Terapi penggantian testosterone boleh menghidupkan Mr. Grumpy ke Encik gembira: Jadi apa anda suka?

Terapi penggantian testosterone boleh menghidupkan Mr. Grumpy ke Encik gembira: Jadi apa anda suka?

Terapi penggantian testosterone telah muncul sebagai ubat yang nombor 1 untuk semua yang jengkel lelaki sentiasa mengadu tentang daya seks berkurangan, ketumpatan tulang yang rendah, penurunan tahap tenaga dan jisim otot, perubahan mood, tidak tekanan darah dan paras kolesterol dan banyak faktor-faktor usia yang lain.

Faedah-faedah terapi testosterone adalah luar biasa. Ia meningkatkan otot anda massa, mendalamkan memori anda, supercharge libido anda dan memberikan anda tahap tenaga yang lebih tinggi. Terapi testosterone setakat ini seolah-olah menjadi akar penyelesaian bagi semua orang-orang lelaki yang berasa grumpy, jengkel dan tetap kerana faktor usia.
Grumpy bagaimana anda dapat apabila paras Testosterone jatuh?

Akibat kekurangan testosteron dalam tubuh manusia yang agak keras. Biasanya, pada umur 50 matang, lelaki muka 20% jatuh testosteron yang paras, menyebabkan dia tidak cukup bertenaga dan jengkel pada tiap-tiap perkara yang kecil. Sikap ini bukan sahaja memberi kesan kepada dirinya sendiri tetapi juga menyumbang dalam demoralizing hidupnya yang sosial. Selain daripada penjimatan tenaga, kekurangan testosteron punca keguguran rambut, obesiti, kurang libido, dan impotency — semua faktor-faktor ini menyebabkan meningkatkan sulkiness dalam tingkah laku manusia yang banyak, dan menyebabkan kekurangan keyakinan untuk bergerak dalam
masyarakat.

Testosteron TherapyTurning anda ke Encik gembira:
Kekurangan testosteron biasanya membuat seorang lelaki yang mengeluh sepanjang masa dan biasanya mempengaruhi masalah dua bidang seorang lelaki; tenaga minda dan badan. Terapi penggantian testosterone telah terbukti untuk membina kedua-dua fizikal dan psikologi fungsi antara manusia. Berikut adalah bagaimana Terapi penggantian Testosterone menukarkan anda kepada Encik gembira pergi bertuah:

• Ia meningkatkan keinginan seksual, sekali gus meningkatkan kesuburan lelaki dan keyakinan diri
• Ia menyembuhkan mati pucuk dan peningkatan ketegangan masa, jadi anda akan mampu untuk mempunyai masa yang baik di katil
• Mengurangkan risiko penyakit jantung dan tahap kolesterol di dalam badan
• Membantu anda mengekalkan Kecantikan lelaki, seperti pertumbuhan janggut dan bulu Ari-Ari
• Peningkatan ketumpatan tulang dan jisim otot anda merasa yakin tentang cara membuat badan anda kelihatan
• Peningkatan stamina dan tenaga tubuh secara keseluruhannya untuk membuatkan anda berasa muda dan oleh itu, tolak grumpy!

LA memulihkan kesihatan & Pusat tawaran pesakit-pesakit yang menghadapi kekurangan testosteron dengan menyediakan Terapi penggantian Testosterone yang mungkin perlu untuk lelaki yang menghadapi perubahan mood dan keyakinan-tamparan kerana mempunyai tahap testosteron yang sangat rendah. Kami membantu anda menjalani kehidupan yang gembira dan berpuas hati!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *