Tidak “Hukum tarikan” kerja apabila cuba untuk mendapatkan hamil?

Tidak “Hukum tarikan” kerja apabila cuba untuk mendapatkan hamil?

Oprah berfikir demikian.

Dia telah mempunyai beberapa orang-orang yang dalam “Rahsia” pada persembahan beliau.

Begitu juga Larry King.

Ianya agak sukar untuk tidak notis perhatian yang “Rahsia” telah mendapatkan pada bulan-bulan yang lepas.

Apakah semua gembar-gembur?

Ia adalah semua tentang “hukum tarikan”, prinsip Universal yang lama, yang menentukan apa yang adalah atau tidak dalam kehidupan kita.

Bagaimana ia berfungsi?

Itulah rahsia yang semua orang bercakap tentang.

Apa Adakah ini perlu melakukan dengan cuba untuk hamil?

Baik, untuk seseorang yang telah memohon kesuburan dan ia tidak berlaku lagi, berita yang baik.

Jika anda seorang wanita yang cuba untuk hamil anda mungkin tidak sedar bahawa anda sedang mengaktifkan hukum tarikan sepanjang masa.

Jika tidak, anda akan mengaktifkan undang-undang sejagat ini memihak kepada anda, kemudian kemandulan mungkin apa yang dihadapi oleh anda.

Itulah versi mudah.

Berikut adalah beberapa perkara untuk tanya diri anda:

Jika anda mempunyai lebih banyak bimbang, ragu-ragu dan takut tentang hamil; atau mendapati sukar untuk mempercayai bahawa anda akan mampu untuk hamil dan kelahiran bayi yang sihat, maka anda mempunyai kemandulan yang aktif dalam sistem anda.

Jika anda merasakan jumlah yang lebih besar daripada berputus asa apabila anda memulakan kitaran haid bulanan anda, maka anda mempunyai kemandulan yang aktif dalam sistem anda.

Jika anda telah gagal IUI di, IVF, atau telah keguguran; atau merasa seperti anda telah habis pilihan anda mengandung, maka kemandulan menguasai dan aktif dalam sistem anda.

Jika perkahwinan atau perkongsian anda menjadi tegang disebabkan oleh anda cuba untuk hamil, maka kemandulan adalah aktif dalam sistem anda.

Jika anda telah diberitahu bahawa anda mempunyai PCOS, kualiti telur yang miskin, atau yang anda sudah terlalu lama; dan dengan itu merasa ditentukan bahawa anda sudah ditakdirkan, maka kemandulan menguasai dan aktif dalam sistem anda.

Saya boleh pergi, tapi saya pikir anda mendapatkannya. Berikut adalah pandangan saya.

Anda harus mematikan kemandulan, dalam sistem anda.

Dan kemudian hidupkan kesuburan (fizikal, mental dan emosi).

Bukankah hebat jika anda boleh hanya menghidupkan kesuburan seperti suis lampu? Well itu adalah apa yang saya maksudkan di sini.

Saya percaya sudah tiba masanya untuk menghidupkan kesuburan anda. Adakah anda dengan saya setakat ini?

Pengalaman telah menunjukkan bahawa wanita yang menghidap “kemandulan,” tumpuan kepada kemandulan.

Masalah dengan memberi tumpuan kepada kemandulan adalah bahawa undang-undang Universal tarikan mengajar bahawa apa yang kami fokus pada menjadi jelas pada hakikatnya kami, setiap masa.

Oleh yang demikian, tumpuan kepada kemandulan mengaktifkan ketidaksuburan dalam sistem.

Ini adalah Sains, tidak bulu-bulu.

Ini adalah apa yang orang bicarakan, termasuk Oprah.

Tidak kira mana kaedah rumusan yang digunakan…(Dalam Vitro) IVF, IUI (permanian beradas), Clomid, atau kaedah konsep semulajadi,–secara individu atau secara kombinasi.

Ia tidak kisah jika seorang wanita pernah keguguran satu atau lebih.

Ia tidak kisah jika dia telah cuba untuk hamil 6 bulan atau 6 tahun.

Apa yang penting adalah bahawa ada perkara-perkara yang sangat spesifik yang beliau boleh lakukan untuk menetapkan hukum tarikan dalam gerakan untuk bekerja memihak kepada beliau dan hamil.

“Saya mula sedar bahawa yang sejajar dengan hukum tarikan tidak mewah, tetapi satu keperluan. Buku anda meletakkan saya di jalan niat saya dan kini saya hamil!”

Mari kita gunakan analogi sebuah taman dan memecahkan ini ke dalam beberapa langkah. Jika anda menanam katil Taman dibangkitkan 6 x 6, kemungkinan besar anda akan melakukan perkara-perkara berikut:

1) Anda akan menilai tanah dan menambah nutrien yang kurang dalam tanah. Ini adalah seakan-akan Kesihatan bumi sendiri Dalaman (fizikal, mental/emosi, dan rohani).

2) Anda akan menarik keluar semua rumpai. Ini akan menjadi langkah yang seakan-akan untuk menyedari tumpuan kepada kemandulan.

3) Dengan tanah yang sihat dan rumpai yang menarik, anda akan menanam benih anda kemudian. Bahagian ini adalah niat anda untuk hamil dan birthing bayi yang sihat.

4) Maka anda akan air berkala, memastikan bahawa rumpai tinggal pulled. Sementara itu matahari, tanah dan air akan menyebabkan benih yang bercambah dan berkembang. Ini adalah sebahagian daripada hukum tarikan yang kadang-kadang boleh paling sukar. Rumpai yang ditarik (tumpuan kepada kemandulan) dan plot air (tumpuan pada kesuburan).

Ini adalah cara hidup yang tumbuh, kita sebagai manusia adalah tidak terkecuali untuk peraturan ini.

Langkah hukum tarikan ini adalah penting dalam mengoptimumkan peluang untuk hamil.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *