Tinjauan Treadmill elektrik: Infiniti T2100B

Tinjauan Treadmill elektrik: Infiniti T2100B

Pengenalan:

Apabila anda merancang untuk membeli peralatan kecergasan, anda perlu berinformasi dan berpengetahuan. Ada apa-apa sangat besar pelbagai treadmill, rowers, steppers dan lain-lain jenis mesin luar sana bahawa ia kadang-kadang sukar untuk membuat keputusan yang manakah yang lebih baik daripada yang lain. Satu kaedah yang hebat untuk digunakan sebelum mendapatkan sekeping berharga tinggi peralatan senaman adalah untuk pergi melalui Ulasan untuk jenama yang menarik minat anda. Ia boleh menjadi cukup membuka mata untuk mengetahui apa yang orang lain ada mengatakan tentang produk yang anda sedang mempertimbangkan. Ini adalah penilaian menyedarkan treadmill untuk elektrik yang kami percaya adalah murah dan serba lengkap: Infiniti T2100B.

Penilaian keseluruhan:

4.5 bintang 5.0 yang berpotensi

Kualiti-kualiti yang penting:

Konsol komputer pada T2100B yang mengandungi pelbagai fungsi dan program-program seperti paparan penting pusingan baru yang visualises kemajuan anda sekitar satu trek fantasi. Satu komponen yang menarik yang boleh juga menjadi sangat memberi inspirasi. T2100B ini di samping itu, akan memantau denyutan jantung anda dengan pengesan nadi yang disediakan. Satu komponen tambahan yang kami menghargai adalah “kunci cepat” yang membenarkan orang yang menggunakannya untuk pergi dengan lebih cepat dan slant dengan mudah sepanjang senaman ini. Program-program ini termasuklah 2 latihan takrifan pengguna bagi akal yang penuh. Kami menganggap treadmill ini sebagai dengan kedudukan dalam Kumpulan tertinggi. Terus membaca untuk mengetahui lebih lanjut.

Kos:

Kira-kira? 375.00

Keterangan produk:

Apabila kita mula-mula belajar tentang treadmill Infiniti T2100B, kita hampir tidak dapat percaya semua ciri-ciri yang ia menawarkan dengan harga yang berpatutan. Walau bagaimanapun, apa lagi anda bayangkan dari tersebut merupakan peneraju dalam peralatan kecergasan? Motor adalah cukup berkuasa, undian pada 1.9hp puncak prestasi. Mesin mempunyai pelbagai program 10 untuk memastikan anda terlibat dan dimaklumkan. Termasuk pelbagai kelajuan 0 untuk 16kph, T2100B yang indah untuk pembuka selera dan exercisers mahir juga adalah. Kecondongan boleh diubah kepada gred tinggi sebanyak 10% untuk menguji exercisers Tempahan di-shape. Tambahan pula, treadmill ini juga mempunyai kawasan berjalan yang agak besar, menenangkan yang mengukur inci 17 x 51 (43 x 130cm) yang besar.

Spesifikasi produk:

Memujuk paparan: tetingkap paparan hablur cecair 1 (50 mm x 90 mm)
Program: 10, termasuk manual, berbukit-bukau, gunung, berjalan kaki 2, rakam kardio, selang Bukit, pembakaran lemak dan 2 takrifan pengguna
Memujuk maklum balas: laju, jarak, incline, masa, dan kalori
Pengukuran kadar jantung: pengesan dalam genggaman tangan
Kelajuan: 0.5 to16kph (0.5 to10mph)
Motor kuasa: kuasa kuda 1.25 (1.9 puncak)
Kecerunan maksimum: 10%
Lipatan untuk menyimpan Ya
Menjalankan kawasan: 17 “x 51” (130 cm x 43 cm)
Membuka dimensi (LxWxH): 175 cm x 79 cm x 135 cm
Dilipat dimensi (LxWxH): 105 cm x 79 cm x 150 cm
Berat maksimum pengguna: 110Kg (17st)
Kaedah kuasa: kuasa
Waranti: 24 bulan bahagian dan buruh, tempoh 5 tahun, motor 36 bulan

Kesimpulan:

Kita akan juga gembira dengan treadmill elektrik yang dibuat oleh Infiniti sebab yang ia memberi pengenalan ini sangat disukai dan penting jenama dan dengan harga yang sangat menjimatkan. Apabila dalam penggunaan Bahasa Melayu, T2100B yang memegang sehingga dinamik jalankan kerana ia memberi tahap pelaksanaan dengan kadar laju berjalan untuk bantuan exercisers tahap kecergasan pelbagai. Kami fikir ia adalah produk yang hebat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *