Tiga perkara wanita perlu tahu tentang zakar

Tiga perkara wanita perlu tahu tentang zakar

Sebahagian besar dunia telah menjadi lebih terbuka tentang isu-isu seksualiti, dan bercakap tentang isu-isu hubungan, keintiman dan masalah di bilik tidur semakin dianggap normal dan sihat. Malangnya, ramai pasangan masih cenderung untuk mengalahkan sekitar semak, jadi untuk bercakap, apabila ia datang kepada isu-isu kesihatan yang berkaitan dengan bahagian-bahagian sulit mereka.

Apabila ia datang kepada zakar, khususnya, wanita mungkin takut untuk menangani masalah daripada kebimbangan bahawa rakan kongsi akan berasa bahawa dia mengkritik beliau, mempersoalkan kejantanan beliau atau tarikan Nya kepada beliau. Tetapi zakar jelas pemain utama dalam sebarang hubungan seksual, dan berundur dari tanda-tanda yang jelas mengenai masalah yang boleh membawa kepada kehilangan keakraban dan pengeluaran emosi. Memahami zakar dan mengenalpasti isu-isu zakar yang biasa boleh membuka pintu untuk perbualan yang jujur dan untuk menyelesaikan masalah sebelum mereka mendapatkan dengan cara perkongsian sihat.

Untuk memperkenalkan wanita kepada zakar, tiga fakta-fakta penting tentang fungsi lelaki, dan apa yang wanita boleh lakukan untuk membantu ia bersama-sama, dibincangkan di sini.

1. Terdapat lebih kepada fungsi erektil daripada tarikan
Walaupun wanita akan cenderung untuk percaya bahawa lelaki-lelaki terutamanya yang muda – boleh mendapatkannya sehingga bila-bila masa, tempat, di tempat yang wajar perempuan, kebenaran adalah lebih kompleks. Rangsangan bukan hanya masalah tumpuan, dan kehilangan fungsi tidak semestinya bermakna bahawa dia tidak lagi berminat, atau bahawa dia adalah terlalu lama. Masalah erektil boleh yang berkaitan dengan asas masalah kesihatan seperti penyakit kardiovaskular, kerosakan saraf, kencing manis, atau bahkan kehilangan sensasi zakar. Tekanan, kebimbangan, dan keyakinan diri juga berkaitan dengan rangsangan.

Untuk mendapatkan seorang lelaki untuk membuka kira-kira ED dan mengambil bahagian dalam perbincangan tentang apa boleh mendapatkan dengan cara, ia adalah penting untuk menangani masalah tanpa rupa kritikan atau mempersoalkan kedewasaannya atau komitmen untuk menjadi rakan kongsi beliau. Menubuhkan Amanah dan membiarkan dia tahu bahawa dia adalah menarik dan mahu adalah penting dalam mendapatkan dia bercakap isu.

2. Ada lebih dari satu cara untuk mengendalikan zakar
Ramai wanita menganggap bahawa akan selepas zakar Corporate kemahuan rakan-rakan mereka, atau bahawa ia adalah cara terbaik untuk membawa hasil pertemuan seksual yang diingini. Walau bagaimanapun, zakar merupakan satu organ yang agak sensitif, dan merawat ia perlahan-lahan – sekurang-kurangnya sekali-sekala – boleh membuat untuk pengalaman yang lebih mesra dan memuaskan daripada melompat dengan pendekatan all-or-nothing.

Wanita harus diingat bahawa kulit zakar meliputi rangkaian halus deria tisu yang bersifat rangsangan sentuhan yang lebih halus. Bereksperimen dengan sentuhan lembut, menggunakan fabrik Sutera atau bulu, boleh menjadi sangat erotik, yang boleh menggunakan bahagian badan yang lain – payudara, sebagai contoh – untuk merangsang kulit zakar. Walaupun betina sering diabaikan, mereka juga boleh menjadi sangat sensitif, dan merawat mereka dengan beberapa tindakan yang boleh menambah dengan ketara untuk keredhaan-Nya.

3. Kulit zakar perlu TLC, terlalu
Wanita membelanjakan banyak masa kulit mereka sendiri, menggunakan banyak krim, minyak dan lain-lain ramuan untuk menghalang tanda-tanda awal penuaan, sembuh tompok-tompok yang kasar, dan terus berasa lembut dan kedudukan. Apa tempahan tidak menyedari adalah bahawa kulit zakar, yang tertakluk kepada rawatan yang kasar harian yang banyak, memerlukan perhatian yang sama untuk kekal sihat, lembut dan responsif. Sebaliknya, cuba untuk mendapatkan seorang lelaki menggunakan produk-produk feminin pelembap pada zakar Nya ini tidak mungkin akan mendapat sambutan menggalakkan daripada. Tetapi formula vitamin zakar yang direka khusus untuk orang-orang yang (kebanyakan profesional kesihatan mengesyorkan minyak lelaki 1 lelaki) boleh menawarkan alternatif yang boleh diterima untuk penjagaan kulit zakar. Emollients semulajadi dan menyuburkan kulit vitamin dan mineral yang boleh membantu untuk menjaga zakar dan lembut, menarik, dan responsif dan penjagaan yang ditunjukkan dalam menawarkan kepadanya boleh apa diri beliau perlu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *