Tempat farmasi Kanada yang palsu

Tempat farmasi Kanada yang palsu

Menurut penjejak spam yang pelbagai dan lain-lain Kumpulan internet yang mengesan kata kunci yang popular, salah satu daripada tajuk-tajuk e-mel spam yang tertinggi adalah Kanada farmasi. Hampir semua orang telah menerima sekurang-kurangnya satu e-mel yang menawarkan mereka benar-benar tiada preskripsi dan ubat-ubatan preskripsi dari Kanada untuk harga yang sangat rendah. Walau bagaimanapun, Terdapat beberapa palsu Kanada farmasi luar sana yang Jangan spam. Mereka bergantung kepada orang-orang yang datang kepada mereka, dan orang-orang melakukan. Walau bagaimanapun, Laman ini adalah penipuan sama banyak seperti orang-orang yang banjir Peti Masuk anda dengan e-mel. Berikut adalah beberapa petua tentang bagaimana untuk mengelakkan mereka.

Pertama sekali, mengapa Amerika Syarikat? Well, jawapannya adalah agak mudah. Kebanyakan sasaran penipuan Laman, malah kebanyakan pengguna dalam talian farmasi, adalah dari Amerika Syarikat. Ramai di antara mereka benar-benar digunakan untuk memandu ke Kanada untuk membeli ubat-ubatan kerana ia adalah sering lebih murah. Apabila internet menjadi meluas, orang-orang ini memulakan pesanan secara online, tetapi mereka terus menggunakan farmasi Kanada mereka kegemaran bukan farmasi yang terletak di tempat lain. Farmasi-farmasi Kanada juga dikenali sebagai boleh dipercayai. Ramai orang percaya ubat-ubatan yang dibeli dari Amerika Syarikat akan selamat kerana Amerika Syarikat sebuah negara dunia ketiga atau negara yang pernah mengalami sebarang syak-wasangka yang dilakukan di atasnya. Kerana fakta-fakta ini, penipu sering berpura-pura berada di Kanada bagi kelihatan boleh dipercayai.

Salah satu cara untuk mengenali farmasi Kanada palsu adalah untuk menyemak meterai yang mereka paparkan di laman web mereka. Banyak benar-benar mempunyai meterai yang menjamin bahawa mereka adalah sah, tetapi selalunya, kelulusan ini sebenarnya datang dari sebuah organisasi yang tidak wujud! Salah satu kegemaran adalah Persatuan dadah antarabangsa Kanada, atau di CIDA dll. Ini adalah sebuah persatuan yang palsu yang berdasarkan Persatuan farmasi Antarabangsa Kanada, atau CIPA. Logo yang kelihatan sangat mirip. Malah, kebanyakan farmasi ini palsu semata-mata mengambil CIPA logo dan Tukar P ke maut yang

Tidak wujud entiti lain yang sering dipetik sebagai meluluskan sebuah farmasi online adalah pentadbiran ubat-ubatan Amerika Syarikat, atau ADA. Sekali lagi, ini adalah Kumpulan palsu yang lain yang berdasarkan FDA, pentadbiran dadah A.S. yang sebenar. ADA logo kelihatan sangat mirip dengan FDA logo. Sekali lagi, kadang-kadang satu-satunya perbezaan adalah menukar Surat tunggal.

Anda juga boleh melihat farmasi palsu (atau mana-mana perniagaan yang palsu, untuk perkara itu) dengan hakikat bahawa mereka menggunakan laman web yang berasas untuk mengambil maklumat peribadi anda. Semak URL laman web apabila memasuki mana-mana maklumat peribadi. Jika ia tidak mengatakan ‘https’ pada permulaan, ia bukanlah sambungan yang selamat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *