Tips membaca tahi lalat kulit muka anda

Tips membaca tahi lalat kulit muka anda

Bukankah lebih baik jika depan kami telah dibentangkan untuk kita dan semua yang kita perlu lakukan adalah untuk mencari remah roti yang menunjukkan kepada kita cara untuk kami bahagia selamanya. Ada orang lain yang percaya bahawa ini adalah dilaksanakan dan jawapan yang kita Cari yang betul-betul di hadapan kami.

Ada yang percaya dalam seni Cina membaca kulit tahi lalat. Selama berabad-abad orang Cina percaya bahawa tahi lalat pada muka kita adalah tanda berapa kaya kita akan menjadi dan apa yang akan datang kemudian dalam kehidupan kita. Ini adalah sangat banyak seperti untuk sawit bacaan dan memberitahu nasib. Untuk apa belajar teori ini adalah anda perlu tahu bagaimana mereka membaca nasib rakyat dengan mengetahui maksud tahi lalat di muka mereka.

Jika lalat kulit terletak pada dahi maka itu petunjuk bahawa anda mempunyai etika kerja yang baik dan bahawa anda akan benar-benar kreatif dalam cara yang berbeza. Ini adalah tanda yang kukuh bahawa anda mungkin seorang usahawan pada masa hadapan atau sangat berjaya dalam pekerjaan anda.

Apabila mereka berada di sebelah kanan kepada kening, ia membayangkan bahawa anda akan mampu memimpin orang dengan minda yang kuat dan halus. Jika ia berada di bawah eyebrow yang daripada ini melibatkan yang anda adalah agak pintar – tetapi bahawa anda juga mempunyai pelbagai masalah dengan keluarga dan rakan-rakan anda.

Ia adalah buruk untuk mempunyai mana-mana yang berada pada hidung. Jika ia berada di tengah-tengah maka anda mempunyai personaliti yang mungkin bergantung kepada perkara-perkara yang buruk dengan mudah. Jika ianya di sebelah hidung maka anda akan mempunyai keadaan kesihatan yang kritikal.

Hidung boleh menjadi isyarat buruk – tetapi dengan muka yang membaca tahi lalat mulut agak positif. Apa-apa jua yang berhampiran atau di atas mulut memerlukan bahawa anda akan mempunyai sebuah keluarga yang agak besar yang gembira dan mendapat bersama-sama baik. Di sebelah mulut membayangkan bahawa anda akan menjadi kaya dan cukup indah.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *