Tertarik wanita patut otot lelaki?

Tertarik wanita patut otot lelaki?

Terdapat banyak perkara yang manusia boleh lakukan untuk menjadikan dirinya menarik untuk wanita seperti memaparkan imej yang yakin, mempunyai rasa yang baik lucu dan pakaian yang baik rasa antara banyak menarik lelaki atribut lain. Walau bagaimanapun, anda boleh mangkuk berbanding pesaing anda jika anda sendiri yang sesuai dan agak otot badan kerana kebanyakan orang tidak mengambil berat badan-badan mereka cukup untuk melihat dengan cara itu.

Ramai wanita tidak boleh mengakui ia pada tahap sedar, tetapi beberapa kajian telah menunjukkan bahawa lelaki dengan di atas bentuk badan purata adalah menarik untuk wanita. Saya tidak bercakap tentang hulks seperti ahli bina badan profesional atau wrestling bintang-bintang. Mereka mungkin terlalu besar atau bahkan anak laki-laki menakutkan bagi sesetengah wanita. Saya bercakap tentang lelaki badan tersebut seperti model-model kecergasan atau perenang profesional.

Sekarang, Pernahkah anda terfikir mengapa patung-patung dan lukisan lelaki telanjang atau semi-naked adalah lelaki dengan Tuhan Greek physiques? Contoh yang baik akan menjadi Michael Angelo ukiran klasik King David. Jika anda telah ke Rom, tanah banyak patung-patung dan ukiran, anda tidak akan melihat satu dengan yang kurus atau lelaki lemak. Kenapa begitu? Ia adalah semata-mata iaitu otot dan patut lelaki yang sangat menarik.

Bayangkan, akan seorang wanita pergi ga-ga ke atas seorang lelaki kurus gangly kurus atau lebih seorang lelaki yang double chin dengan perut yang membonjol? Saya rasa beberapa akan tetapi Tempahan akan tidak. Jadi jika wanita tidak tertarik dengan penglihatan semata-mata, mengapa mereka akan tertarik kepada otot manusia?

Baik, ianya bukan otot yang gadis-gadis akan tertarik kepada, ia merupakan persepsi mental mereka minda bawah sedar, yang patut dan lelaki yang sihat akan lebih mampu memberikan beliau dan beliau offsprings perlindungan, Keselamatan dan kestabilan. Lelaki ini juga dilihat sebagai kurang daripada liabiliti kerana kerana otot lelaki kelihatan cergas dan sihat, maka mereka tidak jatuh sakit dengan mudah dan mungkin mempunyai kehidupan yang lebih panjang. Persepsi itu mungkin tidak sepenuhnya benar, tetapi juga, ia dilihat cara ini kebanyakan masa.

Hanya berfikir dengan cara ini, jika anda mempunyai lengan otot yang kuat, kebanyakan wanita boleh bayangkan berbaring di keselamatan orang-orang senjata. Wanita mendapati otot lelaki yang hantar kerana beliau mungkin dapat menangani beberapa mengangkat berat yang diperlukan untuk rumah. Tiada apa yang lebih mengagumkan daripada itu untuk melihat seorang lelaki dalam keluarga yang mengangkat berat yang dengan mudah terbesar apabila melakukan kerja-kerja rumah.

Kebanyakan wanita tahu bahawa otot tidak terjadi secara kebetulan. Lelaki ini jelas penjagaan cukup tentang diri sendiri untuk menjadi cergas dan sihat dari segi fizikal dan itulah sikap positif yang sangat menarik. Otot lelaki juga kelihatan lebih yakin berbanding Pemuda purata dan ianya juga diketahui bahawa wanita tertarik dengan lelaki yang yakin.

Jadi jika anda ingin berada di atas pertandingan di Jabatan kanak-kanak perempuan attracting, kemudian membina beberapa otot ke rangka anda. Jika anda adalah berlebihan berat badan, pergi menurunkan lemak badan sedikit supaya otot-otot anda boleh dilihat dan bukan ditanggung oleh lemak anda. Jika anda kurus, maka apa yang anda tunggu?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *