Tips Kesihatan palsu mengikut vitamin Kanada

Tips Kesihatan palsu mengikut vitamin Kanada

Terdapat peraturan-peraturan standard kecergasan fizikal yang anda perlu berpegang kepada jika anda ingin kekal sihat. Jika anda menginap seperti mendapatkan patut, anda harus mengetahui senaman selama sekurang-kurangnya 30 minit sehari. Dalam mengambil makanan, anda harus berpegang kepada piramid makanan: banyak roti, sayur-sayuran dan buah-buahan, manakala hanya kecil hidangan haiwan daging, keju, dan pencuci mulut. Anda juga mungkin mendapatkan pelbagai suplemen Kanada boleh memberikan, termasuk produk Lorna Vanderhaeghe. Manakala individu-individu yang banyak meluluskan idea-idea kesihatan ini sebagai fakta tanpa teragak-agak, kadang-kadang satu atau dua boleh berubah menjadi tidak benar, membawa individu percaya bahawa mereka akan mengekalkan diri dalam Kesihatan yang baik, apabila sudah benar-benar tidak salah.

Terdapat banyak ilmu didapati mengenai kesihatan dan pemakanan, namun ia adalah terpulang kepada orang biasa untuk memilih orang-orang yang dinyatakan untuk benar-benar berkesan. Berikut adalah beberapa idea-idea yang sebenarnya palsu.

1. Anda mesti makan Sarapan Pagi. Kami telah diberitahu masa lagi bahawa Sarapan Pagi adalah makanan yang paling penting hari ini dan Bilakah anda lupa tentang hal itu, ini membuatkan anda lebih lapar dan selalunya akan membuatkan anda makan lebih banyak pada makanan anda seterusnya. Juga, dalam satu artikel di dalam akhbar Los Angeles Times, dikatakan bahawa ini bukanlah cara yang ia adalah. Mengikut Dr. Anna Keski-Rahkonen di Universiti Helsinki di Finland, lulus sehingga makan pagi anda tidak benar-benar sebab di sebalik obesiti, kerana ini adalah hanya “satu petunjuk untuk gaya hidup yang tidak sihat,” berkata sebagai contoh seseorang yang secara tetap membangkitkan pada tengahari (hilang Sarapan Pagi dan restart suplemen yang menyediakan Kanada) kerana kerap minum arak. Penyelidik juga mendapati bahawa tiada Sarapan Pagi tidak menunjukkan bahawa anda akan mendapati diri anda membuat mengenainya dengan mengambil makanan tambahan.

2. Anda BMI adalah apa menentukan kesihatan anda. BMI anda, atau indeks jisim badan, adalah asasnya berat mana-mana orang yang dibahagikan dengan ketinggian beliau. Nombor yang terhasil adalah BMI anda, yang digunakan oleh profesional penjagaan kesihatan apabila mengira kecergasan seseorang. Pemerintahan BMI telah digunakan untuk satu abad, tetapi banyak pihak berkuasa kini memanggil untuk pemansuhan yang. Pakar-pakar industri ini akan pelabelan sistem BMI sebagai lapuk, berdasarkan alasan yang baik. Apabila BMI anda sedang dinilai, ia tidak akan mengambil kira apa jumlah BMI seseorang adalah lemak dan berapa banyak otot. Anda boleh menjadi 200 pound otot yang tulen dan anda menginap Walau bagaimanapun boleh dikategorikan sebagai berat badan berlebihan. Tidak mengaitkan kesihatan dengan jumlah BMI anda.

3. Snek pada batang saderi atau lobak merah. Ramai orang yang berada pada diet dan secara amnya mengambil apa-apa vitamin Kanada memberikan (seperti produk-produk Lorna Vanderhaeghe) diberitahu bahawa bila-bila masa yang mereka berasa lapar, mereka perlu hanya makan batang saderi atau lobak merah perlu nipis. Ini, Walau bagaimanapun, tidak boleh bekerja untuk semua orang. Ini adalah kerana kebanyakan masa, kayu Kanada saderi atau vitamin boleh memberi tidak akan bekerja jika anda benar-benar lapar. Apa yang berlaku ialah pada dasarnya bahawa anda akan hanya akhirnya mendapat sebuah beg anda telah benar-benar telah keinginan selepas kerepek kentang. Untuk mengelakkan ini, jika anda tidak suka saderi, hanya Gantikan makanan alternatif yang lebih sihat, atau jika anda benar-benar suka kerepek kentang, hanya mendapatkan satu hidangan kecil.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *