Tentera Sarjana – 5 terbaik sekolah dalam talian

Tentera Sarjana – 5 terbaik sekolah dalam talian

Kemasukan berterusan generasi ini anggota tentera ke dalam pasaran kerja telah mencetuskan peningkatan yang ketara di dalam manfaat pendidikan yang disediakan isteri ahli-ahli yang aktif dan veteran. Kolej dan Universiti akan setelah mereka menjadi ditetapkan sebagai sekolah “tentera mesra”, yang bererti bahawa mereka bekerja dengan anggota tentera yang telah bersara dan aktif dalam beberapa bidang. Itu mungkin bermakna membantu mendapatkan kredit bagi latihan tugas aktif, mendapatkan manfaat dan membantu untuk memenuhi sebarang keperluan mahasiswa yang cemerlang sebelum memasuki program siswazah. Di sini kami telah menyenaraikan lima darjah Siswazah yang paling kerap jaringan dengan latihan ketenteraan dan yang mana terdapat peluang-peluang pekerjaan yang baik masih tidak kira ekonomi turun naik.

Universiti Phoenix

Universiti Phoenix menawarkan induk sistem maklumat Ijazah dalam talian yang Ijazah get laluan untuk pelbagai kerjaya dalam pengurusan data, penyimpanan data, perisian Kejuruteraan dan reka bentuk sistem. Terdapat peluang-peluang pekerjaan yang luas bagi profesional yang telah menamatkan satu MIS dan terdapat beberapa program latihan ketenteraan yang menyediakan pendidikan dasar bagi pendaftaran dalam program siswazah seperti ini. Manakala UOP biasanya memerlukan Ijazah Sarjana Muda untuk pendaftaran, mereka juga adalah sebuah sekolah mesra tentera yang akan responsif terhadap pemindahan kredit untuk latihan ketenteraan.

Universiti DeVry

Universiti DeVry menawarkan Sarjana Sains dalam Kejuruteraan Elektrik (MSEE) iaitu Ijazah sangat penting dalam sektor teknologi. Banyak Universiti telah digabungkan Jabatan Sains dan Kejuruteraan Elektrik komputer mereka kerana dua bidang boleh jadi rapat saling berkaitan. Sudah tentu terdapat peluang-peluang yang tradisional untuk jurutera-jurutera elektrik yang bekerja dengan sistem penjanaan dan pengagihan kuasa, tetapi terdapat juga keperluan berterusan untuk jurutera-jurutera elektrik yang mahir dalam bidang Kejuruteraan komputer. Anda akan memerlukan persediaan mahasiswa yang besar dalam matematik, tetapi mungkin tidak memerlukan Ijazah Sarjana Kejuruteraan Elektrik untuk memasuki program ini.

Walden Universiti

Jika anda meninggalkan tentera dengan lesen jururawat atau bahkan jika anda masih aktif bertugas anda boleh mendaftar di RN dalam talian program MSN di Walden Universiti dan memperolehi Ijazah Sarjana Sains dalam kejururawatan melalui pembelajaran jarak jauh. Program ini akan menyediakan kerja-kerja akademik yang anda perlukan untuk layak untuk MSN dan anda boleh bersenam waktu klinikal melalui kemudahan di mana anda sedang bekerja atau, jika anda menjalankan tugas aktif, melalui salah satu daripada Pusat-pusat penjagaan kesihatan ketenteraan. Atur cara ini tidak memerlukan Ijazah Sarjana Muda; Pemohon perlu menjadi seorang jururawat berdaftar yang memegang diploma, sebuah syarikat bersekutu Ijazah kejururawatan atau Sarjana Muda.

Nova Tenggara Universiti

Nova Southeastern University mempunyai tiga talian Sarjana Pentadbiran Perniagaan program disediakan kepada pelajar yang memegang Ijazah Sarjana Muda dalam hampir mana-mana bidang. Terdapat dalam program MBA yang standard, Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam bidang keusahawanan dan Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam kewangan. Mana-mana darjah ini adalah pilihan yang sangat baik untuk veteran yang ingin memasuki dunia perniagaan. Jika anda telah menerima beberapa latihan ketenteraan dalam perakaunan atau bidang yang berkaitan, anda harus mempertimbangkan MBA dalam bidang kewangan, yang merupakan antara pilihan yang paling popular untuk para pelajar yang ingin bekerja cara mereka ke dalam perbankan, dunia kewangan korporat dan sektor perkhidmatan kewangan.

Universiti Kaplan

Sarjana Sains dalam keadilan jenayah di Universiti Kaplan boleh didapati dalam format yang dalam talian dengan pengkhususan dalam pembetulan, Policing, kepimpinan/pengurusan, dan isu-isu Global dalam keadilan jenayah. Veteran dengan latihan keselamatan secara amnya mempunyai kejayaan yang cemerlang yang memindahkan pengalaman latihan ke dalam kredit Pra Siswazah. Bagi veteran yang banyak latihan keselamatan mungkin sangat teknikal, manakala untuk orang lain mungkin penguatkuasaan undang-undang yang berorientasikan. Tetapi bagi mana-mana anggota tentera atau veteran yang berminat untuk terus bekerja dalam Keselamatan ijazah ini adalah pilihan yang sangat baik untuk kemasukan awal ke pangkat pengurusan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *