna-warna neutral yang memuji pakaian kerja anda. Jika memakai warna-warna anda bekerja setiap hari cenderung ke arah orang kulit hitam, biru, purples dan pinks, beli Kasut, hitam, putih dan kelabu. Untuk pakaian dengan lebih banyak Tan bumi hijau, oren dan coklat, pakai krim, tan, beige dan brown. Warna-warna dari keluarga yang sama saling melengkapi antara satu sama lain, dan dengan menentukan warna-warna yang menonjol dalam almari anda, anda boleh yakin untuk membeli kasut warna-warna yang betul.

Bagaimana untuk mencari ketinggian tumit yang sempurna

Memakai kasut tumit pasti membuat anda berasa lebih profesional dan digilap. Apabila cuba untuk mencari keseimbangan antara yang kelihatan profesional dan mampu untuk terus hidup, setiap wanita perlu menentukan sendiri ketinggian tumit yang sempurna.

Tanpa soalan, tumit yang kecil adalah lebih baik untuk anda kaki, kembali dan kesihatan secara keseluruhan. Soalan bagi anda untuk membuat keputusan, berapa tinggi anda boleh berdiri? Kasut rata tempahan tidak membuatkan anda berasa seperti smart sebagai tumit dan tumit yang kecil lakukan sedikit mudarat, selagi Kasut sesuai dengan baik. Jika kaki anda memberi anda masalah, tidak pernah memakai apa-apa selain tumit rendah anak kucing. Jika kaki anda sihat, dan satu-satunya masalah yang anda ada dengan memakai kasut tumit yang dipakai pada penghujung hari, bereksperimen dengan kasut tumit tinggi. Daripada ketinggian yang terlalu tinggi, masalah sering akan tumit diletakkan di tempat yang salah pada bahagian bawah Kasut. Apabila anda pergi membeli-belah Menggilap, pilih Kasut dengan tumit yang berpusat di bawah bahagian bawah tumit, Pusat berat badan anda. Ingat untuk tidak membeli sepasang kasut untuk kerja-kerja yang tidak merasa hebat apabila anda cuba.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *