Terbesar dan paling mendesak hari bapa kebaharuan Hadiah mereka semua!

Terbesar dan paling mendesak hari bapa kebaharuan Hadiah mereka semua!

Kerana hari bapa di sudut pada 18 Jun, saya fikir hak keseluruhan sekarang mungkin mungkin tempoh yang paling sesuai untuk memaparkan Hadiah hari bapa #1 pilihan saya untuk 2011. Kajian ringkas dari Gifts.com yang tertinggi undian hari bapa membentangkan ditawarkan saya beberapa idea-idea. Tetapi lebih kepada latihan tentang cadangan mengenai bagaimana saya boleh mendapatkan standard, larian kilang Hadiah bermakna bagi ayah berusia 80 tahun. Baik… Saya perlu membeli Nya cawan java yang lengkap dengan penghinaan bapa lucu di atasnya… Akan anda bercanda saya? Atau, bir Persatuan bulan kelihatan seperti pilihan yang baik, tetapi ia mungkin tidak bijak pilihan hati dan buah pinggang, bersama-sama dengan hernia beliau beliau semakin lebih tua. Bahawa hiatal hernia juga membuang gelen dalam bekas Spicy spices dengan namanya pada label. Charlie Sheen yang “Menang” cotton tee shirt seolah-olah seperti satu saranan yang bijak tetapi sebaliknya beliau menikmati menghabiskan banyak hari beliau melihat keluarga dan rakan-rakan di unit rawatan rapi berhampiran rumahnya Florida jadi ia mungkin kelihatan agak tidak masuk akal untuk beliau akan berpakaian kemilau Charlie yang “Menang” T-Shirt.

Pada masa ini seperti bapa banyak dia suka golf, tetapi semasa 50 plus tahun yang panjang dia juga telah bapa/graddad yang dia telah menerima setiap item golf yang diketahui oleh manusia. Anda tahu yang produk sebagai contoh, goyah-kepala anak patung daripada peminat golf yang mengatakan “Dunia terbaik pemain” yang berlaku adalah tersembunyi PD suatu tempat yang jauh di dalam kadbod yang di garaj (hakikatnya bahawa beliau telah diberi hadiah itu tiga kali). Atau mungkin bola golf yang logo menginap dengan namanya yang terakhir pada yang banyak mendapat dibazirkan dalam kolam padang golf dan hutan-hutan dalam masa yang singkat selepas diberikan mereka. Dan akhirnya batang itu putter yang kita semua dikumpulkan bersama-sama untuk membeli untuknya yang tertentu untuk mengeluarkan 5 perubahan daripada golf beliau permainan. Sesungguhnya, anda ingat yang beliau dihancurkan terhadap Jadual berkelah dengan serta-merta selepas ianya ditambah satu tembakan tambahan 8 ke permainan beliau.

Boleh gambar anda benar-benar rasa kekecewaan saya? Jadi untuk menjimatkan waktu bekerja, tenaga anda dan tekanan anda mencari item Hadiah hari bapa yang sempurna, saya imbasan world wide web dan mendapati ia hanya untuk anda. Tanpa berlengah-lengah lagi, tuan-tuan dan Puan-puan perkara terbaik hari bapa tahun ini adalah…UroClub! Benar-benar Ya, UroClub itu! Hanya untuk bermain golf bapa atau Datuk dalam keluarga anda, setakat Tempahan khusus dan sangat berguna hari bapa Hadiah di dunia.

UroClub yang mungkin hanya menjadi Hadiah golf yang paling ketara dalam masa kami dan inilah sebabnya. Apakah UroClub itu? Paling penting, saya perlu menjelaskan salah satu daripada halangan-halangan utama untuk lelaki (lebih tiga puluh tahun) semasa di padang golf adalah berkemungkinan akan berterusan perlu pee. Digabungkan dengan bilangan bilik-bilik mandi yang rendah dan ditambah pula dengan hakikat bahawa kursus-kursus golf semakin serius untuk menendang keluar orang-orang yang kencing sekitar kursus itu sendiri, sesuatu yang diperlukan. Justeru itu, Dr. Floyd Seskin panel berlesen dan pakar Urologi berpendidikan Cornell dibangunkan jawapan yang indah.UroClub! UroClub ini adalah sebenarnya urinal yang diangkut yang kelihatan seperti kelab golf. Semua betul-betul, anda boleh berhenti murahan anda sekarang. Ini pada dasarnya menyelesaikan masalah yang sukar yang menjejaskan orang-orang yang lebih tua daripada 30 ruins banyak percutian golf yang. Walaupun UroClub ini mungkin kelihatan seperti Hadiah menyangkakan (dan itulah apa perlu membuat lucu) ia adalah benar-benar satu alat yang amat penting yang menyelesaikan masalah lelaki yang penting. Permintaan untuk penyelesaian mudah datang kira-kira seperti Dr. Seskin menyelesaikan masalah ini.

“Ini mungkin kelihatan seperti sebuah kisah yang tinggi, tetapi ianya bukan. Mempunyai amalan penjagaan kesihatan saya di Florida, tempat di mana Golf boleh dimainkan sepanjang tahun, setiap hari saya mendengar ini sangat sama isu daripada pelanggan-pelanggan saya kerana mereka adalah mangsa kekerapan kencing (aduan yang boleh mula di kalangan lelaki, sebaik sahaja mereka 30 pertengahan). Mereka sangat pelanggan yang semangat saya untuk membuat UroClubT, “diiktiraf Dr. Seskin. “Walaupun anda tidak mengalami cabaran ini, mari kita hadapi, tidak mempunyai bilangan tandas pada sayur-sayuran yang besar.”

Perkara utama golf yang muncul sebagai kelab golf yang mudah mudah alih, yang direka untuk menjadi diskret, sanitari dan menghasilkan udara privasi peribadi! Ia seolah-olah seperti seterika biasa golf dan dilengkapi dengan tuala tersendiri golf boleh dilampirkan sekitar aci yang bertindak sebagai skrin privasi! Bayangkan, memberikan penampilan mengambil amalan yang ditembak, walaupun diam-diam dan rahsia, ia adalah mungkin untuk membuang air kecil tanpa sebarang penghinaan!

Anda tidak perlu melihat apa-apa lagi bagi yang terbaik hari bapa Hadiah hanya pergi ke www.Uroclub.com (ianya hanya $19.95) dan pembelian baru golf yang muktamad. Kemudian anda boleh mendapatkan dia itu Charlie Sheen yang “Menang” t-shirt bersama-sama dengan ia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *