Tentang permaidani semulajadi

Tentang permaidani semulajadi

Permaidani semulajadi telah mengambil negara oleh ribut. Kerana pergerakan hijau telah menjadi tempat yang biasa di Amerika Syarikat, lebih banyak pengguna akan mencari permaidani yang semula jadi untuk Keselamatan, kualiti dan ketahanan mereka. Permaidani semulajadi datang dalam pelbagai bentuk dan saiz dan hampir tiap-tiap gaya yang datang permaidani tradisional. Mereka adalah baik untuk alam sekitar, baik untuk kualiti yang baik untuk keluarga anda dan mereka memiliki. Terdapat permaidani semulajadi yang paling popular untuk Jut karpet dan permaidani yang memakan rumpai laut.

Jut permaidani adalah salah satu daripada permaidani Tempahan mesra alam yang disediakan. Jut permaidani diperbuat daripada 100 peratus gentian semulajadi yang mempunyai keupayaan untuk diguna semula (dikitar) lagi dan lagi. Jut permaidani diperbuat daripada gentian sayur-sayuran yang boleh digunakan sebagai kain lembut dan fleksibel bahan atau ia boleh berputar ke anyaman yang kuat dan tebal. Banyak Jut permaidani yang sangat tahan lama, tahan lama lebih daripada seumur hidup, lagi yang sangat berpatutan. Permaidani Jut datang dalam warna-warna yang berbeza dan saiz. Proses mewarna menggunakan kaedah semulajadi untuk pewarna Jut perlu ambal semulajadi.

Memakan rumpai laut permaidani yang dibuat daripada rumput marsh berkembang terutamanya di Timur jauh. Yang memakan rumpai laut dituai pada panjang dan diletakkan di bawah matahari untuk kering. Selepas ia telah Kering, ia kemudian diputar ke dalam gentian tenunan yang sedia untuk digunakan di permaidani memakan rumpai laut. Permaidani yang memakan rumpai laut yang sangat popular di kalangan orang-orang yang mengagumi gaya bergaya dan moden.

Permaidani yang memakan rumpai laut secara tradisional datang dalam warna-warna earth tone seperti warna-warna coklat, tan, sage, hijau dan mendalam redish coklat. Permaidani yang memakan rumpai laut juga amat tahan lasak dan juga mengandungi rintangan noda yang semulajadi, sesuai untuk keluarga dengan kanak-kanak. Semulajadi menjadi sayu ke tahan noda menambah kemilau yang semulajadi untuk menyelesaikan permaidani, memberikan rasa tajam dan bersih dan melihat.

Permaidani semulajadi adalah cara untuk pergi di zaman ini. Ia adalah situasi menang-menang. Bukan sahaja permaidani semulajadi kualiti yang lebih baik dan banyak kali lebih mampu, mereka juga lebih baik untuk keluarga anda dan alam sekitar. Permaidani semulajadi mengandungi tiada bahan kimia yang berbahaya dan toksik dalam pewarna tersebut, gam atau proses kemasan. Permaidani konvensional lain perlahan-lahan mengakui wasap toksik ke dalam sebuah rumah yang memburukkan lagi alahan, ekzema dan asma.

Bahagian yang terbaik untuk membeli permaidani semulajadi adalah bahawa anda tidak perlu berkompromi dengan kualiti. Permaidani semulajadi seperti Jut karpet dan permaidani memakan rumpai laut adalah sangat tahan lama dan berterusan. Apabila anda membuat keputusan anda hendak menggantikan permaidani yang semula jadi, mereka boleh dikitar, tidak dicampakkan keluar dengan sampah dan mengisi tapak pelupusan. Faedah-faedah membeli permaidani semulajadi jauh keluar cara apa-apa halangan yang berpotensi yang akan berdiri dengan cara. Mereka adalah pilihan terbaik bertanding untuk sesiapa sahaja yang ingin menyokong kesihatan keluarga mereka dan kesejahteraan bumi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *