Terbaik 5 jus Tips Diet yang anda tidak pernah mendengar daripada.

Terbaik 5 jus Tips Diet yang anda tidak pernah mendengar daripada.

Jika anda sedang memikirkan akan jus diet, marilah kita membantu anda perjalanan anda dengan senarai ini sihat, tips diet jus Tempahan menghairankan dan amat berguna.

1. Gunakan otak anda. Memilih diet yang seolah-olah bunyi pemakanan dan tidak melampau. Minum jus sahaja selama dua minggu lurus bukanlah pemakanan Bunyi.

Pengambilan jus dengan tiada lemak tambahan untuk lebih daripada beberapa hari bukanlah pemakanan Bunyi. Mahupun mengikuti diet rendah protein untuk tempoh yang lama. Jika ia kedengaran seperti fad diet, ia mungkin adalah.

Menggantikan hidangan sehari dengan jus, atau melakukan satu dua atau tiga hari jus cepat adalah denda bagi kebanyakan orang, tetapi doktor perlu dirujuk terlebih dahulu jika anda mempunyai Kesihatan mana-mana isu. Lakukan berselang seli, puasa jus yang pendek boleh menjadi pilihan yang sihat bagi orang-orang tanpa isu-isu kencing manis atau buah pinggang.

Sebaik-baiknya, diet yang sihat perlu termasuk makanan pepejal dan jus, dan mengandungi lemak sihat selain protein dan karbohidrat. Pengambilan serat makanan yang juga perlu untuk kesihatan yang baik, dan adalah sesuatu yang tidak dapat menyediakan jus. Diet jus sahaja tidak boleh memberikan kesemua nutrien yang anda perlukan untuk kesihatan yang baik.

2. Jangan terkejut jika anda bosan jus pada beberapa titik dalam diet anda. Campurkan perkara! Cuba kombinasi baru buah-buahan dan sayur-sayuran.

Cuba mencampurkan jus anda segar dengan dan/alpukat pureed, pureed pisang, ais crushed, badam susu atau yogurt. Tambah minyak sihat seperti flaxseed atau minyak zaitun extra virgin, terutamanya jus sayur-sayuran yang menyelerakan.

Menggunakan jus untuk membuat sup gazpacho atau yang berpakaian lobak merah-halia untuk salad yang mentah. Mencari Resipi berasaskan buah-buahan dan sayur-sayuran yang baru untuk mencuba. Mempertimbangkan untuk melabur dalam makanan mentah buku masakan cara-cara tambahan untuk memasukkan buah-buahan yang mentah dan sayur-sayuran ke dalam diet anda.

3. Jus sahaja apa anda akan minum. Jus mengoksidakan cepat, terutamanya jika ia foamy dan kemudiannya, yang memusnahkan beberapa mikronutrien yang. Salah satu tips yang paling penting jus yang ramai orang tidak pernah mendengar adalah jus dahulu yang tidak sihat.

Jika anda akan dari juicer anda untuk banyak hari, merasa bebas untuk membuat dan botol (dalam balang kaca reaktif atau botol) Jumlah jus yang anda akan perlukan walaupun jauh dari rumah. Tetapi jangan jus pada hari Ahad untuk berehat dalam seminggu, atau jus makan malam anda di pagi hari. Ia tidak akan lihat atau rasa baik, dan ia sudah tentu tidak baik untuk kesihatan anda.

4. Jus bukanlah hanya untuk buah-buahan dan sayur-sayuran. Terdapat banyak tumbuh-tumbuhan yang orang lupa tentang apabila mula jus, tetapi yang boleh menambah begitu banyak untuk jus.

Cuba rasa akar seperti halia atau kunyit. Alliums lazat dan powerfully sihat seperti bawang putih dan scallions. Bunga-bunga yang boleh dimakan seperti nasturtiums dan pansies, atau herba basil, pasli dan cilantro.

Dan jangan lupa tentang lemons dan limau, iaitu buah-buahan yang sering mendapat diabaikan apabila tiba masa untuk menghidupkan the juicer! Mereka dengan ketara boleh mengubah dan meningkatkan profil rasa jus berbeza yang banyak, terutamanya jus-jus sayur-sayuran.

5. Menjadi pesakit. Walaupun sesetengah orang pengalaman yang pecah segera tenaga hari pertama mereka memulakan jus, orang lain tidak. Sesetengah orang mengambil masa lebih lama untuk melihat peningkatan kesihatan mereka.

Salah satu tips diet jus yang paling penting adalah untuk mengingati bahawa beberapa hari pertama tidak mungkin mudah – mereka mungkin kelaparan, sakit kepala atau rasa loya yang ringan. Kesan sampingan ini cenderung untuk hilang selepas beberapa hari. Memang berbaloi tunggu, kerana akhirnya anda akan mula berasa meningkatkan kesihatan anda.

Berfikir tentang berapa lama anda telah makan makanan yang diproses tidak sihat dan anda akan menyedari bahawa ia masuk akal kerana ia mengambil sedikit masa untuk memulihkan kerosakan dari jenis diet. Jadi bersabar dengan jus anda, dan tahu bahawa ia akan membayar dalam masa, dengan tenaga yang lebih baik, kulit yang lebih sihat dan rambut, dan imuniti yang lebih baik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *