Terapi cahaya untuk dalam rumah Meniskus lusuh terapi bersama-sama dengan pemulihan

Terapi cahaya untuk dalam rumah Meniskus lusuh terapi bersama-sama dengan pemulihan

Beribu-ribu individu bertarung melalui Meniskus menangis dan pelbagai kecederaan lain kaki berkaitan kemalangan dan juga sukan kecederaan akibat kemalangan.

Terapi cahaya adalah prosedur nonsurgical yang bebas risiko dan cekap untuk membantu melegakan kesakitan kesakitan dan pemulihan Meniskus lusuh. Terapi cahaya telah digunakan untuk membantu kawalan kerengsaan, dan membenarkan tisu tisu otot bersama-sama dengan bahan selular ligamen untuk pulih lebih cepat.

Terdapat beberapa item untuk memikirkan apabila membuat keputusan tepat bagaimana untuk menangani sendiri terkoyak Meniskus, termasuk magnitud tambahan untuk meletakkan air mata, tahap kesakitan seseorang, kumpulan umur dan tahap aktiviti, pilihan doktor anda sendiri, dan apabila berlaku kecederaan. [Nota: sentiasa berunding dengan pakar perubatan perubatan untuk terapi kecederaan Meniskus lusuh peribadi.]

Meniskus menangis biasanya boleh membawa kepada masalah dan/atau keradangan yang melibatkan sendi lutut. Kecederaan akibat kemalangan yang teruk terutamanya (biasanya pada pesakit yang lebih muda, lebih aktif) boleh menyebabkan balik menitiskan air mata yang sering boleh menyebabkan tanda-tanda fizikal dan gejala-gejala seperti mengklik, menangkap atau mengunci semasa aktiviti bersama kaki anda.

Apa itu terapi cahaya?

Dalam istilah yang mudah, terapi cahaya menggunakan tenaga cahaya, dirujuk sebagai tenaga foton. Cahaya adalah tenaga yang bergerak dalam corak gelombang. Cahaya tambahan pula dicirikan oleh dengan panjang gelombang yang berkuat dalam spektrum elektromagnet. Biasanya terdapat komponen-komponen dalam tisu dan saluran darah yang akan memproses gelombang dan merangsang aktiviti selular yang biasa.

Dr. Richard Wurtman, Profesor Endrocrinology di Massachusetts Institute of Technology (MIT), menyatakan bahawa panjang gelombang cahaya adalah pada amnya serupa dengan produk-produk vitamin dan nutrien, bahawa manusia menuntut satu spektrum luas frekuensi untuk kesihatan tubuh badan, emosi dan juga psikologi.

Dalam tempoh 10 tahun yang lalu, pihak pentadbiran makanan dan dadah telah meluluskan beberapa LED sistem untuk tujuan meningkatkan peredaran tempatan, terapi kulit, pengurangan kesakitan, dan juga untuk mengurangkan ketegangan fizikal bersama-sama dengan kekejangan. Kajian oleh NASA, AS tentera, klinik Mayo, Institut kanser Kebangsaan dan Kolej-kolej di seluruh negara dan di seluruh dunia yang terkemuka telah mengesahkan pelbagai kegunaan perubatan khusus yang berkesan bagi merah bersama-sama dengan inframerah LED.

Mengapa menggunakan terapi cahaya yang bertujuan untuk terapi air mata Meniskus?

Terapi cahaya, dengan LED, menjana tanpa risiko, tahap rendah inframerah cahaya, memudahkan sementara suhu sel-sel tisu meningkatkan otot dan meningkatkan peredaran darah tempatan yang berkhidmat untuk mengurangkan ketidakselesaan dan juga berehat otot.

Terapi cahaya LED telah ditunjukkan dalam lebih 40 tahun kajian yang tidak berat sebelah global memberi faedah pemulihan yang mujarab kepada sel-sel hidup bersama-sama dengan organisma. Cahaya yang boleh dilihat dan inframerah telah ditunjukkan untuk mempengaruhi perubahan bermanfaat sekurang-kurangnya 24 yang berbeza di peringkat selular.

Meniskus lusuh pemulihan, pemulihan dan rawatan sakit terapi cahaya menyampaikan rawatan kesihatan alternatif yang baik yang boleh membantu dalam penyembuhan tempoh individu dan digunakan untuk kemudahan dan kawalan kesakitan tanpa kesan-kesan sampingan yang berpotensi berbahaya kesakitan preskripsi ubat-ubatan.

Laporan klinikal telah menunjukkan terapi cahaya untuk meningkatkan kelajuan sel-sel rosak rawatan 100% hingga 200%.

Tawaran bunyi teknologi terapi cahaya mampu di rumah produk terapi cahaya yang akan membuat ia mungkin untuk orang hari dengan mudah menggunakan terapi cahaya untuk pengurusan kesakitan dan sebagai rawatan percuma yang akan membantu proses terapi semulajadi badan. Mereka Kit terapi cahaya, NOVA, telah ditunjukkan oleh kajian perubatan Amerika.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *