Terapi penggantian hormon Bio-serupa yang berirama (BHRT)

Terapi penggantian hormon Bio-serupa yang berirama (BHRT)

Jam circadian adalah dalam setiap sel badan, mengukur satu putaran planet ini. Dari bakteria ikan Paus biru, kepada manusia, seluruh alam semesta adalah semua tentang masa. Bulan menyediakan lebih banyak cahaya apabila ia sudah penuh dan bila berakhir bulan, setiap hari dua puluh lapan perempuan bleed dengan apa telah datang untuk menjadi dikenali sebagai tempoh mereka.

Penyelidikan bagi buku beliau, “seks, pembohongan dan menopaus: Shocking kebenaran tentang hormon sintetik dan kelebihan semulajadi Alternatives.S. Wiley mengajukan soalan… Apa sekiranya Terapi penggantian hormon dibuat sebenar bio-serupa hormon, dosed seperti naiknya paras darah hormon dalam kitaran haid seorang wanita berusia tahun 20, menginap dalam negeri penurunan penuaan dan gejala-gejala penyakit?

Ia adalah pemikiran yang menarik, dan terkejut ramai, logik masuk akal. Mungkin ia adalah irama yang sentiasa hilang di sembuh penggantian hormon lain. Inilah sebabnya. Hormon semulajadi tidak hormon bio-serupa kecuali badan seseorang boleh mengenali mereka sebagai hormon. Hormon semulajadi tidak dianggap pengganti melainkan anda benar-benar menggantikan apa yang telah hilang. Hormon semulajadi yang tidak boleh serupa bio melainkan ia menggantikan tepat “semulajadi” berirama peringkat seseorang sendiri estrogen dan progesteron.

Doktor yang ingin menetapkan hormon semulajadi tetapi yang tidak biasa dengan fakta bahawa hormon perlu meniru irama hormon semulajadi semata-mata akan menetapkan hormon semulajadi dengan cara yang sama, mereka menetapkan sintetik. Inisiatif kesihatan wanita (WHI) sudah menemui yang standard untuk menjadi berbahaya. Tetapi Bagaimana jika ia tidak hanya dalam molekul sintetik yang berbahaya? Bagaimana jika ia adalah benar-benar hilang irama yang penting?

Semua kajian ini membawa kepada pembangunan produk yang beribu-ribu wanita kini sedang. Pembiayaan untuk penyelidikan adalah dalam perjalanan. Ini multi-phasic fisiologi Watson akan menjadi sebahagian daripada satu kajian baru yang dipanggil Bioidentical hormon pada perbicaraan, atau B.H.O.T., perbandingan corak pentadbiran dan Watson daripada terapi hormon bio-serupa (BHT) dikenakan kompaun. Ia adalah kajian pertama seumpamanya untuk mengesan dan menentukan hasil pembelajaran berdasarkan Watson dan corak pentadbiran BHT. Objektif utama kajian ini akan meneliti hasil klinikal dan petunjuk kualiti hidup pesakit-pesakit yang menerima BHT amalan penyedia penjagaan primer 10 hingga 12.

Wiley protokol pengguna, seorang Pembantu bomoh, berkata demikian: “ketika itu saya mendengar kira-kira ini baru protokol saya hanya 52, masih Berbasikal dengan senggugut yang teruk dan tempoh jenis hemmoraghing. Sejak peri menopaus, saya telah tidak tidur juga, dan saya telah mendapat 50 kg. Aku emosi gila masa dan lutut saya sakit lapuk bahawa saya tidak dapat berlutut. Saya telah mengambil apa yang dikenali sebagai krim homeopati hormon. uly sumber yang menakjubkan. Susie dan berbincang secara mendalam, saya pergi ke doktor saya dan nampaknya gejala-gejala saya sepanjang tempoh saya telah yang fibroid. Saya mula protokol Wiley pada bulan Januari 2004 dan 28 days later, aku tempoh “biasa” saya pertama dalam bertahun-tahun. Terdapat tiada lagi senggugut, dan saya merasakan emosi yang lebih stabil, kurang weepy, plus saya mula tidur sepanjang malam. Kemudian lutut saya berhenti mencederakan dan saya sejak hilang berat badan. Hampir empat tahun kemudian saya telah benar-benar tiada tanda-tanda fibroid.”

Terdapat beratus-ratus wanita yang boleh katakan sekarang ini tentang pengalaman mereka pada protokol ini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *