Tips rangsangan zakar – enam Hadiah yang unik untuk lelaki

Tips rangsangan zakar – enam Hadiah yang unik untuk lelaki

Apabila ia datang untuk memilih Hadiah hari Valentine, lelaki mempunyai mudah. Sebaik sahaja mereka mengambil bunga dan Kad, mereka kerja yang dilakukan. Membeli-belah untuk lelaki, di sisi lain, boleh agak satu cabaran. Terdapat tiada pergi ke tradisional hadiah untuk menunjukkan seorang lelaki dia dihargai, dan lelaki sering bungkam apabila mereka akan ditanya tentang pilihan mereka. Idea-idea hadiah yang enam ini boleh membantu, dan mereka datang dengan bonus tersembunyi. Semua Opsyen ini telah dipilih dengan kesihatan zakar dalam fikiran, jadi wanita boleh memberi Hadiah hebat, dan mendapat Hadiah cukup sebagai balasan.

1. Gelap coklat
Nibble coklat sentiasa melayan, dan flavonoid yang dijumpai dalam coklat gelap boleh membantu untuk mengurangkan tekanan darah dan meningkatkan keupayaan jantung untuk tolak darah. Seorang lelaki dengan sistem kardiovaskular yang sihat adalah lebih cenderung untuk mempunyai zakar yang responsif, supaya coklat mungkin bukan sahaja rasa baik, malah berbuat baik juga. Terdapat satu perkataan-hati, Walau bagaimanapun, seperti gula dan lemak dalam coklat boleh menyebabkan seorang lelaki untuk menambahkan berat badan, dan ia berfungsi terhadap kesihatan jantung. Sebuah kotak kecil mungkin terbaik di sini agar dapat memberi manfaat sambil meminimumkan risiko.

2. Peninju atau maklumat
Lelaki sering mempunyai kecenderungan untuk berpegangan pada Seluar kegemaran mereka sehingga ia benar-benar telus. Haus pakaian seperti ini selalunya telah terdedah lipit dan tepi-tepi yang kasar, dan ini boleh menyebabkan chafing jahat di sebuah tempat yang sangat sensitif. Undies penggantian adalah pilihan yang romantik dan peka bagi Hadiah, dan pengeluar produk mereka dengan hati atas percutian yang sering dot. Pembeli harus mencari item yang lembut, selesa, bernafas dan disampiri, seperti cebisan pakaian ini tidak akan memerangkap lembapan di atau biarkan organ-organ yang halus datang runtuh.

3. Lembut, mewah tuala
Tuala yang lebih tua, kasar boleh membantu seorang lelaki yang mendapat kering tergesa-gesa, tetapi nap pada barang-barang boleh mengikis tisu-tisu dalam zakar yang halus. Tuala baru, gebu dengan kiraan benang yang tinggi membuat Hadiah yang sangat baik, dan lelaki mungkin memujuk untuk mencuba mereka dengan rakan-rakan mereka ketika Majlis Makan malam yang romantik ke atas.

4. Elektrik perapi
Tampalan yang kemas rambut boleh membuat zakar kelihatan hanya sedikit lebih besar, dan rambut yang dipotong dengan betul adalah kurang berkemungkinan untuk mendapatkan seorang gadis cara apabila dia rapat dan peribadi. Cukur yang sering alat mengurangkan pilihan, tetapi pisau cukur yang boleh menyebabkan tajam bulu hendak masuk, menyebabkan ketulan dan lebam yang menyakitkan. Perapi elektrik boleh membantu seorang lelaki nak trimmed tanpa menjalankan risiko rambut rebelling, dan sekali lagi, produk ini mungkin akan meletakkan penggunaan yang baik pada percutian. Memotong rambut boleh menyenangkan rakan aktiviti.

5. Nikotin gusi atau tompok-tompok
Ia mungkin tidak romantik, tetapi membantu manusia untuk berhenti merokok boleh menjadi tanda muktamad penyayang. Lelaki yang merokok tidak akan hanya memendekkan kehidupan mereka; penggunaan tembakau telah terbukti untuk mengurangkan peredaran, satu faktor dalam fungsi ketegangan, dan menyebabkan sensasi zakar dikurangkan. Produk-produk Gantian Nikotin boleh membantu melegakan ketagihan manakala orang yang cuba untuk berhenti, dan pasangan yang keluar bersama-sama memberi antara satu sama lain dengan sokongan moral yang boleh mengecualikan semua lebih mungkin. Wanita yang merokok perlukan dua set produk, menandakan beliau dan perempuan.

6. Zakar Kesihatan Crème
Kulit zakar adalah tertakluk kepada semua jenis penderaan, dan lelaki mungkin tidak bahkan berfikir untuk merawat zakar dengan berhati-hati yang ia layak. Crème Kesihatan zakar yang (kebanyakan pakar mengesyorkan minyak lelaki 1 lelaki) boleh membantu, kerana produk ini mengandungi kedua-dua vitamin untuk menyuburkan sel-sel dan emollients yang dapat membantu kulit sembuh selepas rawatan yang kasar dan melawan kecederaan kecil yang berkaitan dengan setiap hari dan kehausan. Ini boleh bagi Hadiah yang sangat baik, terutamanya jika wanita berjanji untuk menunjukkan kepada rakan-rakan mereka bagaimana untuk menggunakan produk ini dengan betul.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *