Terbaik disimpan rahsia mengenai insurans hayat

Terbaik disimpan rahsia mengenai insurans hayat

Adakah anda suka seseorang cukup untuk menghabiskan dolar anda sukar diperolehi premium insurans–bulan selepas bulan?

Kerana manfaat sebenar daripada polisi insurans hayat anda. Ia adalah untuk orang-orang yang anda suka… tetapi selepas anda telah pergi.

Insurans hayat adalah wang yang dibayar kepada orang-orang yang bergantung pada anda sekarang untuk memberikan taraf hidup yang selamat. Mereka boleh kehilangan ini dalam satu denyutan jantung.

Insurans hayat adalah wang apabila diperlukan yang… tanpa cukai atau publisiti.

Membeli polisi insurans hayat adalah mencabar kerana ia bukan satu perkara yang mudah untuk bermula dengan.

Kebanyakan orang akan bingung tentang bagaimana ia berfungsi dan yang boleh dipercayai untuk membuat pembelian.

Dan terdapat sebilangan besar syarikat-syarikat dan jualan ejen semua clamoring untuk perhatian anda.

Artikel ini akan membantu menjelaskan salah faham yang besar tentang insurans hayat yang panjang. Juga, saya akan memperkenalkan anda kepada apa yang banyak berpengetahuan tinggi profesional mempertimbangkan menjadi rahsia disimpan terbaik dalam polisi insurans hayat.

Istilah membeli dan melabur perbezaan adalah sebuah frasa yang dipuji oleh orang-orang… termasuk ejen insurans hayat banyak… yang benar-benar tidak mempunyai idea berapa banyak kemudaratan yang pelaksanaan itu boleh menyebabkan.

Teori prinsip adalah anda tidak perlukan insurans apabila anda mencapai umur tertentu seperti 55, 60 atau 65.

Kononnya anak-anak anda telah selesai sekolah dan melakukan saja memperolehi pendapatan sendiri. Dan anda dan pasangan anda akan hidup selesa pada simpanan persaraan dan keselamatan sosial.

Permukaan dan yang naive, ini mungkin kelihatan munasabah.

Kini, ia adalah mudah untuk memilih selain hipotesis ini, tetapi mari kita fokus dan bukannya pada masalah sebenar dengan senario ini.

Kita akan hidup lebih lama daripada yang sebelum. Kita mungkin tidak akan menikmati sangat kerana kesihatan miskin tetapi, Namun begitu, kami sedang tergantung.

Syarikat-syarikat insurans tahu ini lebih baik daripada sesiapa pun. Malah, kebanyakan mereka kini menggunakan umur 115 mempunyai faktor apabila mengira premium polisi insurans hayat.

Anda mendengar tentang pesara yang terpaksa mencari kerja di McDonald’s atau Wal-Mart. Anda pernah menyertai senior chat room di internet dan menyaksikan kebimbangan yang kebanyakan mereka mempunyai kira-kira kehabisan wang sebelum mereka mati?

Kebanyakan warga emas tersebut akan mula mati. Dan apa kira-kira berjuta-juta babyboomers kanan di belakang mereka.

Polisi insurans hayat dibeli bijak yang boleh tangguh penjimatan bagi orang-orang yang anda paling suka.

Sekarang, biarlah saya menetapkan rekod yang lurus. Saya tidak mempunyai apa-apa terhadap insurans hayat yang panjang. Selama 24 tahun, saya secara peribadi telah dijual berjuta-juta dolar.

Apa bothers saya… dan apa yang saya percaya adalah jenayah… adalah apabila Manusia Insuran Nyawa Bertempoh dijual di bawah palsu atau dengan ciri salah.

Mari kita gunakan satu contoh yang mudah.

Seorang lelaki berusia 35 tahun Raja dalam Kesihatan yang baik boleh membeli polisi insurans hayat jangka $500,000 bagi kira-kira $700 setahun.

Premium yang dijamin $700 selama 30 tahun. Beberapa syarikat akan murah sedikit dan ada sedikit lebih mahal.

Tempahan jangka dan melabur perbezaan peguambela akan Bandingkan ini untuk polisi insurans hayat keseluruhan $500,000 pada $3,650 setahun. Sekali lagi, beberapa syarikat akan lebih tinggi dan ada yang lebih rendah.

Secara teorinya, anda mempunyai $2,950 untuk melabur setiap tahun selama 30 tahun. Secara teorinya, saya katakan kerana di dunia nyata anda akan tidak pernah konsisten melabur $2,950 setiap tahun.

Bukan dengan cara yang sama anda akan komited untuk premium polisi insurans hayat.

Bagaimanakah boleh saya tahu ini? Memanggilnya sifat manusia yang berdasarkan banyak pengalaman.

Tetapi, mari kita beri kepada manfaat daripada keraguan dan mengatakan anda sebenarnya melabur mengikut pelan teori ini. Apakah kadar pulangan anda akan membuat lebih daripada 30 tahun? 5% … 8% … 10 peratus?

Oleh itu, soalan ini membuka tin cacing yang lain. Psikologi untuk melabur. Tetapi, kita akan menjimatkan kontroversi itu untuk masa yang lain.

Demi hujah Andaikan anda mendapat satu 8% dikompaun kadar pulangan setiap tahun selama 30 tahun. Ini masanya untuk $360,920.41.

Okay… jadi sekarang anda berumur 65 tahun dan anda mempunyai $360,920.41. Tetapi meneka apa?

Apabila anda sampai ke 66 polisi insurans hayat jangka $500,000 anda akan tamat tanpa nilai kerana premium tahunan menjadi $21,180.

Yap, anda membaca bahawa benar! Ia melompat dari $700 lebih 21 ribu dolar.

Pada umur 70 tahun, ia adalah $31,430. Pada umur 75, ia adalah $52,970.

Ada tidak cara di bumi yang anda akan membayar premium ini. Masalah is… anda tidak mati lagi!

Anda telah membayar $21,000 selama tempoh 30 tahun yang mempunyai polisi insurans hayat $500,000 dalam tempoh masa yang apabila kemungkinan yang anda tidak pernah akan mati juga.

Dalam keadaan normal anda akan mati di suatu tempat sekitar umur 80–memberi atau mengambil. Orang yang anda sayangi akaun pelaburan seseorang masih tidak akan bernilai $500,000.

Apa lagi, dia perlu membayar cukai pendapatan atas keuntungan pelaburan. Ingat, hasil insurans hayat adalah bebas cukai pendapatan.

Izinkan saya untuk mengulangi diri saya. Saya tidak menentang insurans hayat yang panjang… selagi ia dibeli dengan mata ke arah realiti jangkaan pada masa hadapan.

Jika polisi insurans hayat jangka anda adalah dikeluarkan oleh Syarikat yang berkadar tinggi dengan pilihan luas produk, anda akan mempunyai peluang yang mencukupi untuk menukar tempoh kepada sesuatu yang lebih kekal sepanjang 30 tahun dalam contoh kami.

Perlu diingat umur anda menentukan tempoh masa dasar jangka akan mempunyai premium yang dijamin.

Anda mungkin tidak mampu untuk mendapatkan lebih daripada jaminan 10 tahun jika anda berumur lebih 50 tahun.

Jadi, sebenarnya apa yang terbaik dirahsiakan dalam polisi insurans hayat?

Ia adalah polisi insurans hayat sejagat yang menjamin manfaat kematian tanpa mengambil kira prestasi pelaburan.

Universal life adalah jenis Tempahan fleksibel dasar di pasaran. Premium yang lebih tinggi daripada jangka, tetapi lebih rendah daripada seumur hidup. Terdapat beberapa di pasaran, jadi anda mesti berhati-hati.

Jika anda memutuskan untuk membeli jangka kerana kekangan bajet, maka menjadi tertentu untuk membeli dari syarikat yang juga menawarkan kehidupan sejagat.

Ini memberikan anda peluang untuk menukar secara perlahan-lahan istilah kepada universal dengan Syarikat yang sama sepanjang tempoh jaminan jangka.

Seperti bajet anda membenarkan istilah convert ke universal.

Satu perkataan-hati. Kadar faedah jangka panjang adalah penting untuk prestasi universal insurans hayat.

Kerana mereka telah merosot untuk beberapa tahun dan mungkin akan terus begitu, anda mesti mendapatkan kehidupan sejagat dengan satu jaminan manfaat kematian tanpa syarat.

Berikut adalah contoh menggunakan lelaki kami berusia 30 tahun. Premium polisi insurans hayat universal $500,000 adalah $2,871 setahun. Ini berbanding dengan sudah dibincangkan $700 terma dan premium $3,650 seumur hidup.

Katakan anda benar-benar membuat keputusan insurans tidak penting ketika anda sampai ke 65. Ketika itu, anda akan membayar $86,130 dalam jumlah premium.

Ke dalam lubang tikus seperti rancangan jangka? Kagak!

Nilai serahan tunai akan sekurang-kurangnya $85,501. Ia juga mungkin lebih daripada $100,000 berdasarkan sebenar kadar faedah yang kompetitif dikreditkan kepada dasar lebih 30 tahun.

Apabila anda membeli jenis universal life anda jaminan manfaat kematian untuk seberapa lama yang perlu… plus anda mempunyai keupayaan untuk memulihkan atas perbelanjaan anda sendiri jika anda ingin wang itu betul.

Anda boleh mendapat manfaat daripada yang terbaik daripada kedua-duanya apabila anda menggunakan rahsia disimpan terbaik dalam polisi insurans hayat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *