Tidak Kegel8 yang bekerja untuk Toning lantai pelvik?

Tidak Kegel8 yang bekerja untuk Toning lantai pelvik?

Kegel8 menghasilkan salah satu yang paling popular pelvik toning peranti elektronik disediakan. Terdapat banyak tuntutan tentang mereka yang sangat efektif, menghasilkan keputusan yang cepat tetapi tidak Kegel8 yang bekerja seperti yang dilaporkan?

Terdapat 4 model dalam julat penuh, ketat Kegel8 dan nada, Plus, Ultra dan yang Ultra Plus. Kesemua empat kelihatan lebih kurang sama, dengan perbezaan antara model plus yang sekadar menjadi lebar yang kuar. Kuar lebih luas yang ditawarkan dengan plus adalah semata-mata untuk memenuhi keperluan wanita yang mempunyai lantai pelvik yang terutamanya kendur atau lemah, mungkin disebabkan kerana sukar atau berbilang bersalin.

Versi Ultra adalah baru dan mempunyai 14 program berbanding 9 Tight dan nada yang standard dan walaupun bahagian peranti mudah alih dikemaskini dan mempunyai penampilan yang lebih berteknologi tinggi, terdapat sedikit perbezaan dari segi bagaimana kuar dalam kerja-kerja semasa di dalam faraj, yang merupakan faktor yang paling penting.

Kegel8 yang bekerja menghantar beribu-ribu impuls elektronik tidak merbahaya ke otot-otot dalam faraj, membuat otot-otot yang kontrak seperti yang mereka lakukan semasa squeeze pelvik yang berkesan. Perbezaan adalah bahawa ramai wanita mendapati sukar untuk melakukan senaman kegel mereka untuk beberapa sebab-sebab selalunya wanita tidak pasti bahawa mereka akan menjalankan mereka dengan betul, kadang-kadang lantai pelvik jadi adalah lemah yang tiada nada mencetuskan supaya anda tidak tahu jika anda benar-benar akan memerah otot-otot pada semua. Juga, untuk melakukan satu nombor yang cukup untuk membuat sebarang perbezaan, anda perlu bersenam untuk masa yang agak lama setiap hari. Bandingkan ini untuk Kegel8 tersebut. Alat-alat ini menghasilkan beribu-ribu kontraksi hanya satu sesi. Mereka akan diukur dan dibawa keluar dengan betul, menyebabkan bersenam yang berkesan tones sehingga lantai pelvik.

Sebab mengapa Kegel8 yang berfungsi untuk sebahagian besar wanita adalah kerana ia benar-benar adalah “Tiada usaha” bersenam. Ramai wanita yang gagal disebabkan kekurangan masa atau motivasi, manakala manfaat menggunakan alat seperti ini bermakna bahawa anda boleh duduk dan berehat manakala Kegel8 yang mengambil alih semua kerja keras untuk anda. Ramai wanita Adakah mereka “bersenam” sambil membaca atau menonton TV dan dengan cepat menemukan bahawa mereka boleh menjadikan ia sebahagian daripada rutin harian mereka.

Majoriti wanita dikaji laporan bahawa mereka melihat peningkatan dalam beberapa minggu, dengan beberapa penambahbaikan yang melihat dalam tempoh hanya beberapa hari. Ada keraguan bahawa apabila digunakan seperti yang diarahkan, kebanyakan wanita mendapati bahawa Kegel8 yang bekerja untuk toning lantai pelvik.

Seperti kebanyakan otot walaupun, nasihat “menggunakannya atau hilang” terpakai. Apabila otot-otot anda dikembalikan kepada Kesihatan, anda harus masih menggunakan Kegel8 itu untuk penyelenggaraan, dengan syor-syor yang telah beberapa kali seminggu.

Dengan menggunakan mana-mana peranti Kegel, anda tidak akan melihat hasilnya selepas beberapa kegunaan pertama, tetapi kebanyakan wanita melaporkan peningkatan dalam beberapa minggu bermula.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *