Terapi keluaran yang aktif

Terapi keluaran yang aktif

Terdapat sebilangan orang yang mengalami kecederaan Sukan serta kecederaan kemalangan kereta yang menjejaskan otot-otot mereka, menjadikan ia perlu bagi mereka untuk menjalani terapi dan rawatan hanya untuk berakhir dengan sedikit tiada kelegaan. Kecederaan yang datang daripada bermain sukan dan kemalangan kereta biasanya menyebabkan seseorang mempunyai masalah dengan otot-otot mereka kerana parut tisu kerana ia menghadkan pelbagai gerakan yang ada dengan otot-otot mereka kerana tisu parut yang semakin dalam cara.

Terdapat beberapa jenis rawatan yang disediakan tetapi tiada seorang pun setakat yang benar-benar membaiki keadaan dan membuang tisu parut. Itulah sehingga Dr. Michael Lethy yang datang dengan seni. Seni adalah singkatan untuk aktif keluaran terapi. Dr. Lethy adalah pengikat tulang yang dibangunkan berdasarkan latar belakang beliau dalam Kejuruteraan Aeronautik dan Anatomi, yang membenarkan beliau untuk merawat orang dengan kecederaan tisu lembut yang tidak bertindak balas kepada lain-lain jenis terapi terapi ini.

Cara rawatan ini kerja-kerja itu menghapuskan perekatan di dari tisu parut. Ia dilakukan oleh doktor yang menggunakan tangannya untuk menggerakkan otot-otot sekitar supaya dia boleh menilai pergerakan otot-otot serta yang ketat dan tekstur supaya dia boleh mencari titik tepat tisu parut. Rawatan ini dilakukan dengan pesakit yang aktif membantu dengan melakukan pelbagai jenis pergerakan pergerakan supaya doktor boleh bekerja magic Nya.

Rawatan sebenar berlangsung di mana-mana dari 5 hingga 15 minit tetapi jumlah rawatan diperlukan akan berbeza, bergantung kepada bagaimana teruk keadaan ini. Pesakit boleh melalui rawatan sebanyak 10 supaya keadaan boleh diperbetulkan. Rawatan sebenar boleh menyakitkan, tetapi pesakit akan mula melihat sejumlah besar penambahbaikan selaras dengan langkah rawatan, membuat rawatan setiap kurang menyakitkan kemudian yang terakhir. Apabila pesakit telah selesai semua rawatan, dia akan mempunyai pelbagai gerakan yang lebih baik serta meningkatkan fungsi dan kekuatan otot.

Jika anda mengalami mana-mana syarat-syarat yang disenaraikan di atas dan mempunyai kejayaan yang tiada dari bentuk-bentuk rawatan yang lain, ia mungkin mengambil masa untuk meneliti kenyataan aktif rawatan. Bercakap dengan doktor anda supaya anda boleh mendapatkan cek lengkap untuk melihat jika ini adalah rawatan yang akan bekerja untuk keadaan tertentu anda. Anda tidak perlu hidup dengan rasa sakit dan tidak berkesudahan apabila terdapat sesuatu seperti rawatan keluaran aktif kepada anda.

Cara rawatan beliau bekerja adalah bahawa ia membantu badan seseorang untuk bertindak balas secara semula jadi. Rawatan jenis ini dilakukan semasa pesakit bangun dan terlibat dalam rawatan. Ini membantu doktor untuk mencari titik tepat perekatan yang akan mengganggu cara

Supaya dapat melakukan jenis rawatan ini, doktor perlu melalui 3 bengkel empat hari yang mempunyai pemeriksaan yang praktikal pada akhir serta sebuah peperiksaan bertulis. Untuk lulus, anda perlu mendapat sekurang-kurangnya 90%. Bengkel pergi ke atas kedua-dua di atas dan bawah extremities serta tulang belakang supaya semua aspek jasad dilindungi untuk hasil yang terbaik dengan rawatan. Doktor juga menjadi disahkan berfungsi pada keadaan saraf saluran yang panjang, yang membolehkan mereka menggunakan terapi keluaran yang aktif untuk panjang saluran saraf juga.

Jika anda mengalami kerosakan tisu lembut dan tidak mendapat apa-apa relief dari jenis rawatan tradisional, anda perlu berbincang dengan doktor anda tentang mempunyai terapi keluaran yang aktif. Ini akan memberikan anda peluang untuk mempunyai keadaan yang diperbetulkan untuk selama-lamanya dalam rawatan serendah 8 hingga 10. Jumlah rawatan yang anda perlu lakukan bergantung kepada keterukan keadaan anda. Ini adalah sesuatu yang doktor anda boleh pergi dengan anda supaya anda dan doktor anda boleh menentukan yang tindakan untuk mendapatkan kembali Kesihatan optimum.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *