Tenaga Prana Yoga adalah sesuatu yang berbeza

Tenaga Prana Yoga adalah sesuatu yang berbeza

Jika anda adalah orang yang sedang mencari untuk bersenang-senang dengan cara untuk masuk ke dalam bentuk yang anda perlu mengambil melihat pada kuasa yoga. Saya cuba pelbagai program yang berbeza dari kelas Pilates aerobik dan segala-galanya di antara tetapi tiada apa-apa yang benar-benar bekerja. Kemudian aku melihat iklan bagi Prana kuasa yoga. Dari kelas pertama saya tahu saya telah menemui apa yang saya Cari setakat rutin senaman berkenaan. Lima tahun kemudian saya dalam bentuk yang besar dan mempunyai Kumpulan baru kawan-kawan. Ia adalah kelas-kelas dan sekolah yang saya telah terima untuk saya ke titik ini.
Siapa dan Apakah Prana kuasa Yoga?
Utama bagi saya adalah bagaimana Prana kuasa di permulaan Hani membuatkan saya berasa sangat selesa dan tidak janggal. Bagi ramai orang masuk ke dalam sesuatu yang baru boleh menjadi sukar dan kebanyakan ini adalah lebih daripada separuh daripada pertempuran. Rumah latihan berfungsi dengan baik, dan manakala yoga kuasa sesetengah DVD melakukan perkara-perkara yang indah, ada apa-apa seperti kelas sebenar pada Prana kuasa yoga. Pengajar yang layak mereka membuatkan saya berasa betul-betul di rumah dari kelas. Bilik-bilik ini juga menawarkan sebuah kelas di Pilates kuasa yoga, sesuatu yang saya adalah kelihatan biasa.
Sebelum saya kelas pertama saya telah diberikan segala-galanya ditunjukkan Prana mempunyai. Saya tahu apa-apa tentang yoga tetapi orang-orang dari yoga tenaga Prana berhati-hati menjelaskan segala-galanya yang saya nampak dan menjawab semua soalan-soalan saya. Selepas Lawatan saya kelas pertama bermula. Saya adalah kagum pada bagaimana cepat serba ia adalah lagi saya rasa sangat selesa. Saya mula berpeluh penuh dengan kehalusan tetapi pengajar yang memberitahu saya bahawa ia adalah biasa dan lebih dikehendaki dan detoxifying.
Satu lagi perkara yang menarik mengenai program pada Prana kuasa yoga adalah bahawa yuran kelas adalah berpatutan dan terdapat tiada keperluan peralatan khas. Kelab-kelab kesihatan dan kelas-kelas lain boleh caj yuran bulanan mahal. Anda perlu membawa air sendiri, tuala, tikar yoga yang melekit dan minda yang terbuka. Kemudian anda, sudah bersedia untuk pergi.
Seperti yang anda lihat Prana kuasa yoga adalah tempat yang hebat untuk pergi jika anda sedang mencari untuk amalkan yoga. Mereka menawarkan banyak faedah untuk pemula dan pakar-pakar yang sama. Perkara yang terbaik adalah bahawa saya tidak perlu pergi ke kelab kesihatan yang lain. Saya telah membangunkan persahabatan yang berpanjangan dengan ramai orang yang saya mengambil kelas-kelas, kerana kita semua terus datang kembali. Anda perlu menyemak Prana kuasa yoga untuk diri sendiri dan melihat jika ia apa anda telah Cari.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *