Tips perjalanan udara Boston Terrier

Tips perjalanan udara Boston Terrier

Melancong dengan haiwan kesayangan, terutamanya dengan satu Boston Terrier bukanlah luar biasa. Ramai orang, terutamanya selebriti dan Pengacara televisyen lain dilihat melancong dengan anjing mereka dimanjakan. Sudah tentu, anda tidak perlu menjadi seorang selebriti untuk mengambil haiwan kesayangan anda bersama-sama dengan anda. Asalkan anda tahu apa yang perlu dilakukan, anda dan haiwan kesayangan anda tidak akan mendapat dalam kesusahan walaupun anda km dari keselesaan rumah anda.

Pertama sekali, faham bahawa mengambil anda boston terrier kapal terbang adalah satu keputusan yang sangat penting. Tidak kira untuk tujuan perjalanan anda – samada percutian atau perjalanan perniagaan, anda harus mengambil kira bukan sahaja keputusan anda sendiri tetapi nasihat doktor haiwan anda juga. Perlu diingat bahawa tidak semua haiwan yang sesuai untuk pelancongan kerana perangai mereka, isu-isu kesihatan dan kebimbangan lain. Beberapa syarikat penerbangan mempunyai sekatan apabila melancong dengan boston terriers dan lain-lain baka pendek-snouted disebabkan oleh hakikat bahawa tempahan brachycephalic anjing tidak boleh bertolak ansur haba yang berlebihan dan cuaca sangat sejuk. Ini adalah sesuatu yang perlu difikirkan sebelum merancang perjalanan anda.

Tetapi jika anda sanggup mengambil risiko, apa-apa yang boleh menghalang anda untuk pergi. Hanya ingat beberapa petua yang anda mungkin dapati berguna apabila membuat perjalanan dengan anda boston terrier.

Rancangan minggu perjalanan anda sebelum berlepas. Memberitahu syarikat penerbangan anda bahawa anda akan memulakan perjalanan dengan sebuah boston terrier dan menyemak peraturan serta keperluan memenuhi keperluan haiwan kesayangan. Mempunyai haiwan kesayangan anda diperiksa dan mengemaskini semua vaksin perlu 10 hari dalam perjalanan anda. Dan jangan lupa untuk meminta sijil perubatan dan lain-lain kertas Kesihatan kerana ia diwajibkan oleh undang-undang. Destinasi anda juga adalah satu lagi faktor yang perlu dipertimbangkan. Beberapa hotel tidak membenarkan haiwan kesayangan supaya anda lebih baik check out Hotel mesra-haiwan kesayangan sebelum tarikh berlepas.

Melampirkan tag anjing yang mengandungi nama anjing anda, nama anda dan hubungi maklumat lebih maklumat kenalan anda walaupun anda berada di perjalanan anda. Ini adalah penting jika Malangnya anjing anda akan hilang semasa dalam perjalanan.

Pada hari penerbangan, anjing itu tidak perlu diberikan makanan enam jam sebelum penerbangan. Anda juga mungkin mahu mengambil perkara-perkara seperti anjing mainan, selimut kegemaran beliau dan lain-lain barangan yang biasa untuk membuat anjing anda berasa selesa dan selamat semasa dalam perjalanan.

selamat bergembira!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *