Tips bina badan: Belajar otot mekanisma di belakang bangunan

Tips bina badan: Belajar otot mekanisma di belakang bangunan

Sukan bina badan seolah-olah akan meningkat dalam masyarakat kedua-duanya bagi mereka yang ingin menjadi ahli bina badan profesional dan juga orang-orang bagaimana mencari cara-cara untuk meningkatkan tahap kecergasan keseluruhan todays. Binaragawan banyak berpengalaman memahami kepentingan menggunakan suplemen seperti Leukic dan Gakic untuk meningkatkan otot besar-besaran. Ahli bina badan baru yang banyak mungkin tidak memahami bagaimana proses membina otot berfungsi, bahaya hormon looping, penggunaan makanan tambahan bina badan, yang penting dan mengelakkan diri daripada perangkap bahan berbahaya dan menyalahi undang-undang. Artikel ini akan menerangkan bagaimana proses membina otot bekerja dan tambahan yang boleh meningkatkan keputusan anda berkali-kali ke atas.

Manakala otot proses binaan mungkin kelihatan rumit pada mulanya, ia adalah benar-benar agak satu perkara yang mudah. Untuk membina otot, anda melatih atau bersenam, menyebabkan badan anda untuk memecahkan gentian otot dan menggantikannya dengan otot-otot lebih kuat dan lebih besar. Ia adalah penting untuk memahami tiga fasa yang badan anda boleh pada bila-bila masa. Di lain, anda berada dalam keadaan neutral di mana anda tidak membina atau terkoyak ke bawah otot anda jisim. Negeri pilihan untuk pembina badan adalah keadaan anabolik bermakna bahawa badan anda sedang otot bangunan Negeri. Berada dalam keadaan yang anabolik bermakna bahawa badan anda adalah Prima untuk membina protein baru dan tisu-tisu. Malangnya, jika anda menolak terlalu keras kerana banyak lebih cenderung untuk melakukan, anda boleh masuk ke sebuah negeri yang catabolic di mana, walaupun semua usaha anda, anda tidak lagi membina otot dan bahkan mungkin kehilangan tisu otot. Fenomena ini dikenali sebagai hormon looping.

Hormon looping dikesali ia boleh sesuatu kejadian semua terlalu biasa untuk pembina badan banyak apabila mereka menggunakan rutin senaman yang sangat agresif. Pada mulanya, pembina badan yang akan meletakkan badan mereka dalam keadaan tinggi anabolik dan tisu otot malah akan bertambah. Masalah bagi orang-orang yang benar-benar berusaha untuk keuntungan jisim otot yang besar mungkin menolak badan mereka melebihi had yang ada mampu. Ini akan memandu jasad ke dalam keadaan catabolic di mana badan mula memecahkan molekul-molekul yang kompleks seperti serat otot ke dalam keadaan mudah yang badan boleh digunakan sebagai sumber tenaga. Apabila ini berlaku, anda tidak akan mendapat sebarang otot lebih banyak jisim dan jika ditolak terlalu jauh, anda akan benar-benar kehilangan jisim otot. Pembina badan yang serius memahami keadaan ini dan tahu bahawa mereka mesti memastikan badan mereka dalam keadaan yang anabolik dan melakukan apa sahaja yang diperlukan untuk mengelakkan otot catabolic membunuh Negeri. Ini adalah di mana otot bangunan tambahan seperti Leukic boleh memainkan peranan yang sangat penting dalam pembinaan otot dan bina badan.

Terdapat banyak otot bangunan tambahan yang terdapat di pasaran dan saya ingin bercakap tentang Leukic yang dihasilkan oleh MuscleTech. Leukic dikelaskan sebagai activator anabolik dan kerja-kerja dengan mencipta keadaan anabolik berterusan untuk pembina badan yang yang menggunakan ia. MuscleTech mendakwa bahawa Leukic meletakkan badan anda ke dalam negeri anabolik maju tetapi bypasses rangsangan hormon. Biasanya apabila membina otot, anda merangsang hormon seperti testosteron yang merupakan satu perkara yang perlu dan baik tetapi ini juga mampu merangsang hormon yang lain, yang tidak diingini yang boleh menyebabkan bahaya dan tidak diingini kesan sampingan yang boleh menetapkan semula otot anda membina usaha oleh hari, minggu, atau bahkan bulan. Leukic mendakwa bahawa ia memintas rangsangan hormon bermakna hormon negatif tidak dirangsang sama ada. Jika tuntutan adalah benar maka Leukic akan meletakkan badan anda ke dalam keadaan anabolik sangat dikenakan tanpa bimbang akan catabolic. Manakala tambahan seperti Leukic boleh menjadi manfaat yang sangat positif untuk ahli bina badan, ia adalah sangat penting bahawa anda memilih suplemen anda dengan bijak. Terdapat banyak suplemen yang haram dan berbahaya di pasaran yang pembina badan yang serius akan lakukan untuk mengelakkan.

Jika anda ingin menjadi etika dan menjimatkan, maka anda perlu mengelakkan makanan tambahan yang haram seperti steroid. Leukic adalah activator anabolik, bukan steroid anabolik. Steroid anabolik akan synthesized hormon yang amat dikesali ia ramai orang dalam industri sukan profesional sedang menggunakan. Manakala sebatian ini sering boleh menghasilkan kenaikan besar dalam kedua-dua kekuatan dan ketahanan diri, mereka juga boleh menjadi amat berbahaya, menyalahi undang-undang dan tidak beretika. Bukan sahaja mereka menghasilkan kelebihan yang tidak adil bagi atlet profesional tetapi sering tidak selamat dan menghasilkan menjejaskan sampingan yang boleh terdiri daripada menyusahkan untuk amat berbahaya. Antara kesan-kesan sampingan termasuk tekanan darah tinggi, penyakit jantung, kerosakan hati, kanser, strok, dan botak. Kesan sampingan lain yang mungkin memberi kesan kepada manusia adalah kiraan sperma berkurangan, mati pucuk, buah dada yang lebih besar dan diperbesarkan prostates. Beberapa kesan sampingan bagi wanita yang menggunakan steroid termasuk clitoris untuk diperbesarkan, mendalamkan dan suara, bulu. Steroid boleh mempengaruhi minda serta tubuh yang mewujudkan kesan-kesan sampingan seperti kemarahan, perubahan mood, paranoia, kemurungan, kebimbangan dan hallucinations.

Tidak kira sama ada anda bina badan untuk kesihatan umum atau pertandingan yang profesional, anda harus mempunyai pemahaman yang lebih baik tentang bagaimana otot kerja-kerja bangunan dan bagaimana untuk mengelakkan hormon ditakuti looping keadaan yang begitu berleluasa di dunia kemudian bina badan kini. Merangsang seperti Leukic yang boleh menjadi kelebihan kepada latihan anda dan boleh membantu anda bergerak dari pembina badan yang purata ke atas seseorang yang dikenali sebagai ikon dalam industri. Im juga berharap bahawa penjelasan saya steroid dan kesan sampingan takut anda ke titik di mana anda pernah berfikir menggunakan mereka.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *