Template percuma Restoran Jadual: Kegunaan ramai dalam operasi Restoran

Template percuma Restoran Jadual: Kegunaan ramai dalam operasi Restoran

Jika anda merasa dihalang oleh had bajet anda, kemudian alternatif pilihan, seperti template Jadual Restoran percuma untuk pekerja syif, pembersihan harian, dan tempahan, boleh mengurangkan beban perbelanjaan bekalan pejabat tambahan dan mengupah orang-orang yang baru hanya untuk mencipta jadual bagi anda.

Template Jadual Restoran percuma mungkin kelihatan tidak boleh dipercayai atau inauthentic, tetapi mereka adalah satu cara yang murah untuk mengelakkan perbelanjaan yang perlu. Jika anda restaurateur yang bergelut, maka anda mungkin menghargai menggunakan template Restoran tersebut untuk mewujudkan anda pekerja Jadual peralihan, pembersihan harian Jadual, dan jadual jadual tempahan.

Dikenali untuk mereka jadual kerja-kerja yang tidak teratur, Restoran terus Tukar syif pekerja untuk memenuhi keperluan yang mendesak awam. Dalam masa sehari, Makan tengahari dan makan malam adalah waktu yang paling sibuk, dan pada masa ini, Restoran yang mempunyai bilangan pekerja menunggu Jadual, pengendalian Daftar Tunai dan perjawatan dapur. Jadual peralihan pekerja baik mengurangkan tekanan menguruskan kakitangan restoran dan meningkatkan produktiviti pekerja-pekerja anda.

Kanak-kanak penggunaan template Jadual Restoran percuma untuk anjakan perancangan, Walau bagaimanapun, lelaki Jadual kertas, Pengurus restoran yang berpengalaman banyak yang dianggap memakan masa. Template Restoran ini hanya berharga kepada Pengurus restoran dan pemilik-pemilik yang kekurangan dana tambahan untuk membayar langganan perkhidmatan dalam talian, seperti HotSchedules, ShiftPlanning atau TimeForge.

Kaedah kedua-dua dalam talian dan tradisional mempertimbangkan faktor-faktor berikut ketika peralihan penjadualan kerja: kemahiran, dan kebolehan pekerja dijangka tabiat kerja-kerja jualan, individu, penyediaan makanan, pekerja ketersediaan, permintaan kerja-kerja individu, pensijilan yang diperlukan untuk mengendalikan alkohol, dan buruh kos keseluruhan. Pengurus perlu permintaan buku dan ketersediaan cadar sepadan dengan setiap pekerja Jadual peralihan yang tertentu.

Tidak kira apa pilihan tunas Restoran mengambil, pekerja penjadualan adalah aspek pengurusan restoran yang sangat penting kerana ia mengawal kos buruh dan mengurangkan pusing ganti pekerja. Ia juga memperkemas aliran kerja secara sistematik; oleh itu, mengurangkan kos operasi dan meningkatkan produktiviti pekerja.

Selain daripada pekerja penjadualan, template Jadual Restoran percuma juga Cari sendiri alat yang tidak ternilai dalam menyediakan harian atau mingguan kering Jadual dalam perniagaan restoran yang sibuk. Pembersihan dan penyelenggaraan prosedur sering memerlukan langkah-langkah yang tertentu kerana mesin dan bahan-bahan kimia yang digunakan. Sebagai contoh, pembersihan dapur restoran yang serba lengkap dengan ketuhar yang besar, Mesin cuci pinggan mangkuk dan pelbagai jenis peralatan dapur mengikut prosedur keselamatan langkah berjaga-jaga terhadap kemalangan pekerja dan kerosakan peralatan.

Di banyak kawasan operasi Restoran, seperti jadual Tempahan dan event bookings, penggunaan template Jadual Restoran percuma boleh membuktikan berguna, terutamanya semasa musim puncak apabila bilangan peningkatan pelanggan dan Majlis-Majlis yang lebih istimewa berlaku daripada mana-mana bulan yang lain.

Sama seperti pekerja penjadualan, Pengurus Restoran memerlukan buku permintaan tempahan tempahan, kos makanan, kos buruh, dan lembaran ketersediaan pekerja sesuai untuk mereka bersama-sama untuk jadual yang terurus. Sudah tentu, Pengurus restoran yang tidak dijangka kerja penjadualan semata-mata. Sekumpulan dua atau tiga Pembantu menambah ketekalan organisasi yang lebih banyak dan mengurangkan ralat penjadualan kerana lebih daripada satu orang mengendalikan maklumat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *