Tips Kesihatan penyelenggaraan semasa menaiki pesawat pada pelayaran.

Tips Kesihatan penyelenggaraan semasa menaiki pesawat pada pelayaran.

Apabila ia datang untuk Keselamatan atas kapal persiaran, terdapat ramai orang yang menjaga keselamatan fizikal mereka. Fizikal tetap selamat kapal kapal persiaran adalah penting, tetapi begitu adalah tetap sihat. Oleh kerana sebilangan besar individu dalam ruang agak kecil, kapal-kapal pelayaran telah beberapa masalah kesihatan.

Masalah kesihatan dan kebimbangan daripada kapal-kapal pelayaran persiaran sering sangat publisiti. Walaupun publisiti ini, kebanyakan kapal-kapal pelayaran persiaran akan menyeronokkan, selamat dan bersih. Yang berkenaan dengan kesihatan anda kapal kapal persiaran adalah satu perkara, tetapi anda tidak harus membiarkan yang menghalang anda untuk menikmati percutian anda. Bukannya biarkan takut penyakit merosakkan percutian anda, anda perlu mengambil beberapa langkah yang mudah untuk memastikan kesihatan anda akan sama seperti, jika tidak lebih baik daripada pertama kapal.

Sebelum kapal pelayaran anda dijadualkan belayar, anda dijemput untuk jadual lawatan dengan doktor keluarga anda. Pastikan untuk memberitahu beliau bahawa anda sedang merancang percutian atas kapal persiaran. Doktor anda boleh semak kesihatan anda untuk memastikan ianya adalah sesuai untuk perjalanan. Selain pemeriksaan kesihatan umum anda, ia adalah mungkin bahawa doktor anda mungkin akan meminta beberapa vaksin. Vaksin ini boleh menawarkan perlindungan yang lebih, jadi anda digalakkan untuk mendapatkan mereka.

Jika anda mengambil ubat-ubatan yang lebih banyak pada masa pelayaran anda, anda ingin memastikan bahawa anda mempunyai bekalan yang mencukupi. Jika anda sedang kehabisan ubat-ubatan, anda boleh mendapatkan refill yang sebelum anda meninggalkan untuk pelayaran. E ‘ juga adalah mungkin bahawa doktor mungkin meminta anda membawa ubat-ubatan tambahan. Permintaan ini biasanya terdiri daripada orang-orang yang perlu mengambil ubat-ubatan mereka untuk terus hidup. Jika anda tersalah letak ubat anda, anda akan mempunyai bekalan tambahan untuk fall back on.

Mengambil langkah berjaga-jaga kesihatan sebelum memulakan kapal persiaran adalah penting. Walau bagaimanapun, hal ini juga penting untuk mengambil langkah-langkah berjaga-jaga selepas Lembaga. Langkah mudah, Walau bagaimanapun, mungkin penting untuk kesihatan anda. Salah satu perkara pertama yang anda perlu lakukan ialah membiasakan diri dengan susun atur kapal anda. Menentukan sama ada atau tidak ada seorang doktor di atas kapal dan di mana mereka berada adalah penting.

Kerana kuman dan penyakit-penyakit yang merebak dengan mudah aboard kapal persiaran, ia adalah perlu untuk melindungi diri mereka sendiri. Perlindungan ini melibatkan basuh tangan anda dengan kerap. Ketika kebanyakan orang berada di rumah, basuh tangan mereka selepas menyelesaikan tugas-tugas tertentu. Selain makan dan menggunakan tandas, anda perlu mencuci tangan selepas menggunakan semua kemudahan awam. Jika ia adalah sukar untuk mencuci tangan dengan kerap, anda boleh mendapatkan pakej kain Lap dapur. Apabila digunakan dengan betul, pembasmian kain Lap dapur boleh sama berkesan sebagai sabun dan air.

Kapal persiaran diketahui bagi mereka suasana yang santai. Pengecualian ini mungkin termasuk berehat. Apabila berehat atau mengambil berjalan kaki, anda perlu menyimpan kasut anda pada setiap masa. Seperti yang dinyatakan sebelum ini kuman mudah boleh merebak kapal kapal persiaran. Pastikan kaki anda dilindungi sepanjang masa bukan sahaja untuk melindungi daripada penyakit berjangkit, tetapi akan menghalang anda daripada trampling benda-benda jahat.

Selain menelusuri penambahan air, kapal-kapal cruise berlabuh di pelabuhan. Ia ‘ mungkin akan melawat negara asing. Dalam kes anda berakhir di tanah asing, ia adalah penting bahawa anda berhati-hati memantau apa yang mereka makan dan minum. Jika anda mendapati air minuman Penasihat, anda dijemput untuk datang bersama-sama. Daripada minum air paip, ia adalah dinasihatkan untuk memilih air botol atau minuman botol lain. Ramai yang bimbang hanya dengan minum air, tetapi anda juga harus prihatin dengan kiub ais dan air dalam makanan mentah.

Seperti yang anda lihat, langkah-langkah berjaga-jaga yang disebutkan di atas adalah ringkas dan mudah untuk diikuti. Mengapa meletakkan diri pada risiko penyakit, terutamanya apabila ia memerlukan sedikit atau tiada usaha untuk mengekalkan kesihatan agar.

Untuk sewa Hotel di Itali:
Jika anda ingin meluangkan masa dengan orang-orang anda, anda mesti melawat hotel Rimini dan hotel Bellaria pelancongan mewah dan menikmati kemudahan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *