Tip-Tip utama untuk mendapatkan lebih tinggi

Tip-Tip utama untuk mendapatkan lebih tinggi

Bagaimana untuk mendapatkan tinggi selepas tempoh matang adalah soalan. Semakin tinggi boleh hanya jika anda tahu apa yang perlu dilakukan. Banyak orang fikirkan anda tidak tumbuh lagi selepas anda telah mencapai ketinggian jumlah anda tetapi terdapat adalah beberapa petua untuk membantu anda berkembang lebih tinggi jika anda mengikuti mereka.

Jika anda seperti kebanyakan orang-orang yang berada di bawah kesan bahawa sekali anda telah mencapai kematangan anda, anda tidak boleh membesar lagi. Tidak, ini adalah satu kenyataan yang benar. Anda melihat pertumbuhan spurts apabila anda sedang tumbuh ke ketinggian anda kerana mereka sangat dramatik. Sebaik sahaja anda sampai ke ketinggian anda, badan anda tidak berhenti tumbuh, ia hanya berkembang lebih perlahan-lahan. Jadi perlahan-lahan, anda tidak boleh melihat lagi. Hormon pertumbuhan dalam badan anda berhenti menghasilkan pada kadar yang cepat. Menggunakannya boleh membantu badan anda terus berkembang lebih tinggi.

Hormon pertumbuhan semulajadi anda tidak mempunyai sebarang kesan sampingan seperti ubat hormon supaya anda boleh menggunakannya untuk mendapatkan lebih tinggi. Ketinggian anda meningkat adalah perkara re-animating anda berkembang hormon untuk memaksa badan anda untuk berkembang tanpa kesan sampingan ubat yang memudaratkan.

Keutamaan pertama anda adalah untuk makan makanan yang betul. Tidak, makanan ringan adalah makanan. Ia dimuatkan dengan bahan kimia perseverative yang benar-benar boleh lagak ngeri pertumbuhan anda. Untuk tidak menyebut apa yang mereka lakukan ke seluruh tubuh. Untuk membuat anda hormon pertumbuhan yang mula bekerja semula keperluan anda betul jumlah protein, karbohidrat dan lemak. Terlalu banyak orang ini dan anda bukan sahaja meletakkan lemak tetapi anda lagak ngeri pertumbuhan anda juga. Makanan yang anda perlu mempunyai semua nutrien penting seperti vitamin A, B, dan C serta mineral surih yang lain seperti zink dan kalsium serta banyak lagi. Kata-kata “anda adalah apa yang anda makan” adalah sangat apropos jika anda ingin mendapatkan lebih tinggi.

Langkah kedua adalah untuk tidur. Dengan segala yang berlaku dalam kehidupan hari ia adalah sukar untuk mendapatkan tidur yang nyenyak. Tidur selama 4 hingga 6 jam itu tidak cukup untuk badan dapat berehat. Mengurangkan gula dan kafein akan membolehkan badan anda untuk mendapatkan lebih banyak rehat. Yang lain lebih banyak anda mendapat lebih cepat badan anda akan berkembang.

Akhir sekali, anda perlu bersenam. Permainan video yang tidak bersenam! Walau bagaimanapun, Semua yang anda perlukan terletak 10 minit bersenam untuk menendang Safaris anda. Ianya Safaris dalam badan anda bahawa sepakan mula hormon pertumbuhan anda. Berkembang lebih tinggi termasuk regangan, penggantungan dan Sprint yang meningkatkan tulang belakang anda. Plus, mereka tetap anda akan Safaris, oleh itu, hormon pertumbuhan anda terus bekerja. Pada masa-masa sementara anda belajar bagaimana untuk mendapatkan lebih tinggi, anda sebenarnya akan berasa diri anda semakin tinggi.

Tidak mengharapkan terlalu banyak terlalu awal. Ia mengambil masa untuk badan mula berkembang lagi. Anda tidak akan mempunyai pertumbuhan spurts seperti yang anda telah lakukan sebagai seorang remaja tetapi anda akan melihat dan merasakan badan anda mendapat lebih tinggi. Teruskan stretches, penggantungan dan Sprint untuk membesar lebih tinggi dan makan makanan yang betul dan anda akan perjalanan anda dengan ketinggian yang anda ingin mencapai. Harap tips ini akan membantu anda untuk berkembang lebih tinggi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *