Terdapat tiada penawar ajaib untuk s Peyronie penyakit

Terdapat tiada penawar ajaib untuk s Peyronie penyakit

S Peyronie penyakit adalah keadaan di mana sebuah plak, tebal, keras sekeping tisu, borang pada satu bahagian zakar. Jika ia menjadi cukup besar, fleksibiliti zakar akan dikurangkan dengan banyak menyebabkan kelengkungan yang. Semasa pemasangan, bahagian yang kurang fleksibel zakar mengembang ke tahap yang lebih rendah yang menyebabkan zakar untuk bengkok. Kesakitan mungkin berlaku serta dan teruk kelengkungan zakar boleh membuat persetubuhan sukar atau bahkan mustahil. Kes-kes penyakit Peyronie s yang membangunkan dari semasa ke semasa mungkin disebabkan oleh keabnormalan diwarisi mencadangkan pautan genetik. Juga, Peyronie s lebih kerap berlaku pada lelaki dengan ahli keluarga yang mempunyai keadaan atau gangguan tisu penghubung yang. Kira-kira 30% dengan penyakit Peyronie s juga membangunkan tisu keras pada bahagian-bahagian lain badan, seperti tangan atau kaki.

Peperiksaan microscopic tisu keras dalam kes-kes penyakit s Peryonie adalah konsisten dengan kes-kes keradangan salur darah, mencadangkan keadaan mungkin mempunyai sebab vaskular. Kencing manis, yang sering membawa kepada penyakit saluran darah, juga dianggap sebagai faktor risiko. Penyakit Peyronie s juga telah dikaitkan dengan kekurangan vitamin E. Ini mungkin menjadi sebab mengapa suplemen vitamin E yang disyorkan dalam rawatan penyakit Peyronie s. Punca penyakit Peyronie s tidak diketahui, tetapi ia mungkin melibatkan kecederaan zakar yang menyebabkan pendarahan tempatan, yang seterusnya membawa kepada pembentukan tisu yang berserabut. Walau bagaimanapun, majoriti kes berlaku tanpa apa-apa kecederaan sebelumnya yang jelas.

Perenggan – aminobenzoic asid atau PABA adalah salah satu cadangan Peyronie s penyakit produk yang disyorkan untuk rawatan yang. Walau bagaimanapun, hasil kajian menunjukkan bahawa penggunaan PABA ketara diperlahankan perkembangan penyakit Peyronie s tetapi ia tidak pula mengurangkan plak yang sedia ada. Terdapat juga lain-lain produk semulajadi untuk penyakit Peyronie s tambahan vitamin E sebagaimana yang disarankan di atas tetapi ia tidak membantu banyak. Ada rawatan untuk penyakit Peyronie s seperti Gotu kola tetapi seperti penawar lain herba untuk penyakit Peyronie s; mereka perlu dilayan dengan berhati-hati. Sesetengah ubat herba untuk penyakit Peyronie s dan suplemen boleh berinteraksi buruk dengan ubat-ubatan yang digunakan untuk merawat penyakit Peyronie s.

Jika anda ber mencari penawar penyakit ajaib Peyronie s tiada tiada. Walau bagaimanapun, terdapat pil penyakit s Peryonie bahawa anda boleh sekali sehari yang jamin anda untuk menakjubkan 92% kesan penyakit itu tanpa sebarang kesan sampingan. Peyreton adalah ubat penyakit Peyronie s yang merupakan produk semulajadi semua yang disokong oleh lapan tahun penyelidikan meluas dan kerja-kerja pembangunan. Mengambil Peyreton sebagai ubat penyakit s Peyronie anda boleh memberi anda lebih banyak melegakan penyakit s Peyronie daripada mana-mana ubat-ubatan lain dan suplemen herba. Peyreton adalah Peyronie s rawatan terbaik di pasaran hari ini dan mereka menawarkan penuh 30 hari jaminan pulangan wang sekiranya ganjil bahawa Peyreton tidak bekerja untuk anda. Oleh kerana Peyreton adalah rawatan semula jadi untuk semua penyakit Peyronie s, anda tidak perlu preskripsi untuk membeli produk.

Rawatan penyakit Peyronie s terdiri pertama-tamanya menunggu berjaga-jaga. Terdapat kes di mana penyakit itu tidak pernah menjadi cukup teruk untuk menyebabkan kesukaran yang serius. Kesakitan pada pendirian secara amnya berkurangan dengan masa, dan dalam sesetengah kes, setakat kelengkungan yang juga berkurangan. Apabila keadaan terlalu teruk untuk mengabaikan, pembedahan secara meluas diterima sebagai berkesan. Walau bagaimanapun, kerana ia boleh menyebabkan komplikasi seperti memendekkan zakar, ia biasanya dikhaskan sebagai resort terakhir untuk kes-kes yang serius.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *