Tidak Richard Hammond benar-benar Whiten gigi beliau?

Tidak Richard Hammond benar-benar Whiten gigi beliau?

“Penonton yang menonton Richard Hammond kilat senyuman itu mempesonakan keluar merentasi tanah boleh keinginannya untuk mempercayai bahawa dia whitens gigi Nya. Mereka pasti kelihatan amat putih; Jika dia tidak bekerja dalam profesion beliau semasa beliau pasti dapat kerja pengiklanan jenama ubat gigi. Jika dia boleh percaya, pemutihan gigi bukanlah perkara Richard Hammond.

Sesetengah orang gigi seolah-olah menjadi whiter secara semula jadi daripada lain dan ada beberapa sebab-sebab ini. Pertama gen anda akan sering menentukan bagaimana putih gigi anda, hanya kerana mereka menentukan sifat-sifat fizikal yang lain. Kedua kesihatan anda sebagai seorang kanak-kanak akan menjadi faktor penyumbang. Jika anda perlu mengambil antibiotik tertentu sebelum gigi kedua yang masyur, ia boleh memberi kesan gigi, meninggalkan mereka berwarna kepada darjah yang berlainan.

Akhirnya, apa yang anda minum sebagai seorang dewasa yang akan mempunyai kesan pada gigi anda. Richard Hammond mendakwa tidak seorang peminum kopi dan ianya pasti benar bahawa banyak kuat teh dan kopi akan meninggalkan gigi anda mencari kusam. Wain merah adalah minuman lain yang kotoran gigi. Dan sudah tentu, rokok terkenal dengan gigi yang mengotorkan harta. Jadi untuk mengelakkan orang-orang memakan masa gigi pemutihan usaha, mencari jenis minuman yang lain dan pastikan anda membersihkan gigi anda dengan betul.

Gigi profesional pemutihan pada harga yang berpatutan oleh doktor gigi Melbourne.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *