Terdapat 9 zakar khusus vitamin dan mineral yang amat penting untuk mengekalkan zakar Hea

Terdapat 9 zakar khusus vitamin dan mineral yang amat penting untuk mengekalkan zakar Hea

Mengekalkan regimen penjagaan kesihatan zakar yang baik boleh menjaga kulit zakar yang mencari lembut, meningkatkan sensitiviti zakar dan keseluruhan zakar mengekalkan kesejahteraan. Penyelenggaraan zakar boleh mencegah masalah zakar yang biasa, seperti sensitiviti zakar berkurang, ruam zakar atau kerengsaan, zakar merah, sedikit melengkung atau bent zakar tegak dan banyak lagi. Jika anda berminat untuk menubuhkan regimen penjagaan zakar yang sihat, anda harus sedar sesetengah vitamin dan mineral yang akan membantu memastikan zakar mencari baik dan berfungsi dengan betul.

Terdapat 9 vitamin dan mineral untuk kesihatan zakar

1) B5 vitamin-Vitamin B5 adalah dikenali sebagai vitamin yang menyumbang kepada kehidupan rezeki dan fungsi zakar sihat. Vitamin ini membantu menggalakkan metabolisme sel zakar dan penyelenggaraan yang menyihatkan sel-sel zakar. B5 mengalami kehidupan sel-sel dalam zakar dan menghalang penuaan pramatang yang disebabkan oleh sel regretion.

2 & 3) Vitamin E, mentega Shea-membantu menggalakkan pembaharuan kulit oleh pelembab kulit. Apabila digabungkan dengan mentega Shea, Vitamin E membantu menjaga kulit zakar yang licin dan lembut. Juga dikenali sebagai a-Tokoferol, Vitamin E adalah satu antioksidan larut lipid yang melindungi sel-sel daripada pengoksidaan yang berbahaya. Vitamin ini adalah hydrator yang semulajadi dan berkumpul dalam kulit zakar untuk membentuk halangan terhadap penyejatan lembapan. Dengan mengekalkan kelembapan pada kulit zakar, Vitamin E menghalang kulit zakar daripada menjadi kering dan jengkel, yang, selain menjadi hodoh, boleh menjejaskan sensitiviti zakar dan fungsi.

4) L-Arginine-L-Arginine adalah satu enzim yang merangsang pengeluaran nitrous oksida, bahan yang berlaku secara semulajadi pada manusia yang menggunakan badan untuk membantu saluran darah “berehat” dan berkembang untuk meningkatkan aliran darah. Edaran peningkatan enzim ini menggalakkan membantu untuk menghantar oksigen dan vitamin dan mineral kepada zakar – memaksimumkan potensi lain lapan vitamin dan mineral yang diperlukan untuk kesihatan zakar yang optima. Aliran darah meningkat menyumbang kepada keseluruhan Kesihatan zakar serta kekuatan keseluruhan dan tempoh ereksi.

5) Acetyl L Carnitine – luar Malaysia mempunyai sifat-sifat neuroprotective yang boleh menghalang dan mengurangkan kecederaan saraf periferi yang berlaku semasa aktiviti seksual yang biasa. Beberapa peguam bela percaya bahawa tambahan ini boleh bertindak sebagai tambahan lanjutan kehidupan. Apabila digabungkan dengan Alpha Lipoic asid
L-Carnitine boleh menterbalikkan kerosakan kepada mitokondria sel dan saraf dan sel-sel yang berfungsi dengan betul.

6) Alpha lipoic asid – ini adalah sejenis antioksidan yang mengimbangi proses penuaan dan mencegah penampilan yang “berkedut” di kulit zakar. Alpha lipoic asid pasukan dengan Acetyl L Carnitine untuk bekerja sebagai anti-oxidant yang kuat menghalang penyakit dan menyokong kesihatan keseluruhan zakar.

7) Vitamin C – peningkatan pengeluaran kolagen dan keanjalan tisu zakar. Vitamin C merupakan satu komponen penting struktur saluran darah dan menyumbang kepada fungsi erektil

8) Vitamin D – melawan penyakit dan membolehkan fungsi sel. Vitamin ini merupakan komponen wajib regimen Kesihatan zakar. Vitamin D membantu meningkatkan kesihatan zakar secara keseluruhan dengan menghalang kerosakan tisu dan merupakan vitamin paling disyorkan oleh profesional kesihatan, untuk pencegahan penyakit.

9) Vitamin A – sifat-sifat anti-bakteria. Membantu menghilangkan bau zakar yang disebabkan oleh bakteria yang biasa di kawasan kemaluan. Vitamin anti-bakteria semulajadi ini pergaduhan bau memalukan dan menyumbang kepada fungsi sel.

Keperluan vitamin dan mineral perlu digunakan sebagai Creme dan tidak ditelan sebagai pil atau cecair

Vitamin dan mineral yang boleh sama ada ditelan sebagai pil atau cecair atau memohon terus ke permukaan kulit sebagai a vitamin crème.Ia amat disyorkan bahawa zakar khusus vitamin dan mineral yang digunakan untuk permukaan kulit zakar sebagai a crème. Pil dan cecair yang diambil oleh mulut sering diserap oleh organ-organ badan dan sering gagal untuk mencapai tapak yang objektif, zakar. Permohonan langsung vitamin dan mineral untuk kulit zakar menjamin keberkesanan mineral dan vitamin yang optimum.
Terdapat sedikit zakar vitamin tertentu crèmes di pasaran. Salah satu yang sering disyorkan oleh profesional kesihatan adalah Man1 orang minyak. Maklumat mengenai produk ini boleh didapati dalam talian.

Untuk maklumat tambahan mengenai penjagaan kesihatan zakar layari man1health.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *