Tiang yang menari sebagai senaman untuk

Tiang yang menari sebagai senaman untuk

Menari tiang menjadi semakin popular. Ia adalah satu bentuk keseronokan, tetapi bagi kebanyakan orang ianya juga cara terbaik untuk menurunkan berat badan. Seseorang individu boleh mengukir dan nada badan mereka. Gimnasium dan pusat-pusat tarian yang banyak sekarang menawarkan kutub yang menari sebagai sebuah kelas yang sebenar. Pengajar adalah bertujuan untuk membantu individu mengurangkan berat badan menggunakan berahi bergerak daripada kutub yang menari.

Bergerak menari tiang yang banyak menekankan bekerja bahagian abdomen dan kaki. Hakikat bahawa anda sentiasa bergerak dan berayun, akan menguatkan tangan dan mendapatkan mereka tona dengan cepat. Anda akan membakar kalori dalam masa yang sama. Dalam beberapa keadaan kelas ini juga diajar bagi wanita yang berminat untuk mendapatkan bukan sahaja sihat, tetapi berminat untuk belajar kemahiran baru serta menetapkan. Kelas akan berbeza-beza dalam tempoh. Mereka boleh hanya tiga puluh minit dan selama satu jam setengah. Jika anda merupakan ahli gimnasium tempatan, anda akan mahu bertanya kepada mereka jika mereka menawarkan kelas. Beberapa bilik menawarkan kelas bagi amaun yang dinyatakan masa. Selalunya kelas adalah dengan bayaran tambahan di atas atau melebihi standard gim keahlian anda. Anda akan mahu untuk menentukan jika ini adalah kes.

Tiang yang menari sebagai Sukan untuk tujuan yang murni kesihatan dan kecergasan sering dirujuk sebagai ‘tiang kecergasan’ dan berbanding dengan beberapa bentuk lain sukan, ia kini menuntut secara fizikal. Kombinasi latihan daya tahan otot, latihan interval dan latihan fartlek, menunjukkan Bilakah petak menari yang menonjolkan ia satu kerja yang amat berkesan.

Ia adalah satu bentuk yang besar senaman kardio vaskular dan otot toning, melibatkan otot-otot utama sepanjang yang bersesuaian. Menggunakan teknik-teknik yang berpunca daripada ballet, tarian kontemporari dan Gimnastik, tiang kecergasan adalah gabungan tiga. Fleksibiliti yang diperlukan untuk sukan ini adalah sengit. Anda boleh menjangka rutin regangan yang ketat untuk bermula dari sesi pertama kerana ini akan membantu anda dalam anda menari dan membuat gerakan dan helah yang semua itu mudah.

Selalunya, orang akan terkejut dengan tepat bagaimana menuntut kelas boleh. Ia adalah senaman yang ketat, tetapi hakikat bahawa ia adalah sangat menyenangkan sering distracts mereka dari intensiti senaman ini. Anda perlu komited untuk kelas untuk melihat tahap tertinggi kejayaan. Terdapat kelas-kelas bagi semua peringkat, supaya anda akan tidak untuk menakut-nakutkan. Dalam kes-kes tertentu yang anda mungkin boleh mengambil kelas percubaan untuk melihat jika kelas-kelas kecergasan tiang adalah untuk anda.

Tidak kira berapa banyak kelas yang anda mengambil, tiang kecergasan akan membantu untuk mendapatkan anda sesuai dan pada masa yang sama, ia akan banyak keseronokan. Tidak teragak-agak untuk mendaftar dan memulakan!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *