Tips Dukan Diet

Tips Dukan Diet

Air minuman adalah penting untuk kehidupan. Air adalah bahagian penting untuk ofany diet yang sihat. Jika anda Diet Dukan maka air minuman adalah salah satu peraturan tidak boleh dirunding beberapa yang anda mesti ikut. Pengambilan harian yang disyorkan air manakala pada diet adalah sekurang-kurangnya 1.5 liter. Walaupun jika anda tidak Diet Dukan, kebanyakan pakar-pakar mencadangkan sekurang-kurangnya 8 gelas air minuman sehari.
Dukan diet yang tinggi protein, rendah carb diet. Dr. Dukan juga sangat terhad lemak, gula dan garam. Diet diberi menu yang terhad untuk mengikuti tetapi had yang tidak teruk dan ada banyak pilihan pada masa makan. Dalam “The Dukan Diet”, buku yang terlaris diterjemahkan ke dalam Bahasa-bahasa 10 dan dijual di 20 buah negara yang berbeza, penulis menyediakan senarai 100 makanan yang dibenarkan. Apa-apa makanan yang anda memilih untuk mengambil daripada senarai ini adalah anda dan anda rasa yang tertentu, satu-satunya perkara yang Dr. Dukan menegaskan atas adalah air minuman.
Dan sesetengah orang secara semula jadi minum banyak air dan minum jumlah air yang diperlukan setiap hari tiada masalah. Lain-lain, Walau bagaimanapun, mencari mengambil dalam jumlah yang perlu air lebih banyak daripada beban. Jika anda berada di dalam Dukan diet dan mendapati ia sukar untuk minum air yang cukup di sini adalah beberapa tips yang boleh membantu.
Air minuman adalah penting untuk buah pinggang anda berfungsi dengan betul
Jika anda menghadapi masalah air minuman yang meminjamkan pemikiran kepada buah pinggang anda miskin. Dukan diet bermaksud makan banyak protein. Protein yang tinggi dalam bahan buangan yang tidak benar-benar rosak semasa penghadaman. Asid urik adalah satu produk tersebut dan ia perlu dihapuskan. Ini adalah kerja untuk buah pinggang anda. Untuk menghadapi kerja-kerja buah pinggang anda akan perlukan banyak air untuk membantu mereka menapis dan mengeluarkan asid urik dari darah anda. Jika anda perlukan sedikit motivasi untuk minum air, berfikir membantu yang memerlukan buah pinggang anda.
Air minum ialah pembersihan, anda akan makan dari hidangan yang kotor?
Anda perlu membakar lemak untuk menurunkan berat badan. Membakar lemak meninggalkan di belakang sisa. Proses kelangsingan tubuh badan adalah tidak berkesan jika lemak yang dibakar tetapi sisa yang ditinggalkan di belakang. Air minuman adalah penting dengan sisa ini daripada sistem anda. Jika anda adalah mencari ia sukar untuk memotivasikan diri anda untuk minum lebih banyak air, bayangkan seseorang membasuh pinggan. Anda akan makan daripada pinggan yang tidak dicuci? Imej mental ini boleh membantu anda menjaga di landasan yang betul dengan penggunaan air anda.
Air minuman yang baik untuk kulit anda
Jika anda tidak suka pengalaman air minum, mengambil fikiran anda daripada memikirkan dari berapa banyak lebih baik kulit anda akan kelihatan. Penghidratan adalah kunci untuk kulit yang sihat Cari. Sihat adalah sebanyak kira-kira apa yang berlaku pada permukaan badan seperti apa yang sedang berlaku di dalam.
Anda tidak perlu minum air kosong lama
Jika anda tidak suka minum banyak air, ingat bahawa anda tidak perlu minum biasa dan flavorless. Air adalah berkesan dalam bentuk teh, atau di dalam tin diet soda. Di sini terdapat satu Petua jika anda tidak suka minum air sendiri. Mengisi Kera atau jag air dengan air sebelum anda masuk tidur. Tambah teh Uncang empat, mengurangkan kadar daripada lemon dan pemanis beberapa secukup rasa. Biarkan di dalam peti sejuk lebih malam dan anda boleh mempunyai lazat teh ais seluruh hari berikutnya. Bereksperimen dengan teh buah-buahan dan teh pudina untuk rasa yang menyegarkan.
Membolehkan faedah-faedah air minuman bercakap untuk diri mereka sendiri
Jika anda benar-benar tidak tahan minum air biarkan manfaat yang bercakap untuk diri mereka sendiri. Beritahu diri anda bahawa anda akan minum jumlah air yang diperlukan Diet Dukan selama dua minggu. Selepas itu dua minggu sehingga, Lihatlah wajah anda dan melihat bagaimana anda berasa. Saya berfikir bahawa anda akan menjadi begitu gembira dengan keputusan itu, yang terus minum air tidak akan merasa begitu buruk afterall.
Ingat bahawa air minuman adalah penting untuk diet yang sihat, lebih-lebih lagi jika anda akan memulakan diet Dukan.
Memulakan perubahan sekarang. Anda boleh mengikuti perkembangan saya Diet Dukan dari hari pertama fasa serangan sehingga akhir. Saya telah menyertakan semua saya resipi dan idea-idea menu serta tip-tip utama dalam mendapatkan yang terbaik daripada pengalaman diet Dukan anda. Jika anda sudah bersedia untuk menurunkan berat badan berpuasa tanpa lapar klik diet Dukan untuk memulakan perjalanan anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *