Testoviron Depot untuk pembentukan otot yang pesat

Testoviron Depot untuk pembentukan otot yang pesat

Jika anda mahu untuk mendapatkan jisim otot, anda boleh mengambil Testoviron Depot yang digunakan secara meluas bagi hypertrophy otot dan mendapat kekuatan badan dalam tempoh masa yang singkat. Baca ke hadapan untuk mengetahui lebih lanjut mengenai dengan penggunaan, dos dan kesan.

Steroid dalam kitaran androgenic dan kesan anabolik sangat menggalakkan sintesis protein dalam badan. Penggunaan steroid pelbagai mengekalkan air dalam tisu-tisu yang membawa kepada keuntungan yang kukuh dalam otot-otot, peningkatan kekuatan badan dan pertambahan berat badan yang ketara. Testoviron Depot adalah salah satu steroid yang paling berkesan untuk mencapai otot cepat besar-besaran. Ia dikenali sebagai ‘steroid bangunan besar-besaran’ antara pembina badan dan lifters kuasa. Steroid ini mempunyai kesan-kesan kitaran androgenic yang kuat ditambah dengan satu komponen anabolik yang membina jisim otot dalam tempoh masa yang singkat.

Kegunaan terapeutik Testoviron Depot adalah untuk pengekalan mineral di dalam badan untuk mengubati osteoporosis, berat badan dan anemia. Ia digunakan untuk merawat pesakit dengan kekurangan testosteron yang berlaku disebabkan kegagalan testicular. Ia ditadbir kepada orang dengan otot yang membuang penyakit kerana pertumbuhan otot yang merangsang sifat. Kerana ia membolehkan keuntungan besar-besaran yang pesat bersama-sama dengan pengekalan air, berat lifters menghargai ciri-ciri ini Testoviron Depot. Kesan terbaik takungan air dalam badan adalah keuntungan yang besar dalam kekuatan badan. Ia adalah steroid yang sesuai untuk digunakan semasa fasa bulking. Sesetengah orang lebih suka untuk menyimpulkan ini semasa memotong fasa latihan, tetapi ia adalah satu pilihan yang salah kerana jumlah tinggi pengekalan air yang berkaitan dengannya.

Testoviron Depot bukanlah aromatik, jika diambil 200-600 mg per minggu yang mencukupi untuk keuntungan besar-besaran. Dengan dos mingguan yang berkesan selama 1-2 minggu, itulah atlet berpecah dos dua kali seminggu untuk mencapai keputusan yang lebih baik. Masa kitaran yang dikehendaki bagi steroid ini adalah 6 hingga 12 minggu yang tidak boleh melebihi. Dos yang tinggi Testoviron Depot menjadi amat aromatik, jadi anda perlu mengambil anti-estrogen untuk mengekalkan pertumbuhan otot. Wanita harus mengambil hanya 100 mg per minggu, untuk lebih daripada itu akan mula menunjukkan tanda-tanda kejantanan seperti mendalamkan suara, pembesaran clitoris dan pertumbuhan rambut muka yang berlebihan. Bahkan mengambil dos kecil selama lebih daripada enam minggu akan menunjukkan kesan-kesan yang maskulin pada wanita.

Testoviron Depot mempunyai estrogen dan kitaran androgenic kesan-kesan sampingan yang berkaitan dengannya. Semasa kitaran ini, tahap estrogen tinggi meningkat yang membawa kepada gynecomastia negatif kesan lipid darah. Untuk mengatasi kesan sampingan ini, anda boleh mengambil anti-estrogen yang seperti Arimidex yang mengawal estrogen dalam peringkat sintesis yang menghalang. Testoviron Depot menaikkan tahap testosteron yang bertanggungjawab ke atas kesan-kesan sampingan yang ada androgenic. Ini termasuklah pertumbuhan luar biasa badan dan bulu muka, jerawat yang teruk, kulit berminyak dan serangan. Mereka yang mempunyai kecenderungan genetik yang untuk rambut gugur mungkin menghadapi lelaki corak kebotakan.

Steroid ini mempunyai kesan-kesan yang memudaratkan terhadap kesihatan pengguna kerana ia mengurangkan tahap kolesterol yang baik yang menyebabkan risiko arteriosclerosis yang lebih besar. Ia meningkatkan risiko penyakit kardiovaskular dengan peningkatan saiz ventrikel kiri jantung. Kesan-kesan sampingan lain yang berkaitan dengan steroid ini akan pening, sakit kepala, loya, cirit-birit dan muntah-muntah. Ia adalah steroid untuk suntikan, ia tidak menyebabkan apa-apa amaun keracunan di dalam hati.

Disebabkan oleh ciri-ciri luar biasa mereka, steroid akan diharamkan di banyak bahagian dunia yang mengakibatkan ketiadaan mereka di kaunter. Walau bagaimanapun, beberapa kedai online menawarkan ini pada harga yang berpatutan. Anda boleh menemui Kedai-kedai maklumat mengenai steroid yang pelbagai dan dalam talian yang membantu anda untuk membeli Testoviron Depot untuk mencapai jisim otot dalam masa yang singkat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *