Tengah-tengah kerana

Tengah-tengah kerana

Hati kerana boleh membawa maut tanpa rawatan yang tepat. Itulah mengapa hari kerajaan telah membelanjakan banyak masa dan sumber-sumber yang menyelidik untuk penawar dan preventatives.

Apabila anda mengalami mempunyai keupayaan hati maka hati ini tidak berupaya mengekalkan mencukupi peredaran darah dalam tisu-tisu badan atau pam keluar darah (RCMO) dalam kembali kepadanya oleh (RCMO) dalam edaran. Ia adalah sangat penting bagi semua pesakit untuk memahami apa yang hati mereka lakukan supaya mereka boleh mengambil tindakan untuk menghalang apa-apa kegagalan jantung.

Kami sedar bahawa anda tidak boleh melihat di dalam dada anda dan tahu apa yang sedang berlaku tetapi terdapat gejala-gejala yang akan memberikan anda kepada fakta bahawa anda mempunyai beberapa masalah. Secara mengejut, anda perasan bahawa anda telah sesak nafas bila-bila masa yang anda cuba untuk berjalan atau pergi dan langkah-langkah. Ini adalah salah satu tanda-tanda yang besar di tengah-tengah kesesakan.

Secara mengejut, anda menyedari bahawa anda tayar mudah dan berasa sentiasa letih walaupun selepas berehat malam yang baik. Keletihan dan memenatkan adalah satu lagi isyarat bahawa anda perlu menghubungi doktor anda dengan kebimbangan tentang kemungkinan kerana jantung anda. Apabila anda mencari bengkak kaki, pergelangan kaki, kaki dan kadang-kadang bahagian abdomen adalah malar dan sangat discomforting maka anda perlu menyemak dengan doktor anda. Batuk yang berterusan, raspy bernafas atau wheezing adalah gejala yang lain mempunyai satu keupayaan.

“Jika anda mengalami sebarang daripada gejala-gejala ini, hubungi doktor anda.”

Tiba-tiba, anda mendapati bahawa anda akan mendapat berat dan tidak punya cara untuk mengawal keuntungan ini. Apabila anda diet tapi masih menjumpai bahawa anda adalah berat, mungkin Masalahnya ialah dengan hati anda. Hakikat bahawa anda masih akan mendapat berat badan tanpa mana-mana sebab mungkin mempunyai sebab bagi penggera. Ini merupakan gejala hati kerana. Bernafas boleh datang agak sukar walaupun ketika anda berbaring. Batuk atau wheeze juga boleh berlaku bersama-sama dengan meludah sehingga merah kahak. Ini adalah isyarat hati kerana semua dan anda akan dapat melihat doktor anda sebelum ia menjadi kegagalan jantung congestive.

Anda akan benar-benar menjadi masalah jika anda mempunyai sakit dada, rasa berdebar-debar jantung dan membangunkan demam tidak teragak-agak pergi terus ke dalam Bilik kecemasan kerana ini adalah isyarat bahawa kegagalan jantung congestive anda yang sedang berlaku. Anda mungkin telah mula dengan beberapa buku lali yang bengkak, kaki bengkak dan kaki yang bengkak pada masa itu saya segera menghubungi doktor saya. Saya yakin bahawa pada masa ini doktor anda akan menghantar anda ke kardiologi yang. Kardiologi yang merupakan seorang pakar jantung.

Pakar jantung boleh membuat cadangan yang akan membantu anda mengekalkan gaya hidup yang sihat dan memberikan penjagaan perubatan yang betul. Pemakanan yang betul adalah penting dalam memiliki jantung yang sihat. Perubatan telah bertambah baik sejak bertahun-tahun dan begitu juga prosedur kardiologi anda akan menasihati anda. Masalah jantung kerana tidak perlu menjadi keadaan kegagalan jantung.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *