Tips lukisan bawah bot yang menjimatkan wang dan usaha

Tips lukisan bawah bot yang menjimatkan wang dan usaha

Lukisan di bawah adalah kerja yang tidak kemas, tetapi ia terlalu mahal untuk telah melakukannya profesional kerja menjadi agak sukar untuk tidak melakukannya sendiri. Bonus tambahan adalah bahawa anda mempunyai beberapa idea yang kerja yang telah dilakukan betul-betul. Persediaan adalah segala-galanya. Pemilik boleh menguruskan hal-hal lain pada masa yang sama seperti, regressing ayam sabung laut, penggilap prop yang dan menyemak galas pedang.

2 Lukisan bawah bot yang boleh pergi dengan cepat; ianya prep dan pembaikan yang mengambil masa. Saya akan merancang tiga waktu bekerja bagi setiap kaki 15 bot prep dan kerja sejam bagi setiap kaki 15 lukisan.

3 Bahagian bawah bot Antifouling boleh menjimatkan sehingga 10% daripada tenaga yang diperlukan untuk menggerakkan bot anda melalui air dan yang boleh menjadi wang sebenar. Kuprum telah digunakan sejak tahun 1700 sebagai alat yang hebat untuk mengelakkan pertumbuhan di bawah bot anda. Dan bawah Teflon-jenis licin yang mempunyai pekali seret licin daripada ais.

4 Manakala sesetengah pemilik seperti tahun sebelumnya lapisan warna yang berbeza, saya lebih suka menggunakan warna yang sama setiap kali. Kemudian jika anda mempunyai sebuah rindu atau perlu Pasir ralat, bahagian bawah masih kelihatan baik.

5 Bahagian bawah bot lukisan adalah seperti lukisan siling. Tetapi kerana bot-bot yang berada di luar, hujan sering atau dew boleh bergolek di sebelah ke lapisan anda basah. Untuk mengelakkan air yang berlari di tepi bot ke bahagian bawah, anda boleh meletakkan satu lipatan dalam 2 inci pita pelekat yang jauh dan melekat kepada bot dengan bibir yang melekat. Kebanyakan air kemudian harus menggulung dari pita ke tanah daripada mengalir sekitar the curve bot.

6 Jangan lupa bahawa habuk boleh menyebabkan masalah kesihatan yang utama. Asbestos yang legasi menunjukkan bahawa mana-mana sahaja ada habuk dari pempelasan anda perlu memakai topeng atau alat pernafasan yang sebenar. Penapis zarah dan gabungan penapis wap organik untuk berfungsi.

7 Bagi pempelasan, sander rawak-orbit yang berfungsi dengan benar-benar baik untuk prep. Tetapi pekerjaan yang baik juga boleh dilakukan dengan pempelasan SPAN dan besi berbentuk sanders bergetar. Titik seterika boleh mendapatkan kawasan tersebut oleh terjungkir, Kemudi, dan kelengkapan bawah.

8 Ia adalah yang terbaik untuk mendapatkan bicu pad skru berehat sebelum anda melancarkan bot untuk mengelakkan mengambil risiko mempunyai slip bot pada bicu yang.

9 Yang sedia ada sekarang pita pelekat hijau untuk laluan air anda, yang akan membantu meninggalkan crisper kelebihan yang banyak. Tetapi ia masih membayar untuk berus dari pita ke bawah untuk mengelakkan memaksa mana-mana lapisan atas di bawah pita, meninggalkan kelebihan ragged yang. Kemudian tarik pita sebelum dries salutan. Anda tidak mahu gam pita, memerlukan mengikis untuk mengeluarkannya kemudian.

10 Bawah lukisan bukanlah begitu sukar di belakang anda jika anda boleh mendapatkan sudut di atasnya. Pilih untuk menangani yang sesuai dengan sudut ke pusat, kemudian Tukar kepada tempoh yang sesuai pertengahan-bahagian dan kemudian satu lengkung sehingga. Ini biasanya bermakna mengendalikan panjang yang bergerak ke arah mengendalikan lebih pendek.

11 Mempunyai fairing beberapa sebatian berguna; tidak dapat dielakkan terdapat beberapa gouges, dan ia adalah mudah untuk mengisi mereka segera. Yang cepat-Cucian epoksi berfungsi dengan baik terutama apabila pengeringan dipercepatkan dengan pengering rambut.

12 Lapisan bawah bot anda mungkin campuran dua bahagian atau mungkin mempunyai ciri-ciri kuprum atau lain-lain bahan tambahan yang tidak memegang dalam penggantungan baik. Menggunakan 200 sebatan untuk bergaul dengan teliti sebelum menggunakan garisan penamat. Pempelasan juga akan memastikan bahawa anda mendapat lekatan terbaik dan kebanyakan aplikasi seragam pepejal yang akan kekal pada bahagian bawah bot.

13 Berus bahagian yang ketat terlebih dahulu supaya roller yang boleh melicinkan menitis apa-apa yang menyebabkan.

14 Yang pendek najis atau najis boleh laras yang boleh diturunkan dan dinaikkan kepada sudut yang anda mahu muat boleh membuat anda kembali banyak gembira apabila lapisan bawah bot anda.

15 Tempahan roller bingkai diulirkan dan mempunyai beberapa mengendalikan dipotong panjang berbeza boleh membantu. Anda boleh juga mendapatkan teleskopis mengendalikan. Bukan sahaja boleh anda kot dengan lebih cepat, tetapi anda juga boleh mengelakkan yang (crystalize) terakhir.

16 Yang juga dengan skrin roller di dalamnya boleh bekerja lebih baik daripada satu dulang roller. Bergerak ini juga adalah selamat dan pantas kerana mereka adalah mendalam supaya sloshing tidak akan menjejaskan mereka. Juga, mengendalikan panjang bererti anda sering boleh menetapkan juga di atas alasan untuk Berendam menjimatkan banyak masa dan usaha.

17 saya mahu menggunakan roller hanya satu arah, bahagian bawah ke atas, dan bertindih hanya sedikit. Ini akan membantu mengelakkan menarik apa-apa kot yang basah dan juga had udara buih-buih yang usul dua hala boleh dimasukkan ke dalam beberapa lapisan.

18 Menggunakan sprayer tdk berhawa yang boleh melakukan pekerjaan yang besar, tetapi kemudian anda mempunyai zarah-zarah di udara begitu hati-hati jiran-jiran anda bot dan peralatan. Dan jangan lupa bahawa anda perlu membersihkan sprayer dan garis-garis itu apabila anda telah selesai.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *