Tempat peranginan Kesihatan Caribbean pelancaran baru kesihatan dan Yoga Retreat Program

Tempat peranginan Kesihatan Caribbean pelancaran baru kesihatan dan Yoga Retreat Program

Caribbean Wellness Resort, utama kesihatan dan wellness hotel pemasaran jenama di Caribbean, pelancaran baru kesihatan dan yoga Jeti Resort di Belize, St Kitts and Nevis, St Lucia.

Tempahan Hotel ditambah untuk jadual yang semakin boutique Resort termasuk Mago Estate Hotel di Pulau St Lucia dan tersembunyi Valley Inn terletak di pergunungan pedalaman Belize. Percutian spa hotel Mago harta akan menjadi kegemaran pelanggan-pelanggan mereka yang tertentu.

Resort semua unik, tetapi berkongsi ciri-ciri penting, iaitu operasi mesra alam, pengurusan dan kakitangan biasa dengan sistem keperluan pengembara yoga dan Kesihatan dan seting yang hanya cantik berkata Penny Davidson, Presiden dan co pengasas syarikat itu.

Hotel-hotel yang diwakili oleh Caribbean Resort kesihatan di bawah slogan: Cure untuk bercuti sama, mempunyai persekitaran yang tenang untuk amalan Yoga, Pilates, Reiki, rawatan Spa atau mana-mana bidang kesihatan.

Caribbean Wellness Resort juga menawarkan percutian teman wanita dengan program perubahan Kecantikan, menggayakan, motivasi dan pembangunan peribadi. Percutian berpatutan yoga masih perkhidmatan yang paling popular dan Syarikat sedang membangunkan perkongsian dengan lebih banyak studio-studio besar yoga dan pengajar untuk membawa Jeti sifatnya.

Tersembunyi Valley Inn, diiktiraf oleh Conde Nast sebagai antara Resort terbaik di Belize, terletak dalam lingkungan bersifat indah ekar 7200 memelihara. Hotel Tempahan telah membina Pavilion Kesihatan bersebelahan air terjun atas harta. Kembara Berjalan Gunung kaki, Berbasikal, sesetengah burung terbaik di Belize dan lawatan bandar maya kuno yang berdekatan juga disediakan.

Tersembunyi Valley Inn amat teruja untuk memasuki pasaran untuk percutian yoga dan percutian kesihatan. Mereka melihat kesihatan dan kesejahteraan perjalanan sebagai pasaran yang sangat berdaya maju. Jadi kata Flavien Daguise, pengurus besar tersembunyi Valley Inn.

Caribbean Resort kesihatan ini sedar bahawa pengembara Kesihatan semalam canggih dan mencabar. Syarikat adalah perbankan dan khidmat pelanggan peribadi serta pakej percutian Caribbean yang berpatutan kepada pemacu pertumbuhan. Mereka memastikan bahawa keperluan pelancong kesihatan mereka sepenuhnya dipenuhi menurut Erica Ehrnstein, Eksekutif perhubungan awam CWR.

Daripada menyediakan keperluan pemakanan yang khusus seperti masakan vegetarian atau vegan organik, untuk memastikan bahawa tetamu mereka mengalami penyerapan budaya tempatan, Caribbean Kesihatan Resorts dan Hotel ahli mereka menjamin kepuasan katanya.

Caribbean Wellness Resort adalah hotel Bandaraya New York yang berasaskan pemasaran Syarikat yang mengkhususkan dalam pasaran kesihatan dan kecergasan. Rakan Syarikat dengan pengajar kesihatan dan organisasi menjalankan korporat, Kumpulan dan individu retret dan peribadi vacations kepada sifat-sifat ahli.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *