Tidak Biosil menyingkirkan kedut?

Tidak Biosil menyingkirkan kedut?

Biosil (terdiri daripada komponen utama yang diiktiraf sebagai asid orthosilicic) boleh dianggap di dalam kategori vitamin rambut, walaupun pada hakikatnya bahawa di antara keputusan utama yang berkaitan dengan penambahbaikan garis-garis halus dan kedutan di muka. “Vitamin rambut” yang merujuk kepada makanan tambahan, seperti biotin, bahawa orang hari ini secara rutin menggunakan untuk meningkatkan pembangunan rambut yang berkhasiat. Biosil, Walau bagaimanapun, hanya tidak menyokong rambut, ia Selain itu mempunyai hasil kolagen kulit dan pengeluaran kesihatan.

Saya sebutkan berkali-kali, dalam e-buku saya dan dalam banyak artikel, jika anda benar-benar ingin memelihara kulit anda kelihatan muda selama-lamanya, anda perlu melambatkan proses lama berkembang dari dalam badan anda. Satu bahagian yang amat penting ini adalah meningkatkan pengeluaran kolagen manakala mengurangkan kerosakan yang.

Bertukar keluar, Biosil adalah salah satu suplemen diet yang terbesar di dalam pasaran-disahkan dalam analisis-yang akan meningkatkan kesejahteraan dan lihat dan bukan sahaja anda rambut, tetapi liang-liang kulit dan jari kuku, terlalu.

Ia adalah satu jenis mineral yang dikenali sebagai silikon, ditawarkan dari faktor-faktor semulajadi pada foodretailers kesihatan dan online, dan ianya mesti mempunyai untuk kesihatan jangka panjang dan anda liang-liang kulit, rambut dan jari kuku.

Ia adalah penting untuk ambil perhatian bahawa walaupun terdapat agak beberapa jenis suplemen diet di luar sana yang terdiri daripada silikon (horsetail silika, silika dan sebagainya.), manusia perlu menjadikan ini satu rantaian model silikon yang diakui sebagai asid orthosilicic.

Ia adalah, sebenarnya, orthosilicic asid-yang jenis silikon yang ditemui di Biosil-bahawa kita perlu untuk menjana dan mengekalkan kolagen, silikon yang tidak run-of-the-mill. Pemakanan vitamin untuk pertumbuhan rambut, seperti biotin, adalah penting untuk keseluruhan penuaan kulit, rambut dan jari kuku atur cara. Tetapi Biosil mempunyai kualiti yang tersendiri berbanding semua lain secara umumnya dikenalpasti rambut yang sihat pemakanan vitamin, merangkumi kesan-kesan yang ketara pada tisu-tisu lain dalam badan seperti kulit dan liang-liang.

Dilema… dan ini adalah titik yang utama di sini… penukaran enzim silikon untuk asid orthosilicic yang berkurangan dalam prestasi semakin kita berusia, mewujudkan pelengkap jenis silikon yang sebahagian besarnya tidak berkesan.

Ini adalah motif yang mengapa saya hanya menggunakan asid orthosilicic yang preformed dalam bentuk tambahan (Biosil), dan mengapa saya menganggap silika horsetail dan silikon lain tambahan sebagai satu pembaziran masa dan wang saya.

Betul-betul di sini ialah the bottom line:

Penyiasatan ini mempamerkan bahawa silikon di Biosil khas dan serta-merta boleh meningkatkan garis-garis halus dan kedutan. Dalam satu kajian yang disiarkan dalam Arkib penyelidikan dermatologi, 50 wanita dengan kulit rosak matahari telah ditawarkan 10 mg Biosil dan parameter kulit kemudian diperiksa bagi apa-apa peningkatan yang ketara. Faedah-faedah BioSil dilaporkan dalam kajian ini melibatkan:

1. Penambahbaikan telah dilihat dalam kedalaman kedutan dan panjang, serta kuantiti kedutan.

2. Kulit keanjalan peningkatan dicatat.

3. Penting penambahbaikan dalam kelancaran kulit telah didokumenkan.

Saya telah dinasihatkan Biosil kepada banyak wanita dan ramai telah tiba kembali untuk memaklumkan kepada saya gembira mereka adalah dengan keputusan. Secara rutin, mereka berkata ia adalah salah satu perkhidmatan yang anda inginkan Tukang pemakanan vitamin mereka sebenarnya telah digunakan (walaupun ia juga menurun garis-garis halus dan kedutan mereka).

Membuat Biosil, salah satu vitamin yang sesuai untuk pertumbuhan rambut, sebahagian daripada program anti-penuaan kulit anda jangka panjang. Bukan sahaja anda akan menggalakkan pengeluaran kolagen dalam kulit anda, tetapi rambut, kuku, dan sendi boleh mendapat manfaat, terlalu.

Mengambil masa 5-10 titis Biosil dalam jus sekali sehari untuk mula menjana lebih banyak kolagen betul sekarang.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *